Podvádzam. Čo si o tom myslíte?
mám partnera s ktorým som tri roky, spoznala som priateľovho kamaráta je odomňa o 15rokov starší má šťastnú fungujúcu rodinu, dve malé detičky - jedno má 3roky a druhé má 1mesiac - stretávam sa s níím od novembra minulého roku .. stále mi píše ako mu namne záleží , ako ma má rád a že je rád že ma spoznal...
spávame spolu!!!! od decembra sa to celé ťahá.. povedal mi že svoju ženu miluje má ju nadovšetko rád .. nás k sebe ťahá vášen, city a ked sme spolu tak cítim že aj on niečo ku mne prechováva nejaký cit.. ked mi oznámil že jeho žena čaká druhé bábetko, tak sme sa pohádali, nebavili sme sa , povedala som mu že už ho nikdy nechcem vidiet, že ako mohol byť somnou ked ona je tehotná a pokusaju sa o babetko.. cele to bolo komplikovane - povedala som mu ze ma ma len na sex a nic ine za tym nevidim... ale nemam taky pocit zeby to bolo len o tom ...
baby co si mam o tom mysliet? nevidim mu do hlavy.. myslíte si že môže kumne niečo cítiť?!
dakujem!
Dnes zaregistrovana, pridany jeden prispevok
Bavis sa dobre?
Keby to aj bola realita a ozaj chces vediet nazor na to tak ten moj je ze si blba a bezcharakterna zena a ten tvoj nabijak debil, ked riskuje svoje "fungujuce a stastne" manzelstvo kvoli prilezitostnemu sexu. Keby k tebe nieco malinko citil, tak to uz davno riesi, len aby bol s tebou, ale ked ta ma len za matrac a tebe to vyhovuje, tak tam sa o nejakych citoch neda hovorit. Nevravim ze sa neda zamilovat aj do zenateho, alebo ak si ty vydata, zivot sa s nami a nasimi citmi vie vselijako pohrat, ale v pripade lasky to clovek aj riesi tak aby boli co najskor spolu...
On ti povie, ze miluje svoju zenu a cakaju spolu dalsie.dieta a ty si myslis ze teba nema len na sex?Ma ta len na to aby si uzil niektory chlapy su takeyo svine.no lutujem jeho manzelku a tvojho partnera.asi by im mal niekto otvorit oci, ale na vsetko sa raz pride.
Vies co ja ta urazat nebudem, lebo som kedysi tiez bola v podobnej situacii ale s tym rozdielom ze ten chlap nemal este dieta ale bol to riadny hajzel kedze tyzden po svadbe uz podviedol manzelku. Ja som bola vtedy 18r hlupucka a mne nahovoril ze nema nikoho.. Neskor ked som k nemu zacala nieco citit tak sa priznal ale vtedy sa mi ho uz opustalo tazsie. Niektori chlapi su proste taki.. Pre nho je to nieco nove, zazit dobrodruzstvo, mozno trochu uniknut zo stereotypu.. Svoju manzelku miluje to ti aj povedal, nechce ju opustit. Teba len oblboval, lebo mu bolo na chvilu dobre s tebou.. Na tvojom mieste by som sa na nho vykaslala, pretoze keby chcel byt s tebou vazne tak by nezostaval s nou a so svojou rodinou.
Povedal Ti to jasne. Miluje svoju zenu. Nemyl si city s kvalitnym sexom. ;)
Muž, ktorý podvádza tehotnú manželku a potom manželku s bábätkom je skrátka hajzel a to, že s ním spávaš a ešte aj dúfaš v nejaký hlbší vzťah či rozbitie rodiny, hovorí niečo veľmi, veľmi škaredé o tebe.
Nikto nie je dokonaly a clovek moze urobit chybu, len je dolezite ci si clovek tu chybu uvedomi a chce s tym nieco robit. Skus sa na tu situaciu pozriet z ineho uhla, keby si bola ty v pozicii manzelky a muz ta podvadzal...asi by si nebola stastna
milenka ostane vždy len milenkou, milenka nie je na upratovanie, varenie a žehlenie a nedaj bože na celý deň 😅 , ak sa toto nedajbože stane - po rozvode "šťastnej rodiny", tak to väčšinou končí......
a čo si o milenkách myslím, radšej nechci vedieť
...ja zasnem......a je mi zaroven strasne smutno 😒
ako je mozne,ze on riesi teba,ked ma manzelku a dieta-vtedy este len jedno?
ako je mozne,ze si vedela,ze ma dieta a ze miluje zenu a ty si s nim?
nie ste dospeli a rozumni ludia...jemu mozno dobre padlo vytrhnut sa zo stereotypu zeny po porode,jej unavy...uzrcite nemala cas na neho,na jeho mojkanie...mozno utekal pred novotou-starostlivostou o rodinu...ved je jednoduchsie "chodit"s niekym ako byt otcom a manzelom 😒
ja fakt nechapem,normalne ani neviem co od nie hnevu....ale az strasneho smutku napisat 😒
Mam len jednu otazku na autorku temy...
