icon

Podvedená kamarátka

sibalka21
4. júl 2016

Baby mam dobru kamaratku, ktora chodi s mojim kamaratom..... Ja jedina viem ze ju podviedol, kedze som ho pocula ako sa o tom s niekym rozpraval.. Vie, ze to viem a prosil ma aby som nikomu nic nehovorila... A ja teraz neviem co mam robit... Tazi ma ze ju podviedol, lebo ona je velmi dobra baba ale zase on je moj dlhorocny kamarat..... Mam jej to povedat a riskovat ze pridem o kamarata ale mam drzat usta? Poradte prosim

Strana
z2
sibalka21
autor
4. júl 2016

@mima4 Ja urcite by som to chcela vediet... Ale zas ja som z tych co by neodpustili ani prvu neveru, presne koli tomuto... Ze by som sa bala ze ma podvedie znova... A teraz sa mi to aj potrvdilo :D

adri266
4. júl 2016

@guinevre ved ja sa tomu tiez cudujem 😕 Teda cudujem sa vydatym zenam, ktore maju deti, ze si kusnu do jazyka a pre deti to nejako vytrpia, ale slobodna, bez deti...nemala by som nad cim rozmyslat.

kllamarka
4. júl 2016

@sibalka21 Tak budes zla...a??? To je ich problem, ked nespracuju pravdu. Chces ist teraz proti svojmu svedomiu a pozerat sa ako sa jeden pretvaruje a druhy je naivny?
Lebo v mojom pripade by som isla proti svojmu svedomiu, ked jeden ublizuje druhemu.
Nejde o cudzich ludi, tak nerozumiem preco by mi to malo byt jedno. Neriesila by som to - samozrejme na to su oni dvaja. Ale urcite by som si nenechavala pre seba taketo zavazne informacie. Ako s nimi nalozia, je uz ich vec.

kinats
4. júl 2016

@adri266 kto nema problem podviest raz, nebude mat problem podviest opat, vsetko je len o prilezitosti aku bude mat, to mas ako so psom ten co utiekol raz bude mat snahu utiect znova ked najde prilezitost a verny ostava s panom a sucka ktora otrcila raz, otrci znova a sucka-dama si len tak nenecha a na studeny cumak zavrci

nyusika
4. júl 2016

no autorke temy @sibalka21

ja by som mala dost velky problem tvarit sa, ze je vsetko OK...zazila som, viac uz neprosim.
sediet spolocne s oboma a tvarit sa, ze je vsetko super...OK, niekomu toto nevadi, beriem.
mne to vsak vadi.

jasne, ze pokial su to len nejaki bezni znami, tak neriesim.
ale pokial ide o naozaj dobrych prioatelov, tak pardon.

kinats
4. júl 2016

Co je vlastne viac, priatelstvo, alebo cest ? Priatelov si mozes najst inych, ale stratenu cest naspat nikdy neziskas ...

mirka_6
4. júl 2016

toto by bola asi fakt nahoda, ale nepisete o tom istom?https://www.modrykonik.sk/forum/rodinne-problemy/zadany-kamarat-2/

a k teme, asi by som najprv skusila dohovorit kamaratovi, nech si to poriesi, aby si sa ty kvoli jeho chybe necitila blbo pri kamoske a su to ich zalezitosti nech si to poriesia najlepsie sami. a ked nie a takto si sa do toho dostala, skusit to dako taktne s kamoskou a ked je normalna nemal by hnev smerovat na teba, mozno akurat prvotny, lebo budes na rane alebo sa bude pred tebou citit mozno aj trosku trapne, ponizene, ale to by som prehliadla. vela zdaru v rieseni ;)

alaguema
4. júl 2016

@sibalka21 určite by som sa do toho nemiešala. Vôbec ti neprislúcha to riešiť.

jana_eyre
4. júl 2016

Tazka situácia, lebo to je vec paru..

Ale napr. Ja viem a niekoľko krát sme sa s kamaratkou uistili, že keby sa jedna alebo druhá toto dozvedeli, povieme si to.. Možno len skus vyzistit, co by robila ona na tvojom mieste tak aby netusila, že ide o jej vzťah.. Inak neviem poradiť.. 😶

marisoul
4. júl 2016

úplne súhlasím s @nyusika, mne by svedomie nedalo pozerať sa do očí najlepšej kamarátke, vedieť že ju priateľ podvádza a usmievať sa a tváriť sa, že svet je gombička a všetko super.

anjeli_k
4. júl 2016

@sibalka21 ahoj, urcite je to dost blba situacia, protoze si medzi dvoma kamosmi, ale treba si uvedomit, ze prave ty by si z tej situacie mohla vyjst najhorsie.nikdy nevies, co sa v tvojom kamosovi skryva a ci by to neotocil proti tebe, ci by ti vobec tvoja kamaratka uverila, mohla by povedat, ze ich chces rozdelit, kamarat-"neviniatko" by sa pridal a tvaril by sa ako obet.ja by som to nechala urcite na nich...a mozno by som s kamoskou nacrtla temu "nevera" a nejako by som naznacila, ze "doveruj, ale preveruj". Drzim palce

sasa1310
4. júl 2016

@sibalka21 a čo ona rozumu trošku nemá, že je 2 mesiace preč a naivne si myslí, že on poctivo čaká na ňu? Nech sa zobudí dievča. Jemu sa ani nečudujem. Čo mu bolo dovolené, to robí.

