Podozrenie na neveru v rodine
Povedali by ste 60r zene z rodiny, ze mate podozrenie na neveru u jej muza? Je mi to neprijemne. Stretla som jej muza, co mi je tiez blizka osoba so zenou, o ktorej sa v mojom detstve rozpravalo, ze ju s nou podvadza. A ja som ich stretla. Boli spolu na nakupe. On zbledol, zakoktal sa. Bezal za mnou, vysvetloval, neverila som mu. Zaviezol ma domov. Viac sme sa o tom nebavili. Stale neviem, ci to blizkej osobe povedat, abo si to nechat pre seba. Rozviest sa s nim nerozvedie, to viem. Mam byt ticho a "zabudnut"? 🫤
Co ta nepali nehas
@anonym_autor keďže sa to riešilo už pred časom, že ju s nou podvádza bud si istá, že dotyčná manželka vie, že je podvadzana. Ja by som sa do toho nestarala.
tiez by som to neriesila, ta zena to vie a bud to ticho toleruje alebo mu slepo veri
Ok baby, necham si to pre seba, tak to aj citim🙂
Prečo zbytočne ubližovať? Možno ona o tom vie a všetko iba zhoršíš. Možno o tom nevie a je šťastná a zbytočne jej to kaziť. A možno bolo všetko úplne inak ako sa ti zdalo. Kašli na to, staraj sa o seba.
Čítala som niekde,žene to niekto povedal pred ostatnými členmi rodiny a bola neskuticne nasrata,vedela o tom a teraz ,ako povedala to musela zacat riesit a rozviesť sa a len preto,že sa do toho niekto zastaral
Ona ho milovala ,vedela o milenke a nevadilo jej to
Ok baby, necham si to pre seba, tak to aj citim🙂
@anonym_autor súhlas, dávno o tom vie. Nerieš.
@anonym_autor asi ich neživíš, tak v tom prípade ti to nemusí narúšať psychiku… a druha vec, videla si, že k nevere priamo prišlo na vlastne oči? 🤔 ja kým úplne presne nevidím, tak nekomentujem.
Aky zmysel ma liat do ohna benzin? v takom veku su casto ludia zo zvyku kazdy ma ine zaujmy. V 60tke asi nejde doma o sex len o prespatie. Tak boze si vyrazil dedo. Babka to stejne vie tusi neriesi ved aj na co? Hlavne nech je pokoj.
Som rada, ze ste mi to odobrili.
Ja by som to ale asi chcela vediet. Tak ale mam o polovicu menej rokov. Mozno v takom veku by mi to bolo jedno, tusila by som...
Som rada, ze ste mi to odobrili.
Ja by som to ale asi chcela vediet. Tak ale mam o polovicu menej rokov. Mozno v takom veku by mi to bolo jedno, tusila by som...
@anonym_autor Prave preto, že ak by išlo o mna-určite by som o tom chcela vedieť a nie byt za hlupanu- preto by som to povedala jeho žene, slusne, s rešpektom, medzi štyrmi očami v súkromí. Nech sa ona rozhodne. Ale keďže sa zakoktal a snažil ta obmäkčiť, buď dostal ultimatum, ale o tom doteraz nevie a podvádzana byt nechce
Povedala by som len tak medzi rečou, že som jej muža stretla s "Katkou" v obchode. Neviem prečo by si to mala tajiť.
ANO POVEDALA, uplne slusne a normalne, a podakovala by som sa kazdemu, kto by aj mne povedal ze mi chlap zahyba. A nenechali by ma ako nevedomu debilku, kde to cele okolie vie a ja nie.
Nemam co viac dodat ku vsetkym "nestaraj sa do toho". Akoze nechapem, ak o tom nevie (asi ze s tym nie je jejho zena ok ked si ho tak vydesila), tak potom by som sa hanbila ako pes keby za mnou o rok prisla kamoska/teta/sesternica/sestra a by mi povedali ze "Milan mal inu, vsetci to vedeli a vraj ju aj videli s nou, preco ste mi to nepovedali a nechali ma za kravu?".
Nehas co Ta nepali. Nestaraj sa druhym do vztahu, pokial sa to teba bytostne nedotyka. Nevies aky maju vztah, proste si "nieco videla". Pises, ze uz v tvojom detstve sa o nich hovorilo. Takze to nie je ziadna novinka ani pre jednu stranu. Ja by som sa do toho nestarala, nie je to tvoja vec.
