icon

Podviedla som v práci manžela. Stalo sa to aj vám?

simi69
9. okt 2015

Ahojte. Podviedla som v práci manžela ale už v tom nepokračujem. Manžel nieco tuší ale ja zatlkam. Píšem si aj z iními kolegami a zistila som že mi kontroluje správy. Poradte mám to tajiť alebo mám sa priznať čo bude lepšie.

Strana
z3
nasta55
13. okt 2015

@mamulka211 uplny suhlas s tebou vo vsetkom

nasta55
13. okt 2015

@simi69 rada by som videla tvoj ksicht, urcite niaka maska ako kazda ku...

maminkynafazulka
13. okt 2015

Kks dávať to na MK.:D ženo tu ťa ukameňujú.. :D :D :D :D :D Priznaj sa.. Tvoj chlap si takú ku******u ako ty fakt nezaslúúži..🙂 a nech hľadá šťastie inde..🙂 načo si sa vydávala keď máš potreby podvádzať.. ách bože...

malabiba
13. okt 2015

@nasta55 urážanie iných tiež niečo napovie o charaktere 😉

nasta55
13. okt 2015

@malabiba a tvoje prispevky svedcia o tvojom charaktere. Vidim ze zenske ktore toto robievaju si liecia svoje komplexy, ziadny chlap taku nechce. Nechcela by som byt tvojim chlapom.

malabiba
13. okt 2015

@nasta55 môj mm je spokojný...a ja som nikdy nikoho nepodviedla....ale, som ochotná pochopiť a poradiť....bez urážok

nasta55
13. okt 2015

@malabiba ptepac ja toto odsudzujem

malabiba
13. okt 2015

@nasta55 to môžeš, len bez urážania....nie všetci sme rovnakí

petramelka
13. okt 2015

@simi69 fakt sa cudujem ze tu niekto pride na tento slepačinec s takouto temou... tu nemozes cakat ziadne pochopenie, iba odsudenie. ziadna ti nenapise, ze sa jej stalo nieco podobne aj keby to tak bolo... len ta odvrhnu jak psa.. nemas normalnu kamaratku, ktorej by si sa zverila? to si fakt taka zufala, ze to pises na siet? ach..

orsulka
14. okt 2015

@nasta55 no to si píš teda, že vadilo, keby som o niečom takom vedela
a stojím si za svojím, že to na rozvod nie je, lebo niekedy je to to najjednoduchšie riešenie ako utiecť od problemov. To by dokázal každý. Pokial máš o čo bojovať, vždy sa oplatí. Niekedy je to aj o tom, že zabojuješ o toho partnera, ktorého máš rada. Keď má človek naozaj rád, dokáže aj odpustiť. Nehovorím, že dokáže zabudnúť, ale odpustiť sa dá. Ďalšia vec sú deti, kvoli ktorým sa to oplatí na dvestotisíc percent. Zostať žiť čo len s jedným dieťaťom bez práce určite nebude žiadna sranda. A to už nehovorím o tom, že nemáš strechu nad hlavou. Je mnoho vecí, ktoré pri takomto rozhodnutí máš brať do úvahy, a hľadieť trochu aj dopredu do buducnosti a nie len na urazenú ješitnosť! Rozumná žena práve že zváži všetky pre a proti a potom sa rozhodne.
Každá si tu môže napísať svoj názor, toto je verejná diskusia, a pokial sa Tebe nepáči môj názor to je Tvoja vec, ale netvrď, že som mimo, a nemôžem lubiť svojho muža, keď o mne vieš velké trt, a hodnoť danú otázku a nie odpovede.

dorotka202
14. okt 2015

ja by som mu to nepovedala.ak sa to stalo naozaj len raz a uz nikdy viac sa nestane tak mu zbytocne ublizis.ak mas chut a pocit ze sa to moze este zopakovat,tak by si sa mala vazne zamysliet nad svojim zivotom.lebo nevera je vo vztahu nepripustna.ale sme len ludia a robime chyby.poucit sa z nich a ist dalej.tazko poradit,lebo neviem nic o vasom vztahu,ci ho lubis ci nie....len ty sama si mozes dat odpoved a rozhodnut sa.a zit s tym.tak popremyslaj o tom.

blacki
14. okt 2015

súhlasím s petramelka - neviem, prečo akurát tu riešiš takýto problém. v živote by ma to nenapadlo a to nielen z toho dovodu, že ťa tu všetci odsúdia... preto ťa nechcem súdiť, ani nemožem, otočím to skor na seba - ako by som sa ja cítila, keby to urobil moj manžel mne. (samozrejme, ako vačšina z nás si to neviem predstaviť, že by sa to stalo, lebo svojmu manželovi verím, ale aj tak...) keby to urobil len raz a potom si tĺkol hlavu o stenu a v živote by to nespravil, tak to rozhodne nechcem vedieť! zbytočne by to zničilo všetko krásne, čo medzi nami je!!! keby to bolo pravidelné, zrejme sa o tom aj tak dozviem, takéto veci sa šíria, či chceš alebo nechceš a asi by aj tak už nebolo čo riešiť. A rozhodne neuznávam radu typu - povedz to, uľaví sa ti. Keby to povedal len preto, aby sa mu uľavilo a všetko by tým zničil, to nie je správne! Keby to už nikdy neurobil a celý život sa tým trápil - patrí mu to, to je daň za jeho podvod... ale ničiť život svojej manželke a deťom zato, aby sa mu uľavilo, to nie! bol by to chudák...

