Podvádzal ma a chodil za štetkami
Ahojte som mladá 20 ročná baba ktorá si myslela že ma doteraz celkom krásny život no z dňa na deň sa mi zrútil . Možno nie som na tom až tak zle a viem že veľa z vás ma omnoho horšie problémy ako ja ale potrebujem sa o tom s niekym porozprávať .... Asi pred mesiacom som zistila že moj priateľ ma vytvorený nick na pokeci a tam získava kontakty na ženy ktoré poskytujú sexuálne služby a následne ich navštevuje a platí si za sex .Samozrejme som sa zrútila stratila zmysel života a nadej v čokoľvek... 😢 Dala som mu šancu bol moja prvá ozajstná láska teda som si to myslela momentálne neviem či ešte na niečo ako je láska verím ... Som v 16 tt asi aj preto som s nim ostala lebo som inak dosť hrdý človek ... A všetko sa to začalo na mňa sypať na raz neviem či som spravila dobre stále to mam pred očami stále mu nedôverujem som strašne sklamaná , ponížená ma niekto podobnú skúsenosť ako ja pripadne ako to dopadlo ???
@sklamana25 tu ide hrdost bokom. teda aspon u mna isla. zostala som bruskata a sama. ale kazdy kto mi za to stal dostal vysbvetlenie...moj ex si vypisoval s chlapcami aj s babami. raz som mu nasla aj sms ako si s jednym muzom dohadoval smskou stretnutie. vtedy som si povedala dost!! zvladla som to vseliak. malinka nemala vsetky veci nove, mnoho som jej kupovala na bazariku. aj kocik mala pouzivany. a co? za ten klud mi to stalo...lebo neverim tomu ze by skoncil naozaj s tym vsetkym hoci by mi to slubil...odvtedy som ho videla raz, ked som dosla z porodnice, prisiel k nam bez pozvania. malu vidavat nechce, lepsie tak. mam manzela a moja dcerka tatinka. zoznamili sme sa ked mala malá cca 15 mesiacov, vzali sme sa a mame synceka 😉
nie nikdy s tym len tak ti ludia neskoncia,mala som dvoch sefov, to som bola mlada baba, tesne po strednej, ti dvaja prosim pekne mali krasne manzelky,kazdy mal dve male deti a tito dvaja sa vylozene doathovali v tom aku horsiu stetku kto z nich narazil. najhorsie bolo,ked sa do kanclu dovalili ich zakonite polovicky aj s detmi...krasne baby okolo 30tky, jedna bruneta, druha blodinka, na urovni, ani nebolo vidiet,ze by niekedy rodili. To sa manzilci hrali na vzornych chlapov a potom zas to iste. Som bola rada,ked som tam skoncila, bolo to strasne pocuvat tie oplzlosti..im stacilo,aby mali sluzobku okolo nejakej cesty a pocas tych 3 hodin este stihli nejaku poslednu tuto smiknut na zapadlom parkingu. Myslim,ze niektorych v tomto smere zastavi snad len pozitivne testovanie na HIV alebo priamo prejavy AIDS, jedneho zastavili chlamydie a nakoneic musel s pravdou von. Manzelku z toho skoro kleplo. Ludia sa vobec nezmenia len tak...mne je z tohto dovodu z ludi niekedy fakt zle. Proste ta pretvarka...ja som vtedy bola blba,ze som to tym zenam mojich sefovcov nepovedala...ale bola som 20rocna baba a fakt som netusila co mam robit.
@kiki68 No ked si to zoberieš, tak rozmaznané paničky svojmu mužovi asi moc v posteli nevyhovejú, lebo majú migrénu a potom muži idú inde. Lebo povedzme si úprimne, niektorým ženám záleží len na peniazoch a ich pohodlí, pokiaľ sú peniaze, muža majú v paži. Ja nechcem mužov obhajovať, ale viem aké sú niektoré ženy, že myslia iba na seba, na oblečenie, topánky, dovolenky a muž je iba na peniaze dobrý. A potom si takí energiu vybíjajú takto, mne je tých žien pri cestách ľúto, lebo nemyslím, že to robia dobrovoľne a že sú z toho šťastné.