A keby tebe toto urobil manzel?
aku radu tu cakas?
aku????
co k tebe citi?
hm....nevinny flirt...ulet od beznych kazdodennych problemov...a ani by som sa nad tym nezamyslala....ak toto dokaze urobit muz....tak je slaboch 😒
uz tu raz niekto napisal,ze SILNI muzi maju MANZELKY,SLABI maju FRAJERKY 😉
Ty ho asi miluješ, že? Pretože to, čo ti robí, je podľa mňa dosť ponižujúce. A také poníženie teda nestrpí hocikto. A vy ostatní ju neodsudzujte. Pretože, ak je človek ozaj zamilovaný, zrazu robí veci úplne ináč ako by chcel, nevie si rozkázať, prikázať a ani zakázať. Je to ťažké. Jasné, že najlepšie by bolo vykašlať sa na neho. Len ti neviem poradiť ako to spraviť, keď si to nedokázala doteraz. A nechápem, prečo si so svojím partnerom. To si akože nechávaš zadné dvierka? Je to nefér voči nemu, mala si mu to povedať a nechať ho nech sa rozhodne. Možno by o teba bojoval, možno by sa na teba vykašľal. A ten pako, čo podvádza ženu, ktorú vraj miluje....tak vieš čo, predstav si, že raz tebe povie, že ťa miluje. Znamenalo by to niečo pre teba, keby ti to povedal debil, ktorý lásku dokazuje tak, že si nájde inú? Budem ti strašne držať palce, aby si bola šťastná, ale nemyslím, že to bude s týmto tu...
@tamatam Už ťa tu odsúdili a ak by sa dalo aj ukameňovali, no v jednom majú pravdu - má ťa len na sex, nie sú v tom hlbšie city a nijaké extra city neprechováva ani ku svojej manželke, má rád len samého seba a robí to, čo mu je príjemné. Máte kvalitný sex a v nič viac nedúfaj a ani iné nežiadaj, lebo Ti nič iné neponúkne.
Ak máš problém ujasniť si to v hlave a odpútať sa, lebo myslíš, že čo ak... - povedz mu, že si tehotná a uvidíš tú reakciu. V momente budeš mať poriešené. A nebudeš ani smútiť. Nebudem moralizovať, ale aj keby sa hneď rozviedol, Tvoj ďalší život s ním by bol o ničom - neustále by si mala za chrbtom tieň exmanželky a hlavne jeho deti. Skús si predstaviť, že by s nimi trávil víkendy, dovolenky... a Ty by si bola pritom, ak by ste aj mali dieťa, muselo by sa o otca deliť s dvoma ďalšími deťmi, rodinný rozpočet by bol znížený o alimenty.... a tisíce iných drobností, ktoré so slobodným a bezdetným chlapom nemusíš riešiť.
A pre ostatné baby - aj milenka je len človek, aj ona má city a ak sa raz rozhoreli, neuhasí ich za hodinu. Jej podieľ viny nie je dovod, aby som jej priala niečo škaredé a zlé a nazývala ju špinou a pod. Určite jej nepovedal na rovinu predtým ako 1x vliezli do postele - nikdy sa nerozvediem, si len jedna z mnohých a budeš ňou, kým ma neomrzíš... skor veci typu - s manželkou si nerozumiem, nevšíma si ma, hádame sa, ani spolu nespávame, sme spolu kvoli dieťaťu...
Hm otázka je že podvádzam a píšes úplne niečo iné... Porad sa so svojimi pubertalnymi kamarátkami a spravte si lepší program ako písať tu hlúposti a snívať že ma chce starší chlap.
Ja k tomu len tolko, ze raz sa ti to vsetko vrati, budes ty ta podvadzana 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Pozor: Keďže toto je Otázka, každý môže odpovedať iba raz. 😀 😀 😀 nepoznáš sa ty náhodou s joy75 ? alebo nie náhodou sám joy75?
Ale aj keby nie, ja nie som tá, ktorá by mohla prvá hodiť kameňom. Ale pravda je tá, že v takýchto prípadoch zamilovaná žena nevidí, nepočuje... a hlavne nerozmýšľa 😢
Zenu miluje mozno nema unej vasen mozno mu chyba len vasen a tu ma u teba ale zenu neopusti a ty budes len handrova babika ktoru moze len vyuzit na sex . Treba to ukoncit a dat si doporiatku svoje vstahi ktore baja mate .Ma male deti ktore potrebuju oca.
Už keď nepozerá na to, čo spôsobuje tej druhej nevinnej žene, tak má pozerať aspoň na tie nevinné deti!!! Mojej mame sa stalo presne to isté, ja som vďaka takej krave vyrástla bez otca, mama zostala so mnou sama, nikdy viac chlapom neverila tak viem, aké to je ťažké a potupné ako pre ženu tak aj pre to dieťa, keď mu chýba otec. Neprajem Ti osobne nič zlé, ale ako tu už niekto napísal, Božie mlyny melú pomaly, ale isto...
