Podviedla som v práci manžela. Stalo sa to aj vám?
Ahojte. Podviedla som v práci manžela ale už v tom nepokračujem. Manžel nieco tuší ale ja zatlkam. Píšem si aj z iními kolegami a zistila som že mi kontroluje správy. Poradte mám to tajiť alebo mám sa priznať čo bude lepšie.
@simi69 no tak si podviedla. Ked som videla co sa dialo naposledy na nasom firemnom skoleni tak si myslim ze nie si zdaleka jedina 😀 Otazka je, ci to bolo jednorazove zlyhanie, ktore si urcite neches zopakovat, alebo to je pre teba celkom prijatelne spestrenie zivota. Ak to bolo jednorazove zlyhanie, tak zatlkaj, zatlkaj a zatlkaj. A ziadne vypisovanie s dalsimi kolegami, vyhybaj sa rizikovym situaciam, aby ta to znovu nezlakalo. Ak to zas az tak velmi nelutujes, tak treba dobru antikoncepciu a rataj s tym, ze to casom urcite neutajis. Pre chudaka tvojho manzela by bolo lepsie v takom pripade aby si vylozila karty na stol. Ked si ho uz nevazis, aspon ho neponizuj takym spravanim a neohrozuj pohlavnymi chorobami. Ale tipujem ze priznat sa aj tak nie si schopna, lebo by si prisla o svoje pohodlie.
nie, nestalo. Vazim si kolegov a hlavne samu seba aby som nebola taka pixa a dejeb...la zivoty viacerym ludom 😀
@nyusika By si sa divila, kolegyna sa mi zdoverila, že jej manžela uháňala istá vydatá pani v čase, keď bola kol. tehotná. Zistila mu to náhodou zo správ. Už predtým rozbila jedno manželstvo, keď spávala so ženatým oteckom tri roky. Panička je horlivá kresťanka - číta sv. písmo, chodí s Eucharistiou, vyspevuje v rade, keď chodí na prijímanie...
@simi69 ak naozaj existuje moznost, ze tvoj manzel len nieco tusi,ale nema sa to od koho dozvediet, zatlkat!!! ale na druhej strane, okamzite si prestat pisat s kde kym, mysliet len na manzela a snazit sa udrzat si ho! ziadni ini ani teraz, ani nabuduce, ak si raz spravila preslap a manzela lubis, tak sa z toho pouc!
Je mi smiešne ako sa všetky hrdo bijete do pŕs ako si manželov vážite milujete bla bla.....odsudzujete simi69 zato že spravila niečo čo dnes robia všetci!..... Ja tiež nenávidím neveru ale klobúk dolu keď ste až také naivné a myslíte si že vaši muži sú vám verní......česť výnimkám!..........SIMI69 je to len na tebe! Buď budeš žiť s tajomstvom a trápiť sa, alebo sa priznáš, tebe sa uľaví, no manželovi tým ublížiš....možno sa aj on tebe k niečomu prizná a budete si kvit! 🙂
@seginkaa neviem, v akej skupine ľudí sa pohybuješ, ale NEROBIA TO VŠETCI!
@simi69 ani sa nedivím že ti číta správy a tá kontroluje keď miesto toho aby si bola S partnerom koketujes na nete s priateľmi. To by nebolo príjemné nikomu. Pokiaľ sa nezmení a nebudeš sa venovať jemu tak to si sa nemusela ani vydávať a užívať si spoločenský život
@simi69 V prvom rade loz ma kratke nohy a nie je nic horsie ako nejake nepodloze tusenie o nevere...vela zalezi na tom, ako žteraz po tom vsetko definujes vztah a ci su v nom deti, ale ak manzel nieco tusi podla mna v takom staiu je sa lepsie priznat, pretoze nie je nic horsie nez sa take nieco dozvie clovek od ineho... a po dalsie nechapem, aky mas dovod na vypisovanie si kde s kym ked mas doma partnera....ak mate medzi sebou nejaky problem rieste to hlavne medzi sebou a nie niekde inde hlavne v tvojom pripade...nekompenzujes si vlastne vase problemy v kontaktoch s inymi...ani tebe by sa nepacilo keby tvoj muz pisal s inymi...jenoducho nerob inym to co nechces aby robili tebe...podla mna maju ludia dnes tendenciu zlahcovat iste veci...pre mna je nevera negativny jav u zeny ci u muza a pomyslim si svoje......
dosť, že si ho podviedla a ešte si píšeš s inými? a prečo s kolegami? prečo nie s kolegyňami? hmm...asi vieš prečo...Veď ak zistí jedno aj druhé bude si myslieť, že si ho nepodviedla len s jedným. Čo čakáš, že ti tu napíšu? Chúďatko moje len aby sa to nedozvedel!! Za svoje konanie musíme niesť dôsledky na to si mala myslieť keď si nožky rozťahovala...
och a milujem ako sa ťa tu iné kxxvy zastávajú s heslom nikdy nehovor nikdy! Toto je ospravedlnenie za kurvenie? Nikdy nehovor nikdy?? Aj vám sa to môže stať...bože má niekto autonehodu áno aj tebe sa to môže stať...to je vec o ktorej ty nerozhnodneš ale o tomto áno. Ak mám raz negatívny postoj k nevera tak ho hádam nezmením, veď nie sme už pubertiačky, čo každú chvíľu menia názor a chodia na párty kde sa ožerú a potom nevedia ku komu ľahnú či áno?
