icon

Pomsta manželovi

21. mar 2023

Zdravím, možno to vyznie trochu detinsky ale manžel má neskutočne vytočil a nechcem to nechať tento krát len tak. On je spokojný s ignoráciou aspoň má svoj pokoj. Aké máte overené taktiky na mužov?

kikus7
22. mar 2023

@h2 Klamal ma, podvádzal ma, lebo sme nikdy spolu nespali, nechcela som ešte (cítila som vtedy, že ešte počkám, lebo som mala taký zvláštny pocit). Našiel si inú, sexu mali dosť, chválil sa mi s tym, aká je super, no ona ho napriek tomu podvádzala a správala sa k nemu rovnako ako on ku mne. Až taká super teda nebola, lenže to zistil neskôr. A nehovor mi, že to karma nebola. Správala sa k nemu rovnako ako on ku mne, a pritom im vo vzťahu nič nechýbalo. Karma. Jeho hnusné správanie, neúcta, klamstvá atď. sa mu vrátila, baba mu robila to isté. A mňa moja intuícia zachránila. Aspoň som si nemusela ja nič vyčítať.

puticka7
22. mar 2023

Ako ja takymto pomstam absolutne nechapem. Nic dobreho to neprinesie a len sa vsetko koniec koncom skomplikuje. ak takto maju ludia potrebu vo vztahu si robit zle, podla mna by jednoducho nemali byt spolu

tiezjedna
22. mar 2023

@zoro9836 " Tato pseudo sloboda ktorá ide z týchto krajín má prejavy satanizmu.
Takéto nezmysly sú len dôsledkom potláčania Kresťanskej viery."

ty dnes už zas ideš bomby😂

oli18
22. mar 2023

Ako pise kikus7, znamy podviedol manzelku a kolegynou, ktora otehotnela. Rozviedol sa, zobral si kolegynu a o par rokov ho podviedla ona, tiez s kolegom. Rozviedli sa, ona sa vydala za kolegu, on ostal sam. Teraz ma 60 a ma len priatelku. A 4 deti z dvoch manzelstiev. Z toho 1 trpi psych poruchou prave kvoli cirkusom okolo toho. Ziadne z deti s nim nema vrucny vztah, akokolvek sa on snazi.

viestta
22. mar 2023

@jj298 ked mas manzela tyrana, tak pomsta vobec vec neriesi. Skor ries to ako sa tyrana zbavit, ako najst svoju slobodu a sebeuctu, nie ako sa mu pomstit.

zuzinka888
22. mar 2023

Dufam, ze si mladucka a este nemas deti.Ako sa pomstis im ked ta vytocia??Cele zle. Vas vztah ide do zahuby- asi to dlho nepotrva. Potrebujete terapiu obaja. CHciet sa pomstit cloveku ktoreho milujes najvuac na svete vzala ai si ho za manzela? Cele zle.

h2
22. mar 2023

@kikus7 Tak toto absolútne karma nie je. Ľudia sa podvádzajú jedna radosť. Stačí si prečítať príbehy na koníku. A v absolútnej väčšine sú podvádzaní tí verní. Im sa to za čo stalo? Tebe sa to za čo stalo, že ťa podviedol? Keby ste po rozchode neboli v kontakte, ani by si nevedela, že bol tiež podvádzaný.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ckocka
22. mar 2023

Božie mlyny pôvodne znamenali konečné zúčtovanie pred Bohom, karma je prežívanie dôsledkov našich činov v ďalších životoch, ani jedno neznamená že za to čo človek natvorí bude v tomto živote potrestaný.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
kikus7
22. mar 2023

@h2 Neboli sme spolu v kontakte po rozchode, nekamarátime sa. Náhodne sme sa stretli. Asi jeho zlé svedomie, lebo som nikdy nikomu neublížila a mal zrejme výčitky za to, aký ku mne bol. Ale jasné, neveríš takýmto veciam. Ja Ti Tvoj názor neberiem, no, prosím, akceptuj aj názor/postoj iných. Keď tomu neveríš, zbytočne Ti tu budú ľudia písať svoje skúsenosti. Možno keď niečo podobné sama zažiješ, tak uveríš. A nie ľudia sa nepodvádzajú jedna radosť. Len ľudia bez charakteru toto dokážu. Len sa čudujem, že sa dokážu potom na seba pozrieť do zrkadla.

777januska777
22. mar 2023

@zoro9836 všetky prejavy ktoré máme nie sú prejavom satanizmus, ale normálnej ľudskej psychiky a snahy hnať veci do extrému. Btw. Taky stredovek bol plný kresťanskej tradície a viery a dnes ho voláme temný, keďže tie zverstvá co sa tam robili boli hrozne.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
h2
22. mar 2023

@kikus7 🙄 Veď sa neťahajme za slovíčka. To je jedno, že ste neboli v kontakte a stretli ste sa náhodou. Podstata je v tom, že ste sa stretli a on ti to povedal, ináč by si o tom nevedela. Či aj to, že si ho stretla a že ti to povedal, zariadila karma???

