icon

Podvádza ma a popiera to

27. jún 2020

Ahojte, idem sa vyzalovat a pravdepodobne z tohoto celeho vyjdem ja ako najvacsia husa, ale prezijem to. S partnerom sme spolu 8. rok. Mame takmer 3rocnu dcerku, spolocneho psa a hypoteku. Pocas tehu a po porode nebol ukazkovym otcom, vobec nepomahal, nebol tam pre mna. Bolo to narocne obdobie. Kym som mala matersky prispevok financie isli na polovicu ako predtym, ako vsak prisiel rodicovsky zahrnul ho cely do poplatkov. Neostalo mi nic pre seba. Bolo to stresujuce, lebo aj ked som nieco chcela musela som vysvetlovat naco a preco. Pribrala som. Vycital mi, ze sa o seba nestaram, ale to ze som nemala za co nevidel. Mala som 82kg pri 178cm vyske. Aktualne mam o 5kg menej, odkedy zdvihli rodicak sa o seba staram ovela viac, viac si doprajem, kupim co potrebujem bez vysvetlovania. Sex sme vsak nemali uz 2 roky. Vraj kvoli tomu, ze sa o seba nestaram. Nestravujem sa zdravo. Ja uz to dobreho pol roka takto robim, no on ide stale svoje zaseknute v minulosti. Problem nastal vcera. Nasla som mu vo vrecku obal z kondomu. S chladnou hlavou som cakala na vysvetlenie, nech sa prizna. No on tvdi, ze tych kondomov ma vela.. Ako reklamne vzorky to vsade rozdavaju (davnejsie doniesol aj zuvacky a caje zo zruseneho skladu). Vraj v robote blbli a nafukovali kondomy ako balony. On ma nepodvadza a bodka. Mne to pride ako totalna blbost. Neviem co robit. Myslim, ze aj keby niekoho mal tak bude zatlkat a zatlkat a ja mu to mam ako ovca zrat.

Strana
z2
bluka2
27. jún 2020

Dava ti tento vztah nieco?

pininka1
27. jún 2020

Dva roky bez sexu a trepe ti bludy že kvoli postave? Dávno niekoho má a ty mu doma robíš len slúžku.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
pribinak
27. jún 2020

Prečo si s ním? Kvoli spoločnému psovi?

mariska1989
27. jún 2020

Keďže ste nemali už 2 r. sex tak je úplne jasné že ma druhú a dosť pravdepodobné že je chudá jak šteká na plote a mladšie. Nemôže ju aj finančne podporovať keď nechal až tu tvoju almužnu minieš celú??? (((.neviem koľko tvoj zarobí ale u nás to je tak že ja sa venujem deťom a on chodí do práce a všetko sa financuje z jeho platu .môj príjem bol malinký lebo som mala len brigádu . nájsť si prácu de sa ti prispôsobia je dosť ťažké( píšem to pre tie čo si myslia že sedím na zadku a nič nerobím ))) na tvojom mieste skúsim žiadať sex len tak na skúšku keď bude mať výhovorky tak by som mu povedala tak keď nie ty tak to urobí iný a možno aj pravidelné ak nato zareaguje že by si napr len skúsila a tď na to by som hodila ďalší argument že tak ty môžeš so štetkou a ja nie??? Keby mal niečo zas za problém tak nato by som mu už povedala že nemáš IQ hupacieho koníka a že teba neoklame suchým rohlikom že niesi naivná pubertiačka

ndrag
27. jún 2020

to kde rozdavaju kondomy ako reklamne vzorky? 😂

danica2711
27. jún 2020

Miluješ ho? PREČO?! Dáva ti tento vzťah niečo pozitívne? ČO?! Myslím, že odpovede na tieto otázky budú veľmi stručné. Na druhej strane asi na tému "Čo ti tento vzťah NEDÁVA" môžeš napísať esej. Skús sa s ním vážne porozprávať (ak sa dá), ak nie, zbaľ dieťa, najlepšie aj psa a odíď (ak máš kam). Ak nie, vytváraj si podmienky na samostatný život. Dieťa už je veľké, zamestnaj sa, hľadaj možnosti bývania atď. Začni žiť normálny život bez ponižovania, odmietania a vydeľovania peňazí, pretože tento chlap ti je tak na dve veci...

