icon

Podarená známa

elina25
20. máj 2014

Ja potrebujem len názor,nechcem aby ste si mysleli že som stíhačka a žiarlivka no to čo sa deje poslednú dobu ma riadne serie....Môjho muža kmotra....Začala mu vyvolávať či niečo nepotrebuje z obchodu....Ako sa má....čo jedol...Ako????VTF????a včera mi písal jej muž a som mu napísala že si to neprajem že mi to vadí,a nato mi povedal že on s ňou nežije už a nezaujíma ho....A ešte môj muž na mňa sa urazil prečo som mu povedala že mu volala???No ako čo si mám o tom myslieť???Pritiahnuté za vlasy....

marse
20. máj 2014

@elina25 sadni si večer s mužom, dajte si pohar vinka a povedz mu co ta trapi, a že ti na nom zaleží, a ze nechceš o neho prisť a hadat sa s nim koli takej veci... že ti je to neprijemne, ale bez hadok, vyčitiek, zvyseneho hlasu.. zachovaj sa ako milujuca žena..a nie ako hysterka lebo nahras body jej... potom ho vezmi na spolocnu sprchu a mas to v ruke aspon si myslim... 😉

elina25
autor
20. máj 2014

@marse asi to tak aj urobím 😉

sansulinka
20. máj 2014

@elina25 tak to vidim aj ja,ze mu je prijemny jej zaujem. Najvacsiu chybu,ma muz on je ten ktory by jej mal vysvetlit co a ako. Toto by som ja nezniesla, ja by som to riesila s nou urcite a po svojom. Ale zase je otazne ci by to malo uzitok ak ten muz takto reaguje

marse
Autor odpoveď zmazal
jabadaba
20. máj 2014

@elina25 asi nerozumiem co je kmotra... 😲 akoze manzel chodil so sestrou tejto kmotry? Nie je to pribuzna? Nebyvaju kmotrovci z radu pribuzenstva? ehm...

elina25
autor
20. máj 2014

@sansulinka
@marse teraz som jej napísala sms:Bud taká láskavá a kúp,mlieko,chleba,maslo a kúp mi aj tampony mám dostať krámy dakujeme za ochotu 😝 a zatial neodpísala nič

elina25
autor
20. máj 2014

@jabadaba Krstný otec jej dcéry nie niesu v príbuzný

domincek
Autor odpoveď zmazal
ushuaia
20. máj 2014

@elina25 ta tvoja kmotra podarena asi pozera vela ,,serialov,, kde to uz zijeme ked sa nejaka hus ulakomi na manzela...ked je to najma v rodine, ona najma nema v jej hlavicke vsetko v poriadku, ja by som sa pod zem prepadla, ak by nieco take vyslo najavo... 😒, chce to normalny rozhovor s muzom bez hysterie a kriku ako vravi @marse, ale ju by som si asi tiez vzala na paskal...

elina25
autor
20. máj 2014

@domincek ved to že ja nechcem ostať tá puca 😒

elina25
autor
20. máj 2014

@ushuaia som jej písala a ani neodpísala

marse
Autor odpoveď zmazal
marse
20. máj 2014

to su tie trafene co si chcu zacať so zenatými a o mesiac nato tu bude pisať a zakladat temu ako mu chce zničiť zivot 😎

domincek
Autor odpoveď zmazal
elina25
autor
20. máj 2014

@domincek som zvedavá ako sa bude správať,ked išiel do práce taký urazený....

ushuaia
20. máj 2014

@marse ,@elina25...pisanim nic nevyriesis bude hrat mrtveho chrobaka...,ehmmm asi by to bol naozaj iny scenar... 😀 😀 😀 aj ked niesom hadavy typ, a naucila som sa trpezlivosti, ale co je vela je az dost... 😀

ushuaia
20. máj 2014

@marse si zabila... 😀

ushuaia
20. máj 2014

@marse...inak vcera som sa pri tej teme uz pobavila...nabera totiz obratky sci-fi... 😀 potom sa cudujme veru 😉

domincek
Autor odpoveď zmazal
elina25
autor
20. máj 2014

@ushuaia Len najsmutnejšie že jej manžel ma v paži.....No nič to ja to vidím na papuľáka 😉

ushuaia
20. máj 2014

@elina25 jej muzovi sa inak divim - mozno chcu otvoreny vztah, dnes mame plno ,,uchyliek,, ze...ale, v dnesnej spolocnosti sa proste niektore ,,ultra,, osobnosti nevedia vpratat do koze a najma nevedia co zo sebou...sebavedomie herecky ale moralne na urovni ,,slapky,, s prepacenim...a taky papulak tiez nieje nikdy na skodu...aspon bude mat ,,peknu,, spomienku... 😀

elina25
autor
20. máj 2014

@ushuaia veru jak konkubína 😀

ushuaia
20. máj 2014

@elina25 teda len poopravim poslednu vetu, si zapamata ze nema liezt do cudzej kapusty... 😀 , drzim ti palec

elina25
autor
20. máj 2014

@ushuaia nikdy by som si nemyslela že takú v podstate somarinu a somaricu budem riešiť....

matka412
20. máj 2014

@elina25 tak toto okazmite stopni , ja som mala presne to iste . moj manzel ma nevlastnu sestru a ona ma zasa nevlastnu dceru a ona mu stale vyvolavala ze ako sa ma len tak z nicoho nic o 8 rano , vypisovala ci neide na kavicku , ze jej sa on velmi paci , ked som to zistila okmazite som mu nadala nech si s nou nepise a nech ju nekontaktuje .. no o tyzden som mu nasla sms medzi dorucenymi citujem ,, moja zasa vcera nechcela dnes asi zas nic nebude lebo je zduta , no ale ja by som s tebou chcel ale ty nie ,, prve co ma napadlo ze ma s tou standou chcel podviest , do teraz neverim tomu ze to tak nebolo , strasne som mu nadala a do teraz lutujem ze som mu aspon facku nedala . a vyriesila som to tak ze som tej dotycnej zavolala a povedala som jej kde ma svoje miesto , u manzela som vsetky kontakty na nu vymazala a lutujem ze som to nespravila skor ako by bolo neskoro ... takze ak je medzi vami niaky problem , ries ho hned

ushuaia
20. máj 2014

@elina25 ufff to ti teda verim...ked si vsak pozries niektore temy tu na MK, ake problemy ludia riesia, pozastavuje sa mi rozum...toz vid kam smereuje dnesny vyvoj spolocnosti... 😖, smutne...

koniarova
20. máj 2014

Prečo riešiš "kmotru"? Rieš svojho manžela. 😉 Z vašich príspevkov mám pocit, ako by si tu písali 15-ročné baby, nie dospelé ženy. 😒

kiki68
20. máj 2014

zostrelit kmotricku ASAP z obehu... 😉

kikushka2386
20. máj 2014

@elina25 presne ako pise
@blue_eyes urcite to nenechaj tak.sms bude fakt suprova ak napises co ti treba a tak 😀 isto jej nejde len o kamaratstvo.trosku pritiahnute za vlasy ak nepomoze sms treba z oci do oci sa porospravat co ma v umysle

libka1
20. máj 2014

@koniarova tiez ma to prve napadlo... na kmotru sa moze vykaslat ked bude manzel na poriadku... ocividne je problem aj u neho 😅 taketo kmotricky sa mozu objavit pravidelne...