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
777januska777
22. mar 2023

@zoro9836 za mňa je dnešný svet pre mňa ako človeka oveľa viac akceptovatelny ako minule časy. Chyba ludi je ale si myslieť ze všetko je dokonale a všetko dokonale musí byť. Zabúdame, ze svet je sám o sebe dosť kruté miesto a aj nespravodlivé. Keďže svet tvoria rôzni ludia s rôznymi názormi. A myslím, si ze najviac na to zabúdajú ludia, ktorí si myslia, že sú veľmi dôležití a ze na ich nazore záleží, taka ta naivita, ze niečo v tomto svete znamenajú.

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ckocka
22. mar 2023

@777januska777 Skôr naopak. Ľudia vždy videli že svet je krutý a nepredvídatelný - preto nejaký boh, ktorý do toho vnáša aspoň nejakú nádej a istotu. Preto sa tak upreto uisťujú že niekto za nich zriadi nápravu krivdy, inak by to bolo psychicky neznesiteľné a nedávalo by to zmysel.

viestta
22. mar 2023

@ckocka ano, viera v nejaku vyssiu silu pomaha stravit veci, ktore ovplyvnit nemozu. Hodia zodpovednost na vyssiu silu a mnohymi vecami sa uz zaoberat nemusia, dufajuc, ze vyssia sila to za nich zariadi, aj ten trest. A ked nevedia stravit veci, ktore sa deju okolo nich,. tiez si ulahcia zivot "prehodenim zodpovednosti" na vyssiu silu. Viera v cokolvek je len barlicka na zivot pre tych, ktori ju chcu a potrebuju.
(Najhorsie je, ze ti co ju potrebuju nedokazu pochopit tych, ktori ju nepotrebuju. Najdu sa medzi nimi aj taki, co to akceptuju bez vynimky, ale su aj taki, ktori tych "bezbarlickovych" potrebuju "obratit" alebo ponizit a metody si vyberaju kadejake, niektore celkom nekorektne, ked to chcem kulantne pomenovat)

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
ckocka
22. mar 2023

@viestta No ja som možno opatrnejšia v tom že neveriaci nepotrebujú barličku. My máme psychológov, motivačné knihy, jógu, magnézium alebo niečo silnejšie, vysoký tlak a infarkty. Nie že by sa teda nič z toho nemohlo týkať aj veriacich. Každý máme inú psychickú odolnosť.
Len som chcela povedať že ja si myslím že náboženstvo pre ludí v evolučnom procese význam má, inak by predsa s rozvojom znalostí a technológií malo už dávno logicky zaniknúť. Je to stratégia prežitia, a účel plní.

777januska777
22. mar 2023

@ckocka aj s tým súhlasím. Ono viera v čokoľvek je taka ta barlicka.

777januska777
22. mar 2023

@viestta to je pravda. Ale zas aj tí bezbarlickovi mávajú problém pochopiť barlickovych. Ten výsmech, ze však ja to zvládam bez barlicky a ty nie. Ja som silnejší ako ty, ty si sa zasekol v minulom storočí a ja som moderný človek. Toto nie je o barlicke ci nebadlicke ale o tolerancii.

viestta
22. mar 2023

@ckocka @777januska777 kazdy moze mat nejaku barlicku, ak mu pomoze je to v pohode. Ale ich barlicka, nech je akakolvek, nie je dovodom na vnucovanie svojej barlicky inym, ani na povysovanie sa, dokonca ani na odsudzovanie tych, co barlicku nemaju. A ano, ludia su vselijaki na jednej aj druhej strane. Aj ti posmeskari, aj ti co vnucuju svoju pravdu ako jedinu moznu aj ti, ktori ten iny pohlad na svet dokazu akceptovat a tolerovat. Ale akonahle mi niekto vnucuje cokolvek co nepotrebujem, akonahle sa niekto povysuje tak mam pravo sa branit, branit svoju integritu. Takze ak veriaci zautocia na ateistov, je ich nepopieratelne pravo branit svoje bytie, tak isto maju pravo branit svoje bytie ti co veria. Zial, castokrat sa diskusia na podobnu temu zvrhne na uplne zbytocnu a zakernu vojnu svetonazorov. Vsak aj tu to vidime.

zorkahorka
22. mar 2023

Ved ked nastane rovnaka situacia, zachovaj sa rovnako ako on, ked uz sa chces pomstiť

h2
22. mar 2023

@ckocka 😂 Pobavila si ma, že neveriaci majú barličku vysoký tlak a infarkty.

beata_k
22. mar 2023

Vyhod istic ked pojde futbal 😄

zoro9836
Odpoveď bola odstránená
viestta
22. mar 2023

@h2 veriacich netrapi ani vysoky tlak, ani ich neskoli infarkt 😅

h2
22. mar 2023

@viestta A keď aj áno, tak je to vôľa Božia. 😁