mb269
14. okt 2015

@petramelka a ake pochopenie je pre toto ????? jedine co jej poprajem je aby ju rovnako podvadzal manzel.. akoze co ine sa da na toto povedat ?? " moja to je v pohode nic sa nedeje, uzivaj si s inym dalej a zatlkaj " 😀 😀 😀 😀 boze toto je doba

jahodka8
14. okt 2015

Ja ti poviem, že manželovi to je možno aj ľahostajné. Či?

julca15
29. okt 2015

Ja ti radím zatĺkať, zatĺkať a viac manžela nepodvádzať. Neveru odpustí veľké % žien ale máloktorý muž. Chlapská ješitnosť je oveľa väčšia. Urobila si to len 1x ale nes si to ty a nezaťažuj tým manžela.

majdus
1. nov 2015

Uff, to je des pytat sa takuto zbytocnu otazku, na ktoru je jasna odpoved....ale asi len pre cloveka, ktory ma svedomie. Na neveru nikdy NIKDY nikdy nebudem vidiet ziadny "rozumny, zufaly, nevsimajuci si ma" dovod. Ach jaj! Ak mas k svojmu partnerovi nejaku uctu, je jasne, ze mu to povies. Sila toto, naozaj. @simi69

ingrid77
1. nov 2015

...tiez mavame firemne vecierky, vsetci sa tam pozname, inteligentny ludia sa zabavia, ale plati zasada odtial potial... 😉

certi
1. nov 2015

Ja odpadnem, kolko sa vas na tuto hovadinu chytilo🙂)))

kliara
7. nov 2015

@simi69 - nie, nestalo sa mi to, nestane sa mi to, nemám potrebu vypisovať si s chlapmi z práce ani s inými chlapmi.

nikus88
9. nov 2015

ani netusite kolke z Vas su podvadzane,,,,,,,ja si napriklad pisem s cudzimi chlapmi ,,,a verte ci neverte podvadzaju zeny jedna radost....aj ked ich miluju........a aj zeny to robia..
Ako sa hovori ,neni dom bez križa!!!!!

evica01
27. sep 2019

Tajit! Nikdy mu to nepovedz!!!

elementissa
27. sep 2019

@seginkaa no neviem, prečo by to mali robiť všetci a prečo by VŠETCI muži mali podvádzať svoje manželky.... Ak je to pre teba a tvoj vzťah normálne, že sa navzájom podvádzate, tak OK... Ale v štandardných vzťahoch to NIE JE NORMALNE... Alebo my niektorí sme len veľmi staromodni😂🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️ a teda nám k šťastnému životu stačí jeden partner...
Ja neveru považujem za rovnakú vec ako drogy alebo fajčenie - na milión percent sa mi to nestane, lebo sa mi to protivi. Ani keď som bola tinedzerka, nemala som chuť ani tendenciu "skúšať" fajčenie, ani žiadne drogy (ani marisku ani nič podobné "ľahké"... Droga ako droga). Keď sa ti raz niečo hnusí a máš aspoň trochu moralnosti v tele, tak nejdeš proti vlastným zásadám 🤷‍♀️v tomto ani náhodou neplatí "nikdy nehovor nikdy".
Otazka je - prečo ľudia nechajú svoj vzťah zájsť až do takého kolapsu, že sú schopní toho druhého podviesť? Veď keď sa mi niečo nepáči, tak v prvom rade komunikujem s partnerom a vyriešim to s nim.. Nie, že sa idem vyplakat do postele niekomu inému.. No ale teda asi nie každému to vadí a považuje to za prípustné.. Niektorí ľudia tak majú nastavene vzťahy, manželstvá, že sa dohodli, že každý môže mať bokovku akú chce, lebo sú spolu kvôli spoločenskému benefitu napríklad. Ale väčšina klasických vzťahov tak nefunguje, takže asi sa pohybujes v nejakej lukratívnej spoločnosti, keď tam každý podvádza každého 😂

babatko31
27. sep 2019

@kamilka1986 nikdy nehovor nikdy!

seginkaa
3. okt 2019

@elementissa nechcem ti kazit iluzie, ale sama som svedkom desiatok podvodov a nevier....klasika..sef prasi asistentku, koleginu,kolega s koleginou, atd atd..a to nehovorim o dalsom, mimo pracovneho prostredia....tato tema sa rozoberala pred 4rokmi ale teraz je to este horsie...kazdy sa hemzi s kazdym je to na grc...a najlepsie je ze sa tvaria ako svätci i ci podvadzači či podvadzačky, ruky v kostole spinaju a naokolo robia dojem rodiny roka....ked mas manzela ktory ti denno denne dokazuje aj po.rokoch manzelstva ze si pre neho jedina a co pre neho znamenas si stastna zena a gratulujem.

niveacremik
Odpoveď bola odstránená
zuzana2299
Autor odpoveď zmazal
badox
4. máj 2022

@niveacremik poskytnes nam aj nejaky zdroj informacii z ktorych bola nacerpana tato mudrost?

Strana
z3