Inak fakt je to zaujimave...tiez mam obchodneho partnera..tazky podnikatel, ma doma zenu, nadhernu...aj dve deti...a on ked ide na sluzobky tak pretiahne koho sa len da...aj take co si daju zaplatit. A bonus vsetkeho je, ze ma jednu "bokovku" s ktorou ma syna. Tvrdi, ze manzelka vraj nevie a on sa postara o svojho syna...bud ta manzelka fakt nevie o tom vsetkom, alebo jednoducho nechce si to pripustit a stratit svojho manzela a tym padom aj peniazky/prestiz 🙄
Ked chlapy si za take platia, tak na nejaky cas prestanu ked to praskne, ale ked sa ukludni cela situacia po case to bude pokracovat...
súhlasim s ostatnými . nezmení sa. z vlastnej skúsenosti viem a prežila som si čosi s neverníkom , hlavne ked mi spava l s najlepšou kamaratkou..A ja sprosta som sa jej ešte so všetkym (naozaj všetkym) zdôverovala...A keď som ich načapala spolu ešte som ja bola najhoršia. Sama nezostaneš, vždy je niekto iný ,kt. na teba čaká aj keď ty si to teraz nemyslíš..Tiež som s ním stravila 3 roky, a ver že vôbec mi nechyba. Presne viem ako sa cítiš .Ta bolesť pri srdci keď si na to spomenieš alebo čo i len prestavíš čo robil za tvojim chrbtom..Neostávaj s ním . Verim že je to ťažke hlavne ked si tehotna ale je nás tu veľa kt,mame podobnu skusenosť ako ty a počuvaj naše názory, je v nich kus pravdy a života. Ak chceš pre dieťa to najlepšie tak sa riaď hlavou a nie srdcom . Si mladá a život pred sebou...
@kika77777777777 No to nebola asi najlepšia kamarátka. Ty si sa jej zdôverila a ona to využila. Takže ani ženám sa nedá až tak veriť. Tiež také poznám. Takže problémy netreba riešiť s kamarátkou, ale s manželom.
@jahodka8 no ved zákerna kamarátka .... . preto teraz nemam žiadnu kamaratku, nedokažem už dôverovať ženám . aj moj terajší mi dlho dokazoval že mu môžem dôverovať.
už mam len verneho priatela a ten mi vynahradí aj 10 kamaratiek.
@sklamana25 svoj strach skrývaš za obhajobu svojho partnera. Sorry, ani bicykel by som o takého muža neoprela....chudák, ktorý si platí štetky 😝 😝 😝 😝 . Ty máš strach, že to bez neho neutiahneš finančne, máš strach, že ostaneš bez partnera, tak sa ponižuješ a ostávaš s primitívom, o ktorého by takmer všetky ženy, ktoré ti odpovedali, ani nezavadili. Pýtaš sa či máš zahodiť štyri roky? Čo sú štyri roky proti ďalším, ktoré s ním zabiješ v nádeji, že sa zmení... Tebe nevadilo, keď ti povedal, že si platil štetky, kým ťa spoznal?! S tým sa asi normálny muž nepochváli....Píšeš,že ho nechceš obrať o otcovstvo. Ty ho predsa neoberáš o to, aby sa svojmu dieťaťu venoval. Taký muž si druhú šancu nezaslúži.
hmm...prave ja poznam aj pripady,ked zena doma ten sex ponuka bez problemov a on aj tak ide pri prvej prilezistosti za platenym sexom. A co su 4 roky a napriklad potom pozitivny test na HIV...alebo co tomu partnerovi poviem,ze smola, len s ochranou,lebo Ti neverim....ja by som nedokazala spavat s niekym,komu by som neverila, myslim spavat bez poriadnej ochrany ak vobec. Tieto veci neporiesi ziadna kamoska, to poriesia len ti dvaja ludia a hlavne ten jeden,co spravil urcite veci.