Novodoby trend - vydávať sa/ženiť sa a potom podvádzať .....
Nečítala som všetky odpovede, prepáč, ak sa budem opakovať. Ak svojho muža ľúbiš a vaše manželstvo je ok, tak: 1. Zmeniť prácu.
2. Prestať si vypisovať s kolegami.
3. Nič nepovedať a niesť si bremeno svedomia do konca života.
Ak však vaše manželstvo nebolo doteraz ok, niečo sa dialo, čo len podvedome tušíš, že nebolo v poriadku, možno bola táto nevera len odpoveďou na tvoje pocity. Potom sa treba zamyslieť nad vaším vzťahom hlbšie a rozhodnúť o ďašom smerovaní.
Ja by som sa priznala. Skratka, stalo sa, no. Aj ked je pravda, ze taketo veci by sa nemali stavat. Aj ja som bola podvedena a polozilo ma to hrozne. Ale v konecnom dosledku sa mozu stat 2 veci:
- opusti ta ( mozno po case vychladne a da ti sancu )
- prekonate to a vas vztah sa tym len upevni
Podla mna treba s pravdou von. Drzim ti palce a napis ako si sa rozhodla.
@simi69 nepriznať sa, za žiadnu cenu...zatĺkať a zatĺkať, aj keď niečo zistí....nemá význam priznávať sa....aj keď odpustí, vždy to bude vo vzduchu.....bude ťa to bude ťažiť, s tým čo si urobila, musíš sa vysporiadať.....na reči, moralizovanie a predsudky nehľaď......život je krátky, stretne nás všeličo a treba žiť naplno...
Nie, nestalo a ani sa mi to nestane..prečo?? lebo mám len kolegyne... 😉 skvelý tip na to ako sa vyhnúť nevere v práci..nájdi si čisto ženský kolektív...🙂
no a nechápem ešte jednu vec, prečo si vypisuješ s kolegami, keď si s nimi cez deň v práci...to akože sa nemáte kedy rozprávať?? alebo cez net s nimi riešiš iné veci??
v prvom rade si s nimi prestaň písať lebo ti na to manžel môže prísť a či sa priznať s neverou?? je to na tebe ak nechceš o manžela prísť a mieniš už byť za poslušnú žienku domácu, nevravieť nič...ak sa priznáš, určite to naruší váš vzťah, ktorý keď nie je pevný sa časom rozpadne...záleží už len na tebe...
nie nestalo.. 😕
myslim, ze uz viacere napisali to, co si myslim aj ja, tak sa nebudem opakovat.. len by ma zaujimalo, ako sa da v praci sexovat? kde?
bud mam slabu fantaziu, alebo som bola az prilis poctiva a v praci som zvacsa pracovala 😅
priznaj sa, odsuhlas mu, ze ti moze tiez zahnut a budete si kvit. tiez sa mozete dohodnut, ze si obidvaja budete vypisovat s inymi nadrzancami kade-tade po pokecoch, sak to dnes robi kazdy… 😝 😝 😝
A kvoli comu si ho vlastne podviedla?
@simi69 otazne je vlastne preco si to urobila
ci len tak z dlhej chvile , alebo je za tym nieco uplne ine , ci mas pocit ze aj partner ta podvadza , alebo si si nebola ista citmi voci nemu , alebo preco vlastne ?
vela ludi ktori podvedu , ani vlastne nevedia preco to urobili ale na druhej strane velmi ublizia partnerom tymto padom
ak ta bude svedomie hryzt viac a viac tak by si mala ist s pravdou von , aby tvoj partner vedel zaujat voci tomu stanovisko
@nativanativa Veď to ze ani neviem preco a ako a uz to bolo. neplanovala som to. je to zle ale priznať sa nemôžem.
@simi69 pani, ta tu niektore rozobrali v zuboch.. ale tak stat sa to moze hoc komu, aj tym co pisali ze nikdy.. ak to bolo jednorazove a nie su v tom neak city a nic dalej od toho nechces a napriek vsetkemu milujes svojho muza..tak mu nic nevrav..nic.. cas to zahoji... stalo sa co uz..pouc sa s toho uz to viac neurob... lub manzela.. popripade si vymen pracu...

@nyusika Podla seba sudim teba