Pomoc ako odmietnuť veci - švagriná ma synov
Ahojte babenky som zúfalá švagriná mi už núka kočík veci po jej dvoch synov ..Kks ešte nič nemám iste a už sa mi hrnú veci ktoré nechcem ja chcem mať vlastné kúpené a nie po niekom zdedene...Ja ak budem v tom chcem vlastný kočík moderný taky jaky mne sa paci adt .Toto tu nikto asi nevie pochopiť 🙈🙈🙈A zbožňujem vetu vieš koľko tým pádom ušetris 🙈🙈🙈
🙈vcera tu kocka riesila, svoju neschopnost vyjadrit sa..si dalsia? svagrine povedz: "Ďakujem, žiadne veci nechcem, mám svoje, ak mi niekto niečo dá, aj tak to vyhodím. Ale cením si tvoju ponuku."
@andrea1208 tiez som mala radost, ked som si mohla nakupovat vecicky pre malu podla toho, co sa mi paci 😊 Treba to vysvetlit, ze je to tvoje prve (predpokladam, ze je to prve) a chces si to uzit a nakupit, co chces ty. Ja som si spravila zoznam a ak niekto chcel nieco kupit, tak som povedala, co potrebujem zo zoznamu dokupit, pripadne rodicia dali rovno peniaze. Aj tak mam v pivnici nejake oblecenie uz 1 rok to skladujem a zavadzia to 😐 Vyrahane a vyprane veci suce do kosa jej nebudem davat.
@andrea1208 musis sa naucit zit podla svojich pocitov a nie podla okolia,aby si sa im zapacila. Volakedy som podakovala a prijala vec a zalozila do skatule a nikdy nepouzila. Dnes si uz viem povedat svoje a stat si za tym a je mi jedno,ze ma ohovaraju. Ja som spokojna a ostatni su my ukradnuti. Mozno je to sebecke,ale jedine tak najdes samu seba
@andrea1208 ústa asi máš tak by si ich mala použiť a povedať že tie veci nechceš. Respektíve že ďakuješ ale chceš nové veci a chceš si ich kúpiť sama. Keď ti povedia že tým ušetríš tak povedz že šetriť nepotrebuješ. Bodka
@andrea1208 ked jej to nevies normalne povedat tak jej posli link na tuto diskusiu 🤣
Ona to mysli dobre, proste jej to treba takto povedat - ja si tiez chcem uzit nakupy a vybrat vlastnu vybavicku, ona to pochopi, ked jej to podas takto. Ze neohrnas nos nad jej peknymi vecami, ale ze vyber veci pre dieta je proces a mal by to robit rodic sam a postupne... ja napriklad vozim veci sestre roky rokuce, jej deti to nosia a ano - ona je rada, ze usetria... netrafim sa do vkusu vsetko, povybera si, co sa jej paci, zvysok hodi na bazar a pripadne nieco podokupuje, ale vcelku je spokojna, vzdy ked syn rastovy spurt, len zalovi vo vreciach po mojich chalanoch 😂
@andrea1208 povedz "Ved super, tak predaj, peniaze sa ti hodia" a ak by predsa len nechapala tak "Prepac, som poverciva, nebudem si to brat kym nie som v tom" ak nepomoze "Nie som zberny dvor, odnes to tam"
Na rovinu jej povedz, že nechceš ... čo je na tom? Zbytočné problémy si mnohé ženy vyrábajú len preto, že nevedia komunikovať ... moja mama bola taká, furt len nosila, nosila, povedala som jej, že ak ešte raz donesie, skončí to pri kontajneri ... doniesla, skončilo to pri kontajneri ... od vtedy nenosí ... proste nechcem, nechcem.
@lucinka9292 presne tak si to vystihla ....ja ešte sama neviem ci budem v tom bo nie a už sa mi pchaju veci🙈🙈🙈🙈ja som zatiaľ noc nepovedala iba toľko ze halooo možno som ani tehotná neni
@andrea1208 smejete sa z nás vychodniarov ale toto je normalne úkaz. “Možno som ani tehotna neni.” 😁 nič v zlom len som sa dobre zasmial 😁
Ach, ženy, vy nemáte ústa? Alebo ste nesvojprávne? Aj včera tu bola podobná téma. Švagriná je milá, že to ponúkla. Chcem? Beriem. Nechcem? V vďakou odmietnem. Ak niekto nechápe, vysvetlím.
@andrea1208 vsetci sa toho chcu pozbavovat, lebo veci po dietati je vela, uz to sama vidim 😅 a ideal to niekomu odtafarit a uskladnit dokym nemaju druhe dieta a potom sa ozvu, ze tak uz to potrebujeme 😁 drzim palce nech si tehu a nech si mozes uzit nakupovanie 😊

Ja som vždy na rovinu ďakujem neprosím už mám vyhliadnute a objednané svoje