Poraďte overenú vešticu
24. okt 2017
Neviete poradiť nejaku vešticu čo povie cloveku buducnost , ale taku čo mate skusenost , ze aj sa vyplnili veci ? popripade napiste mesto kde posobi a kontakt vdaka
Predošlá
Strana
z4
@scarletka34 môžem poprosiť kontakt a koľko berie
Predošlá
Strana
z4

Ja ľutujem, že som išiel k vestici, môže to aj veľmi ublížiť hlavne keď vám dá falošnú nádej.... bol som tam kvôli vzťahu , nešťastnej láske , rozišli sme sa ako lusknutim prsta ,aj kvôli našim chybám , aj kvôli tomu že ich využil niekto iný a polovička preskočila k druhému za 2 dni... tak som chcel vedieť čo bude ďalej ...
Veštica povedala s takou istotou, ako keby to bol fakt , že ona sa s tým novým objavom, za ktorý ma vymenila za nejaký čas rozíde ,v konkrétny mesiac , lebo jej dojde že ju len využil a nebola jeho jedina , že opadne z nej to poblaznenie z neho a "jej srdce ju pritiahne naspäť ku mne " ....
Ľutujem preto, ze som bol u vestici a nechápem ako mi mohla také veci povedat a dať zbytočnú nádej , keď videla , že sa trápim .... celý čas som teda cakal na splnenie jej vestby a neudialo sa nič ... mne to len predĺžilo trápenie, ráno som staval s úzkosťou , večer s ňou zaspaval a mal chaos v hlave , že či príde ten deň kedy jej srdce povie že sa má vrátiť. áno bol som odhodlaný spraviť hrubú čiaru , odpustiť lebo keď niekoho ozaj milujete spravíte to lebo vám za to stojí.
No moja skúsenosť s vesticou teda nedopadla dobre , lebo je to ako keby vám niekto povedal , že v Tom mesiaci zomriete a vy každy deň čakáte čo sa stane.
Doteraz nechápem , ako mi mohla veštica povedať také veci, na konkrétny mesiac s úplným presvedčením, že sa to stsne a neuvedomít si , že ak nevyjde jej predpoveď , tak mi to len predĺži trápenie a nakoniec ublíži...