@tamatam A nakoniec ešte jedno, neviem či si sem prišla provokovať, alebo čo, s takýmto niečím by som sa určite nechválila nielen v súkromí, ale ani na verejnom fóre, je to skôr na zaplakanie a o radu pros jedine svoje svedomie!!!!
nič,nie jke to moja starosť..Ste obaja dospelí,tak asi viete,čo robíte.... 😕
??? tak toto ma teraz odstavilo...ani netuším čo na toto napísať...snáď len fuuuuuuuuuuuuuuha 😒
nie je podstatné, čo si o tom myslíme my, ale čo si o tom myslíš ty sama. Mne vždy hovoril otec - ži tak, aby si nemusela opľuť zrkadlo, keď sa ráno doň pozrieš....
baba hambi sa za to co robis.... ja taketo dievcata povazujem za zeny, ktore absolutne nemaju hrdost a robia iba postelove babiky... nechcem Ta nijako urazat, lebo na to nemam pravo, ale naozaj ako baby pisu, zamysli sa nad sebou a prestan s tym... zivot Ti to raz vrati aj s urokami a potom budes veeelmi nestastna....
Pises,že má mesačne decko.nevadí tí že sa s ním tahas a kradnes decku otca?teraz čo by mal aj žene pomáhať?toto sa nerobí.a je to pekný chrapun.po bude by si zaslúžil.
..nič k tebe necíti,len si rád trtne bokom. Ale aspoň nejaké kaleráby ti musí natlačiť do hlavy, inak by si mu nedala.
ty nemáš hanbu???? čo cítiš k priateľovi , keď ho dokážeš aj podvádzať? Dokážeš sa mu aj pozrieť do očí? Asi ti zrejme vyhovuje byť vždy tá druhá. Takéto ženy nemusím.... 😖
Takym "zenam" ako si ty zelam len jedno...nech sama, ked budes vydata a budes mat tak male deti, aby do tvojho manzelstva vstupila zena ako si ty. Sebecka, bezcharakterna zmija.... Bozie mlyny melu pomaly, ale isto.... Je mi ta luto, si chudera....
uhadla si! ma ta len na sex! k tebe nic ine neciti, len chut na vies co, tak si nerob nadeje. jednoducho, stetka by ho vysla draho-ty si zadarmo!
miluje svoju zenu-ved ti to aj povedal, tak co chces? nerozpravala si sa s nim, lebo caka s VLASTNOU zenou dieta? keby si mala charakter, tak by si ho uz davno opustila. ked sa ti podarilo raz zlyhat, mala si potom porozmyslat a nepokracovat v tom. ale nie, ty si egoista, nezalezi ti na jeho dvoch detoch, na jeho zene, ani na tvojom priatelovi.
Keby ťa ľubil či miloval, tak predsa nebude robiť svojej žene druhé dieťa, ale jemu to takto vyhovuje, ak to nebudeš ty, isto sa nájde iná na sex stretká a tak, totiž muži možu mať skvelú manželku, matku svojich detí, doma majú všetko ale časom ich prostre láka mať niečo nové, oni to berú celkom inak .. A ak vám na to prídu, zamysli sa nad následkami, ako asi zareaguje on, tvoj partner a jeho manželka?? Čo bude nasledovať, keď to praskne??
Co si o tom myslim? Ze sa ta nabazi, priatel ti na to pride a ty zostanes sama, sama, sama! A dobre ti tak.
Tvoj milenec to so zenou ustoji, nerozvedu sa kvoli takej ako ty. A tebe ostanu oci pre plac. Nezabudni potom zalozit temu "ohrdnuta milenka", nech sa ti mozme z celeho srdca vysmiat.
PS: zdvihla sa vo mne vlna zlosti, mam chut si zistit podla ip asresy, odkial si a zverejnit ta 🙄
skonči s tým a nájdi si iného partnera, daj celej rodine pokoj, na svete je kopec iných mužov a tento, podľa mňa, za veľa zrovna nestojí. Alebo sú už dlho prázdniny a niekto sa nudí, nie?
si milenka ženatého muža-nič viac!!!!!! Zobuď sa!!!!! 😀 😲 😲
Je mi ťa ľúto! Asi to nemáš v hlave úplne v poriadku a mala by si vyhľadať odbornú pomoc. Lebo toto normálny človek neurobí!!!!!

Neda mi reagovat" Moj otec mal milenku ,kt, mi znicila cele detstvo!!!! Nikdy s nami nebol, lebo bol s tou spinou! Radim ti najdi si slobodneho lebo vytvarat si stastie na ukor nestastia ineho je to najuuuubohejsie co mozes robit!!!!! Neber detom otca!!!!! Ma ta len na sex a to ze si myslis ze ta ma rad su len oblbovacky aby nestratil sukacku!!!