Pokazená umývačka
Ospravedlňujem sa neviem kam zaradiť tému. Potrebujem poradiť, mám umývačku Whirlpool 6 zmysel, doteraz fungovala bezchybne cca 10 rokov. V poslednej dobe asi pár dní maximálne týždeň som mala pocit že neumýva dobre, akoby sa netočili všetky ramená. Dnes sa mu zas zadalo že sa netočia tak som ju za chodu otvorila aby som skontrolovala či im niečo nezavadzia. Asi 3x po sebe som ju otvorila a odvtedy mi nejde netočia sa ramená. Vodu napustí, odpočítava si čas akoby umývala program ide akoby sa nechumelilo, ale neumýva je ticho, počuť ako zohrieva vodu otvorí zásobník s tabletou. Potom vodu vypustí a hotovo.Mali ste podobný problém? Čo to nakoniec bolo, môže byť? Chybu nevypisuje žiadnu skúsenosť som ju resetla, umyla filtre aj ramená a nič. Pre mňa je to veľká pomoc. Ďakujem za rady.
@lenadka
@lenadka ahoj beviem ci si este aktivna,ale tak skusim...prosim ta,mam presne taku chybu ako ty na mycke. Kde sa to cerpadlo meni,kde ho najdem? Servisakov nejdem volat, ak si to nevymenim sama skor si kupim novu myscku,lebo naposledy co boli u mna opravovat pracku,stalo ma to 300€ a pracka dosluzila po polroju uplne.....
@azjulll to už bolo strašne dávno, vymieňal to muž, ja neviem kde to tam je, a asi každá umývačka to má trochu inak. Tieto nové sú už úplne iné ako moja 15 ročná Šunka ktorú som si v lete zas opravila sama, žiadny servisak mi v takej starej nechcel prísť, že na to už nie sú náhradné diely dostať. A teraz to bol iba prerušený kontakt, káblik dolu ako sa dvierka otvárajú a zatvárajú sa predral otváraním a zatváraním dvierok. Prišla som na to náhodou, keď som pohla po otvorenými dvierkami, že po panel na chvíľu zasvietil.... Spohazdnilla som si ju provizórne sama a potom mi to prišiel kamarát tie káble spojiť odborne svorkami aj ho trochu predĺžiť nech sa nesucha o roh tých dvierok. Vygoogliť si podľa typu umývačky kde to máš a či sa dá kúpiť ND.

@lenadka
Dobrý deň.
Chcem sa spýtať či ešte máte z vášho pokazeného čerpadla diel, ktorý je na fotke. Je to vrtuľka v čiernom obale-rotor. Nám odišla práve táto súčiastka - vybehaná v púzdre. Ak by bol aj motor bolo by to super.
Pekný deň.