icon

Pomohol by som si, keby som poslal kamarátke sms k sviatku?

nepalsky
11. aug 2015

Zdravím vás mamičky, žienky. Pomohol by som si nejako ak by som svojej dávnej partnerke (boli sme spolu vo vzťahu pred takmer 20. rokmi) poslal nejakú či už SMS-ku alebo mail k jej sviatku? Rád by som ju navyše pozval na posedenie (len to je v tom, že to pozvanie by bolo formou SMS). Rád by som s ňou totižto obnovil vzťah aj keby to malo byť medzi nami len vo forme kamarátstva. Predsa len po toľkých rokoch máme každý svoj život. Je to dobrý nápad alebo by to podľa vás chcelo nejako vylepšiť? Alebo mám nechať minulosť jednoducho za sebou a nevracať sa k tomu? (beriem do úvahy len odpovede ktoré by mi boli k niečomu prospešné)

Strana
z2
nepalsky
autor
12. aug 2015

@jonki každá moja téma je samostatná. hľadať medzi akýmikoľvek témami nejakú spojitosť by bola strata času.

miriam11
12. aug 2015

@nepalsky ak ti mozem poradiť, kvety jej nezasielaj. Po tolkych rokoch by to vyznelo velmi vtieravo a cudne. Odporucam len nejaku sympaticku sms. Aby si ju nevyplasil, uvidis, ci sa ozve spat.

sirinka
12. aug 2015

😅 to myslite ludia vazne, keby som po 20 rokoch dostala sms od bývalého k sviatku asi by som umrela od smiechu... naozaj nemas mily mlady muz nic ine na robote, len si platit sukromne ocko, aby zistil co je s tvojou davno byvalou? a asi najlepsie najprv nejake to foto, ze...ze ako asi po tolkych rokoch a dost pravdepodobne aj po nejakých tych pôrodoch vyzera...a najsamlepsie fotky z kupaliska... nemchapem 😉 😀

martinhorvath
Odpoveď bola odstránená
snehuuulienka
30. máj 2017

@martinhorvath to je stará téma spred 2 r

nepalsky
autor
6. jún 2017

poslal som jej správu (bolo to ešte minulého roka) na mail a onedlho na to som zažil šok. dozvedel som sa, že medzitým čo ja som rozmýšľal či sa jej ozvať alebo nie (popravde mi to trvalo niekoľko rokov) sa vydala. vzal si ju údajne nejaký prachatý truľko.

vysvetlil som si to tak, že to, že sa vydala beriem zo strany jej rodiny ako poistku pre prípad, že by som sa jej ozval. že by som na ňu nemal dosah samozrejme v prípade, že by som chcel niečo viac. veď čo viac by som chcel ak je teraz už v chomúte, že?

lubina
6. jún 2017

@nepalsky tak treba nechat minulost minulostou a hladiet do buducnosti...vsetko dobre prajem 😉

ivka288
6. jún 2017

Pokud je vydata nema cenu sa v tom vrtat drz te sa

narsila
6. jún 2017

@nepalsky no to poteš, ty si čo za prípad? Tak určite čaká na retardéra ktorému trvá roky kým sa rozhýbe a ozve :D
Na takéhoto stalkera platí akurát tak zákaz približovania, ak ho už aj náhodou nemáš, čo tipujem podla tých tvojich psycho rečí o špehovaní a vyšinutých myšlienok, že si niekho brala zrovna kvôli tebe..
Normálne zimomriavky mám z takýchto chorých indivíduí 😖

libawet
6. jún 2017

@nepalsky nie. Čo za tým hľadáš a prečo to robíš? Doteraz Ťa nezaujímala a prečo zrazu po 20. rokoch? Divné, nie ? Pokúšaš, a to nedopadne dobre.

nepalsky
autor
Odpoveď bola odstránená
nepalsky
autor
6. jún 2017

@libawet ja nič nerobím, ja sa o nič nepokúšam. zaujímali ma vaše názory na danú vec, to je celé. je ich tu dostatok za čo vám ďakujem. týmto môže byť diskusia kľudne ukončená.

silaviat
6. jún 2017

@nepalsky cakat ze 20 rokov bude slobodna je dost naivne ,,, ze je prachaty neznamena ze je trulo.. myslim,ze ho mala isto rada nielen kvoly peniazom .. ako sa vravi-kto zavaha nezerie.. minulost nechaj tak..zahodil si svoju sancu a tu jej nekaz... zacni novu kapitolu zivota bez nej ... a rozhoduj sa rychlejsie zivot netrva vecne ...

libawet
6. jún 2017

@nepalsky " pokúšať " som mala na mysli vo význame " špekulovať, skúšať čosi, vymýšľať ", nie vo význame pokúšať sa o niečo.
Robíš už len tým, že nad tým uvažuješ a pýtaš sa na názor, pretože asi si to chcel urobiť a váhal si. Čítala som až neskôr Tvoju reakciu, že dotyčná dáma sa vydala a že jej rodina to urobila ako poistku proti Tebe. Veľmi zvláštne uvažuješ. Váhaš 20 rokov. A poistku proti Tebe? Logicky z toho otázka - prečo ? Čo si teda zač ? ( moja otázka je len " básnická ", teda si nevyžaduje odpoveď, ďakujem za porozumenie 🙂 ).