sissy27
27. jún 2020

No treba si zvážiť či takto chceš žiť alebo nie. Inak nie celkom rozumiem tomu prečo je pre teba potenciálna nevera najväčší problém. Chápala by som, keby si mala doma top chlapa, ktorý sa k tebe chová ako k princeznej, rozmaznáva ťa, zahŕňa láskou, pozornosťou, darčekmi, pomáha s dieťaťom, v nedeľu navarí, 3x do týždňa máte skvelý sex, zbožňuje tvoje kilá či ich je 50 alebo 80, máš v ňom oporu... a zrazu bum nevera. Čo s tým? Poslať úžasného chlapa k vode a prísť o všetko lebo asi zasúva aj inde? Tiež by som váhala 🤷‍♀️
Ale takého ty doma nemáš. Ty máš doma lempla, ktorý s ničím nepomôže, zoberie peniaze vlastnému decku (lebo rodičák je určený na potreby dieťaťa, nie na splátku hypo), úplne netaktne ti šplechne, že ho nepriťahuješ (on je úplný Adonis, že 🙄) a neocení tvoj pokrok... a pri tomto všetkom ťa najviac trápi nevera? Ešte aj tá výhovorka, že nafukovali s kolegami balóniky 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ Sorry, toto robia deti a neverím, že by to robili dospelí ľudia akokoľvek jednoduchí. Mňa by urazilo ani nie tak to, že mi klame, ale že mi klame ako keby som mala ja v hlave nasraté.
Na tvojom mieste poriadne prehodnotím, čo mi tento vzťah dáva a čo ma v ňom drží okrem strachu “ako to zvládnem sama”.

sissy27
27. jún 2020

@ndrag na diskotékach, v gay kluboch a terénni pracovníci medzi feťákmi a prostitútkami 😃 ťažko povedať kde k nemu prišiel on 😂

makova333
27. jún 2020

@sissy27 presne tak, klamat akoby mala v hlave nasrate...Takto to skusal na mna typek s ktorym som randila v 16 tich, ze kondomy na skolsky vylet si zbalil pre spoluziaka. A ani vtedy som to mu to "nezozrala".

zuzanapjat
27. jún 2020

No v podstate okrem toho, že ti dvíha tlak a znižuje sebavedomie ti je úplne na hovno. Vnútorne sa od neho odstrihni, ber ho ako spolubývajúceho. Samozrejme že nevera tam je.

janinah
27. jún 2020

Môj syn má len 15,ale keby sa z neho také nezodpovedné prasa stalo,tak budem 3x denne chodiť k nim ho palicou byť,kým len budem vládať...to je však nič oproti tomu,čo by som robila s dcérou,kebyže s takým čudom žila....tú by som za vlasy odtiaľ ťahala v jednej sukni....aj teba niekto v bolesti porodil,s láskou vychoval,len to najlepšie želal a ty žiješ takto??? aspon z úcty k rodičom a pre lásku k svojmu dieťaťu mu zbal kufre a vyhoď ho zo svojho života....tá nevera je len posledná pretečená kvapka,nijaké žena si nezaslúži taký biedny život

ninazoja
27. jún 2020

Nezijes s mojim ex 🤔 aj ten tvrdil ze balíček kondómov dostal na pumpe za tankovanie 😂😂😂

retatka
27. jún 2020

Autor Ty už si tu prednedávnom písala .Nezobrala si si príklady z diskusie ?Váš vzťah je nefunkčný roky a nevera je len take vyvrcholenie Vášho nefunkčného vzťahu .Tu nieje problém nevera ,no Váš vztah ktorý nefunguje takmer v žiadnom smere !