@sklamana25 niekedy trva rok, kym bolest prejde, ale prejde.
ja som tiez odisla od mojho ked som bola druhy krat tehotna v 8.mesiaci,mala som 24 rokov a uz 2 rocneho syna,chlap sa nezmeni verte tomu,co sa tyka apetitu na cudzie zeny,nevedela som si predstavit ,ze s takymto clovekom budem zit,stratim vsetky roky a potom ked roky prejdu budem banovat,odisla som ,ten pokoj co po chvili nastal,ziadne hadky,ziadne stresy,ziadna nespavost,proste pokoj v dusi,venovala som sa detom,nedufala som ze niekoho stretnem ani som nehladala,stale som mala na mysli,ved kto by si zavesil zenu s dvoma detmi dcera 5 a syn 7 rokov a prisiel,bol odo mna mladsi o 4 roky ,mozem povedat ze lepsieho otca pre svoje deti si ani neviem predstavit,bola to laska na prvy pohlad,ale bola som realna a nechala som tomu volny priebeh,ja som bola jeho prvy vztah,mozem povedat sme spriazdnene duse ,do teraz nam to klape vo vsetkom,sme spolu 11 rokov on to tiez hned vedel ale bal sa toho
a moj ex ,sa ozenil mal dalsie dieta a potom dalsej ,susede ,spravil dalsie dieta a takto to ide ,je sam a zije ako slobodny uziva si,neverte muzom a nebudte naivne ,ak raz clovek,je jedno ci zena alebo muz,podvedie,oklame ,ma na to zaludok ,urobi to zas,nemyslim len v sexe,klamar ostane klamarom a zlodej zlodejom a je to pravda ,mna to zivot naucil
@sklamana25 prosim ta neostavaj s nim, precitaj si moj prispevok,zacni novy zivot ,kazdy ma pravo byt v zivote stastny ,alebo aspon spokojny ,musis pozitivne mysliet to dobre pride,si strasne mlada na to ,aby sa takto trapila ja som si s tym presla ,presne ako ty,uvidis stretnes svoju spriazdnenu dusu
nuz, vsetci sa najlepsie ucime z vlastnych chyb, zbytocne jej tu budeme radit co a ako ma urobit.....toto je len dalsia jej skuska na ceste zivotom a je na nej ako obstoji.Je na nej, aku cestu si zvoli, ci s nim ostane alebo sa od neho oslobodi... Cas ukaze, ci sa rozhodla spravne.....Kazdy z nas si musi prejst tym svojim. Niekto ma doma alkoholika, niekto nervaka, despotu alebo zaletnika...ak su pripravene na to, ostat s nimi za kazdu cenu, tak im to umoznime...nech maju zenusky, co chcu, ked ich to naplna stastim.... 😉 Je to predsa kazdeho SLOBODNA VOLBA.
@andrylm Tu je kazda rada zbytocna.....vies, ja mam pocit, ze zakladatelka zije v nejakej bubline uplne otrhnuta od reality a vobec si nemyslim, ako to tu mnohe spominaju ze je mladucka a naivna, ze to ju nejakym sposobom ospravedlnuje..Hlavne teraz, ked je tehotna, tak by sa mala spravat zodpovedne hlavne k sebe a k svojmu dietatku ..Preco prave ten jej by mal byt svetla vynimka...jeden z tisicich, ktory sa ako mavnutim zazracneho prutika zmeni na milujuceho ocka a partnera? A ZILI SPOLU AZ KYM NEPOMRELI...... Vieru clovek naozaj potrebuje...ale v tomto pripade staci zdravy rozum, tu mi pride chore verit doslova v ZAZRAK. No ako som uz pisala, dievcinka si to musi zrejme odzit, aby pochopila.