monika2012
6. jún 2017

Čo je to láska? Láska niekedy znamená nechať toho druhého ísť, keď je šťastný. Nezasahovať mu do života, keď by mu to malo spôsobiť v tom živote zmätok alebo problémy. Láska je nesebecká. Láska je, keď myslíš na druhého viac ako sám na seba. Keď mu praješ šťastie za každých okolností. Láska nie je o tom niekoho vlastniť... Ak ju miluješ, necháš ju žiť jej vlastný život, a budeš jej priať všetko šťastie sveta (aj keď to bude znamenať, že to šťastie prežije bez Teba). V láske nie je egoizmus. Chcieť niekoho vlastniť za každú cenu nie je láska. To je práve ten egoizmus a hlavne sebeláska, lebo Tvoje ego nevie prežiť, že by mohla byť šťastná aj s niekým iným. Ja verím, že šťastná je. A Tebe prajem Tvoje vlastné šťastie. Nie je jediná na svete, otvor oči a poobzeraj sa okolo seba, určite nájdeš spriaznenú dušu medzi slobodnými ľuďmi, ale to iba za predpokladu, že nebudeš žiť ďalších 20 rokov v spomienkach a naivnej utópii.

bmuller
6. jún 2017

@nepalsky presne ako pise @silaviat
nie je predsa nic divne na tom, ze jej status sa za 20 rokov zmenil! prave naopak - divne by bolo, keby mlada zena za 20 rokov ostala tam, kde ste sa rozisli. a akeho manzela ma, to ty neries - to iste, co ty pises o nom, by on mohol povedat o tebe - takze ked ho nepoznas, bud ferovy.
a zaroven, myslis, ze si bol jej jedina znamost, na ktoru nebodaj este po tych rokoch aj nostalgicky spomina? keby uplynuli tak 2 roky, to mozno... ale po takej dlhej dobe ludia vacsinou ziju svoj zivot uz s uplne inymi myslienkami a spomienkami, nez si myslia ci ocakavaju ich byvali partneri 😝
podla mna mozes byt dost sklamany, aj keby ste sa stretli - ak je co i len zo 70% spokojna s terajsim zivotom, vysporiadana s vasim byvalym vztahom, moze ta nemilo prekvapit, ze ta berie uz vlastne len ako radoveho cloveka, ktoreho kedysi v zivote stretla a nepotrebuje s tebou obnovovat kamaratstva 😎

monika2012
6. jún 2017

Autor príspevku musí v prvom rade pochopiť, že manžel a manželka sú rodina (sú jedno telo a jedna duša). A on je v tomto ich vzťahu tretie kolo u vozu. Ak sa im začne pliesť do života, môže si poriadne uškodiť, lebo pochybujem, že prachatý, vplyvný manžel sa bude iba nemo a utrápene prizerať, ako sa do jeho rodiny pletie cudzí chlap z minulosti.
Toto je jednoznačne uzavretá životná kapitola autora tohto príspevku, a čím skôr to pochopí, tým skôr sa pohne ďalej, a hlavne bez prípadnej fyzickej či psychickej ujmy na zdraví. Láska sa vynútiť nedá. Je to, vďaka Bohu, niečo, čo sa nedá kúpiť.

lubkavargova1
7. jún 2017

Uprimne na mieste tejto zienky....tak by som zablokovala mileho pana zakladatela, ze ani google by ho uz nenasiel!

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
jana_eyre
7. jún 2017

Jaaj, ona mala 20r cakat na tvoju smsku 😂 a samozrejme si ineho vzala len ako poistku kvoli tebe..😂

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
marusia12
7. jún 2017

@nepalsky a načo? 😀 Choď na pokec... ako polovica manželov tu prítomných manželiek a máš to bez stresu 😀

nepalsky
autor
7. jún 2017

@celasapremenim z tých tvojích múdrostí až so zadkom o zem bijem. nože napíš ešte nejaký vtip nech sa zasmejem.

nepalsky
autor
Odpoveď bola odstránená
panuzasny
7. jún 2017

@nepalsky Je maximálna kravina ozvať sa bývalej po toľkých rokoch. Ak by si ju stretol náhodou, to je iné.

nepalsky
autor
7. jún 2017

@lubkavargova1 tie tvoje premúdrelé rady. srať sa z nich až človeku chce.

celasapremenim
Autor odpoveď zmazal
nepalsky
autor
7. jún 2017

@celasapremenim ty máš teda prehľad teda, ci pana.

nepalsky
autor
7. jún 2017

@celasapremenim ešte niečo na zasmiatie tam nemáš? lebo zatiaľ slabota z tvojej strany jak vyvetraný čaj.

nepalsky
autor
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2