katarinka89
27. jún 2020

Mne je toto povedome- nafukovanie kondómov

sasa1310
27. jún 2020

fajn, že si kondom našla. Lebo inak by ťa nenapadlo, že má druhú aj napriek tomu, že 2 roky nemal doma sex. Možno by si v bubline žila ďaleko dlhšie a chlapec sa tešil, že má doma navarené, upratané, oprané a o decko postarané

stela01
27. jún 2020

Tak ja ti neviem dievča , ale aby mna dospelú ženu niekto vydeľoval a určoval mi a nemala som živý cent ?
By som mu mávala . 🤦🏼‍♀️

reenie
27. jún 2020

Prišiel čas na nové pravidlá, kým si nepremyslíš, čo ďalej. Keď prestane míňať na milenku, tvoj rodičovský nepotrebuje, ak chce niečo doma dostať musí aj prispieť.. . a rozmýšlala by som nad tým, či tak chcem žiť

hettinka
27. jún 2020

@ndrag tiež rozmýšľam. Mne ani môjmu chlapovi v živote reklamny kondom nikto nedal 😂😂😂

sissy27
27. jún 2020

Baby, ale na druhej strane tie kondómy sú pozitívum 😃 pristupuje k tomu zodpovedne, chráni sa voči pohlavným chorobám aj prípadnému vymáhaniu alimentov 😂😂😂

ckocka
27. jún 2020

Mne je autorka so svojou zodpovednosťou za psa /mimo iné/ sympatická. Aj naňho sa dá dohodnúť striedavá starostlivosť.
Nenechaj si ubližovať.

larisalarisa
27. jún 2020

Po prvé. Ak máte pri svojej výške 77 kg, nie ste tučná , ste úplne ok. To on je chorý magor. Už má seru títo psychopati , ktorí ničia ženy.

nini1010
27. jún 2020

Nuz ak ta podvadza svojim sposobom by skm to povazovala za najmensi problem ktory mas.Najhorsi pocit musi byt teda aspin pre mna ze ta nechal bez financii,zobrat od neho peniaze,polizovat ta,odmietat...To ze ma.inu ti predsa muselo byt jasne uz davno.Nechces ho opustit?

muz123456
27. jún 2020

Ty si bola na materskej ale o naklady ste sa delili napol? A to bolo to lepsie obdobie? Nadychni sa a pozri na to z odstupu. Tebe to pride normalne? Aky rovny chlap toto spravi? Co by si poradila v takejto situacii kamaratke, sestre alebo dcere?

Odkial su kondomy neries, minas tym cas a energiu. Uprac vlastne vnutro, pozbieraj sily a sebavedomie a ries to, ze tvoj partner je absolutny idiot a ci sa k tebe moze niekto takto spravat. Ak je taky hnup, ako si ho popisala, tak sa isto nezmeni.

tata1401
27. jún 2020

fúúúha...tak mňa zarazilo hneď to,že materská na polovicu a rodičák celý jemu😨 to ako u nás je dcérka v mojej réžii ale zato manžel sa stará aby nám nič nechýbalo,materskú a rodičák sme mali ja a dcérka na vreckové...a to sa ma vždy opýtal či mám peniaze keď sme niekde išli...

tata1401
27. jún 2020

@janinah super si to vystihla👍

hastrmistr
27. jún 2020

Preco si s takymto nepodstatnym nepotrebnym chudakom?naco ti je?privesok na kluce si zaobstaras vsade a trn v pete si pichnes aj na chodniku....otcom dietata zostane navzdy ale tvojim muzom uz nieje!keby mi moj povedat ze som neatraktyvna a ze sa o seba nestaram...by som mu zbalila igelitku a zbohom.

perdulka7
Odpoveď bola odstránená
zuzanockamt
27. jún 2020

@tata1401 to sa dá asi vtedy, keď muž slušne zarobí...ja mám napr. materskú o 150 eur vyššiu ako manžel plat 🙂 takže keby mal ťahať domácnosť iba z platu, tak si musí požičať

tata1401
27. jún 2020

@zuzanockamt áno to je pravda🙂

Strana
z2