Nebuď hlúpa a odíď od neho.Ja chápem že ti to teraz príde že si tehotná a sama to nezvladnes,ale ver mi že ked tí povieme že to zvladnes tak preto že deti máme a vieme že sa to zvládnuť dá.ak môžeš ísť k rodičom tak choď.bude to len horšie,nenechaj zo seba robiť chuderu.
@shanis mozno ju nema kdo usmernit ,poradit,pacia sa mi tieto diskusie ,som tu kratko a poviem ti som tu skoro kazdy vecer ,niektore ma pobavia ,nad niektorymi aj slzu vypustim a nad niektorymi sa mi dviha adrenalin,mozno vela ludom pomozu tieto nazory a zacnu rozmyslat realnejsie
ja som si zazila presne ako ona pise,tiez mi nemal kdo poradit ale riesila som to veru realnejsie ,ale vsetko zalezi aky je clovek silny aky mal zivot pred tym ,ake skusenosti
No až teraz som si prečítala tie tvoje ďalšie komentáre a darmo ta je presviedčať.Mladučká si veľmi,hoci si myslíš opak o živote a chlapoch vieš toho este veľmi málo,máš pramalo viery v samú seba a sama si ak s ním zostanes znicis život.netreba ti nic hovoriť,myslím že časom na to prídeš sama.
@andrylm ja mam pocit, ze vela krat tu pisu kocky len preto, aby sa vyzalovali a inak nemaju zaujem nic menit a nic riesit. A vobec im nezalezi na tom, co im tu kto pise, poradi, ide sa ti roztrhnut, aby poradil ako najlepsie vie a nic z toho.🙂 Netvrdim ale, ze je to tak vzdy. Mne tiez niektore prispevky zdvihnu tlak a niekedy sa dobre s priatelom bavime, ked mu to citam.🙂 Niekedy sa mi zda, ze zakladatelky tem si vymyslaju doslova hluposti a oni sa potom bavia na nas, ako sa tu tie diskusie nasledne vedia zvrhnut. 😉
@shanis ahoj no jasne že tu píšu aj baby čo sa chcú vykecat či podľa teba načo to tu je . Ja som chcela počuť aj názor iných ale hlavne niekoho kto je alebo bol na tom ako ja a myslím že som to poznamenala v hlavnom prispevku a urciite nie počúvať aká som hlúpa že som s nim a cítiť sa ešte horšie ako sa citim bez toho aby boli v mojej alebo podobnej situáciu a nikomu to ani neprajem.. viem že mi tu nikto nechce zle ... Ak si myslis že sa tu na niekom bavim a nemal čo od samej radosti robiť tak to určite nie... Niektoré tu píšu dosť drsne že či zo seba nevraciam ako sa môžem na seba pozrier do zrkadla myslis že preto som to tu zalozila aby som sa citila ešte horšie ako sa citim . Asi nie...
urcite sa velmi trapis,verim Ti, ALE urob vsetko pre to,aby si si o 20 rokov nepovedala "Mohla som byt radsej bez partnera,ale stastna"... a btw s dietatkom uz nebudes nikdy sama. Drzim Ti palce v zivote,hlavu hore 😉
@sklamana25 to si si zle vysvetlila ,ona odpisala mne myslim ,Shanis, na moj dotaz ,to nepatrilo tebe ,precitaj si co som napisala a ako mi odpovedala,aj ja som ti pisala,prezivas to ,co som ja mam uz za sebou a nezavidim ti ,ale skus porozmyslat aj nad inym riesenim
@andrylm ja som si to citala citam každý príspevok viem že to nepatrilo mne len sa mi tak zdalo že to nejako bolo myslené namna tak preto som sa dotoho zapojila ... Jasne že sú tu aj iné riešenia viem o nich len asi niesom dosť silna aby som to tak riesila takto sa mi to zdalo najlepšie riešenie a ani ja niesom bez chyb ... Možno mi nestaci nabiť si hubu raz možno to pochopim a dostanem odvahu to ukončiť ...