Prečo si niektoré myslite,že to ta manželka nevie a po toľkých rokoch
@minenkaa lebo su ako blbky. Strkat nos do cudzich veci a doma mozno to iste 😂
Myslím si, že pani o nevere svojho muža vie. Len možno nemá dôkaz. Rozhodne by som sa do toho nestarala, lebo budeš len ty ta najhoršia.... Ale ak niekedy budeš mat príležitosť že sa ta páni na túto neveru spýta ,tak by som neklamala a povedala len pravdu.
nie nepovedala
Nie .Možno by si tým viac uškodila ako pomohla .Neriskovala by som že by to tú ženu tak rozrusilo že by dostala infarkt
Ta 60r pani urcite nie je tvoja kamaratka a asi ani ziadna ina blizka pribuzna - napr tvoja matka, tak preco jej mas rozpravat o tom co robi jej muz? Nechapem tomu. Kebyze je to tvoja sesternica, s ktorou chodis na kavy a na dovolenky, furt ste v kontakte a hovorite si vsetky tajomstva - tak by som este rozmyslala nad tym, ze by som jej mala aspon nieco naznacit. Ale miesat sa do vztahy prakticky cudzich ludi je podla mna absolutne nemiestne
si myslím že každá žena vie čo má doma.
aj tvoja známa akého ku*evníka .
možno si už dávno spočítala čo všetko stratí rozvodom.
Iba ju zahanbíš a otvoríš staré rany. Ona o tom isto vie. A v ich veku sa rozvádzať nie je žiadne terno.Keby touto cestou chcela ísť, tak by už bola sama, ale asi nechce ostať sama a tak sa tvári, že nevidí a nepočuje.
@minenkaa mohol jej sľúbiť že už s ňou skoncoval a ľúbi len ju a pritom si len dáva väčší pozor
už tá jeho reakcia že bol z toho "hotový" značí že mu to manželka netoleruje
@anonym_autor má právo to vedieť a ako naloží s informáciou je jej vec, len jej to oznám diskrétne medzi 4 očami
@minenkaa mohol jej sľúbiť že už s ňou skoncoval a ľúbi len ju a pritom si len dáva väčší pozor
už tá jeho reakcia že bol z toho "hotový" značí že mu to manželka netoleruje
@anonym_autor má právo to vedieť a ako naloží s informáciou je jej vec, len jej to oznám diskrétne medzi 4 očami
@anonym_345f64 to že ostal vykolejeny vôbec nič neznamena ,možno len netušil kto je osoba čo sa mu prihovorila
@anonym_345f64 to že ostal vykolejeny vôbec nič neznamena ,možno len netušil kto je osoba čo sa mu prihovorila
@minenkaa veď ten muž je jej blízka osoba tak ju pozná a jeho žena je z rodiny
zaslúži si neverník aby ho kryla aby mali medzi sebou tajomstvo?
alebo si zaslúži podvádzaná žena vedieť pravdu?
@anonym_345f64 jeho žena to už musí dávno vedieť, keď to trvá roky. Ale možno ani nie, keď je naivná ako ty.
@anonym_345f64 a vies či ju spoznal ,prečo myslis,že to ta zena netuší po toľkých rokoch
@anonym_345f64 a vies či ju spoznal ,prečo myslis,že to ta zena netuší po toľkých rokoch
@anonym_2b57da ak si muž pochopím že kryť neveru, alebo aj poskytnúť alibi je "kamarátska výpomoc"
ale žena ženu by mala podržať aj v týchto ťažkých chvíľach
@minenkaa koľké ženy tu písali že roky netušili, doma hral dokonalé divadielko a pritom všetci ostatný to vedeli len nič nepovedali
@anonym_2b57da ak si muž pochopím že kryť neveru, alebo aj poskytnúť alibi je "kamarátska výpomoc"
ale žena ženu by mala podržať aj v týchto ťažkých chvíľach
@minenkaa koľké ženy tu písali že roky netušili, doma hral dokonalé divadielko a pritom všetci ostatný to vedeli len nič nepovedali
@anonym_345f64 tak potom sú tie zeny zahladené len a len do seba a vidia len svoj zivot

@anonym_autor uz o tom vie ,keď sú tak dlho spolu,teda keď ma tak dlho dve zeny