wanda52
4. júl 2016

je to na tvojom svedomí... ja som tiež kamoške povedala, najskôr som nechcela, lebo som vedela, že jej to ublíži, ale nedokázala som s tým existovať... oni sa aj na určité obdobie rozišli, neskôr sa dali znovu dokopy. Kamoška sa za to na mňa nehnevala, on sa jej potom priznal. Ja osobne by som nezniesla, keby o niečom takom moja kamoška vedela a zatajila by mi to...cítila by som to ako podraz z jej strany.. každý sme proste iní a inak vnímame život...

melynda
4. júl 2016

@sasa1310 toto snáď ani nemyslíš vážne. Keď niekomu verím, tak mu verím, že mi bude verný aj keby mal na mňa dva mesiace čakať!

petrapod
4. júl 2016

Ahoj, povedz mu ze ta to tazi a ze ked nechce aby si jej to povedala tak nech jej to povie sam.

timea7
4. júl 2016

@sibalka21 pozri, ak to niekomu hovoril, tak nie si jediná, ktorá to vie a ak sa napriek tomu, že mu bola nevera odpustená takto správa a ešte sa tým chváli, tak je úbožiak. To by som mu aj povedala a asi by som na neho pritlačila, že ak jej to nepovie on, poviem jej to ja.

adri266
4. júl 2016

@sasa1310 ale ale, chces povedat, ze vsetci chlapi, co chodia do zahranicia na mesiac dva, tak okamzite podvadzaju svoje partnerky? Alebo ked chodi zena do Rakuska zarabat.

nyusika
4. júl 2016

@sasa1310
toto nemyslis vazne !
takze nakoniec to bude este vina tej zeny, ze si dovolila odist

kinats
4. júl 2016

Ale damy, naco sa hasterit, tento problem je tu cele storocia a my ho nevyriesime srdce je sval a libido je nevyspitatelna svina, ked niekto neudrzi na uzde rozkrok je to ocharaktere a ten sa zvacsa nemeni. nedavat prilezitost , alebo sa naucit odpustat jeden preslap za druhym nie je cesta aspon nie na dlho (a to pisem z vlasnej skusenosti) mozeme odsudzovat, mozeme moralizovat ale unikla nam podstata . K priatelom, trba byt uprimny a aj napriek riziku straty povedat bolestnu pravdu, ten pravy priatel mozno hned nas spravny umysel neoceni, ale casom a ten cas pride sa k nam vrati s otvorenou narucou aj je to ten priatel s velkym "P".

nyusika
4. júl 2016

@kinats suhlasim...ale ked si uz neudrzim ten sval na uzde, pouzijem aspon mozog a postaram sa, aby som neurazal partnera tym, ze sa na neveru pride.

kinats
4. júl 2016

@nyusika Veru , ako pravil Dr.Plzak:" zatloukat, zatloukat, zatloukat, ked to preskne, nadale zatloukat...

nyusika
4. júl 2016

@kinats sko sa postarat, aby nebolo co zatloukat...myslene tak, ze sa spravat tak, aby partner nemal dovod na pochybnosti.

toto nie je navod na podvadzanie !! iba pisem, ze ked uz k tomu pride, postaram sa, aby sa to za ziadnych okolnosti neprevalilo..cize sa nebudem ako taky xxx chvastat, svedomiu ulavovat tak, ze sa postazujem a zvalim bremeno na ineho...

sasa1310
4. júl 2016

@adri266
@nyusika ste to asi nepochopili. To bolo ironicky napísané na ňu. Veď čo čakať od takého, keď mu už bola jedna nevera odpustená?? Snáď si nemyslí, že je verný, keď ona je 2 mesiace preč a bol neverný.

nyusika
4. júl 2016

@sasa1310
oki...naozaj som to inak pochopila 🙂

mima4
4. júl 2016

@sibalka21
vies, ja napr. chapem, ze k nej nemas mozno az taky vrucny vztah ako k jej priatelovi ale mozno keby mali vztah len o tom, ze maju vztah, tak to moze byt jedno, ale mozno by som brala do uvahy aj potencialnu moznost ze sa vezmu, budu mat deti, a kedze zda sa, ze on ma sam s vernostou problem, tak toto si ponesu aj tie deticky, ktore za nic nemozu, a pritom keby som vedela vopred o "prekazke pre uzavretie manzelstva", tak by som si to priposovala aj ja ako svoju vinu, ze mala som moznost zabranit tomu, mala som informacie, ale bola som ticho.

Z tohto celeho mozes vyjst ty zle, aj to sa stava, ale mozes jej poskytnut dolezite fakty a nech sa zariadi ona ako sama chce... ked chce si s kurevnikom budovat dalej vztah, nech to robi, ale ponesie si dosledky.

26ka
11. nov 2022

@sibalka21 ako to napokon dopadlo? Zostali spolu?

Strana
z2