@andrylm možno to zmeni moje babenko možno ma posunie vpred a doda silu ...
@sklamana25 😢 😢 😢 😢 Neviem ako ti napisat a co napisat...viem ze mas velku bolest v srdci,velmi dobre ti rozumiem,viem ako sa citis.Po skoro 15rokoch ma opustil snubenec,otec mojej dcerky a buduceho dietatka,co nosim pod srdcom,boli to velmi,nemam chut zit,zabil ma,moje srdce znicil,ano velmi to boli,kto nezazil nemoze nas pochopit ako to boli...milujem ked povedia bud silna koli dietatku,ale to sa neda,nemam sil,vkuse zvraciam,som v neskutocnom strese od zaciatku tehotenstva,bolest neskutocna...viem musim ist vpred koli dcerke potrebuje ma,no nejak to nezvladam,ale musim...musime byt silne musime,ale ako??ako?ako?nejde to,boli to.... 😢 😢 😢 😢
@sklamana25 vsetko zalezi od cloveka,ja mam v sebe vela hrdosti ja som razne ukoncila vztah ked som na to prisla,ale su aj take co to dokazu prepacit a dokazu s tym zit,ale neviem aj doverovat,tomuto nechapem,ako moze clovek niekomu zacat doverovat ked ho takto sklame ,ja napriklad toto nedokazem, v tom je moj problem a mozno to nie je problem
@sklamana25 vsetko dolezite tu uz bolo napisane, ja ti poviem, v zaujme seba a hlavne tvojho dietata urcite odid od neho. Teraz to nevidis ale casom pochopis ze to bolo velmi dobre rozhodnutue. Prepacit sa da vselico, aj jednorazova nevera, ked to clovek olutuje, prizna sa. Ale nechat si dlhodobo platit za stetky ak je chlap vo vztahu a caka so zenou dieta, je uchylne a chore. A davaj si bacha, aby si s s nim nevyspala, lebo moze mat hocico a ty mozes kvoli tomu potratit. Nikdy, ale nikdy uz nebude vas vztah ako predtym, akokolvek sa budes snazit, stale na to budes mysliet. A nakoniec zistit, ze zo ,,zahodenych" 4. Rokov je ovela viac a pre tie 4 roky sa netrap, prave naopak, ber to tak, ze vsetko sa pre nieco deje a mozno si mu na to mala prist a ostane ti dieta. Chlapec to posral a je to jeho problem ty sa neponizuj a kopni ho do prdele, vystacis si aj sama a si mlada, casom stretnes lasku, ktora bude patrit len tebe a nebude mat potrebu toto robit.nezahadzuj sa s nim, je to skoda casu, ked aj ty uz sama urcite dopredu vies, ze to nema zmysel. Drzim palce a urob dobre rozhodnutie.

ani by som sa nepytala preco to robil,poznam bohatych chlapov,co spavaju bez kondomu a do zadku pichaju najlacnejsie stetky,take tie z okrajov ciest, z nejakych pochybnych spinavych privatov, fakt tu najhorsiu ligu...a preco to robia? lebo je to pre nich exotika, pritom by si mohli dovolit aspon na urovni zeny,ale ne, radsej priplatit pajcku a lacna zenska im vyhovie hadam vo vsetkom. Potom pridu domov k svojim manzelkam a idu pichat tie,tiez bez ochrany...pritom je to obrovska nezodpovednost...ale aby sa na nic neprislo,tak radsej budu svoju zenu vystavovat riziku nakazy kadecim. Takze keby viem,ze taketo neico partner spravil,tak ho poslem kade lahsie a dieta si necham. A samozrejme by som chodila aspon rok na testovanie HIV a hepatitidy... 😉 Neostala by som s takym clovekom uz kvoli tomu,ze si vazim zivot samej seba a svojho buduceho dietata.