icon

Posledné dni mám ťažké depresie a myšlienky na samovraždu

1. sep 2023

Prepáčte za vylev. Ale ja už nevládzem. Posledné dni mám ťažké depresie a myšlienky na samovraždu. Nič ma nebaví, nič. Pohádana som s mamou aj mužom a mám pocit že aj moje dieťa ma neľúbi ☹️😢

Strana
z2
luccija
1. sep 2023

To, že máš pocit, že Ťa ani dieťa neľúbi a s každým sa hadáš je tiež znak depresie

taga
1. sep 2023

Tvoje dieta ta miluje! ❤️
Napisem, co som tu uz raz pisala..
Babatka taketo malinke nevnimaju rozdiel medzi sebou a maminou. Pre nich su mama a ono jedno a to iste.. jednoducho si jeho sucastou, berie ta ako samozrejmost, ale to neznamena, ze ta nema rado! Prave naopak, keby sa to cokolvek stalo,tvoje doeta by neskutocne trpelo,ako keby tebe niekto odrezal nohu, alebo ruku, alebo inu cast tvojho tela... je to v prenesenom vyzname tak: tiez svojej ruke denne nehovoris, ze ju milujes, lebo je to proste tvoja ruka, neberies ju, ze potrebuje nejaku tvoju reakcou alebo odozvu. Babatka si a ovela neskor zacnu uvedomovat, ze nie su sucastou maminy a mamina nie je ich sucastou.. zatial to chape ako ked bolo tvojou sucastou, ked v tebe vyrastalo.. ale si cely jeho svet, tomu ver!!! ❤️
A ano, otca akoze vyhladava, pretoze tam vnima, ze je to ina samostatna jednotka a je to pren preto zaujimave

Neviem co sa stalo s maminou,ale viem,ake je to tazive byt pohadana s maminou. Citis,zeby si sa chcela zmierit? Napis jej sms.. strucnu, kratke prepac a pokial ti ublizila, kludne jej to napis: 'mami, velmi ma mrzi, ze sme sa pohadali, tvoje slova (alebo cokolvek) ma ranili.. chcela by som na nasu hadku zabudnut, prosim nehnevajme sa' (aj vtedy ak mas plcot ze to ty si ta ukrivdena)

Prosim ta, skus sa ist prejst,vyvetrat,prist na ine myslienky... ale naozaj si nemysli ze si nemilovana! Tvoji blizky ta miluju aj ked sa zrovna pohadate.. a najma to babatko ❤️

atinkaa
1. sep 2023

@autorka dostala si dobre nasmerovanie jak LD Nezabudka tak krízová linka pomoci IPcka su tu nonstop pre teba. Pokojne volaj aj ako 30rocna mozes. Aj na LDI aj ked je detska linka by ta nasmerovali. V situacii kedy premyslas nad samovrazdou je na mieste aj kontakt tiesňovej linky 112. Nie je to zneuzitie, potrebujes pomoc, nebyt na to osamote. Vsetky cisla si uloz a kedykolvek vyuzi!

autor
1. sep 2023

Ďakujem za všetky odpovede, za všetky linky, skúsim jednu z nich kontaktovať aspon mailom

medima
Odpoveď bola odstránená
luccija
1. sep 2023

@medima veľmi sa držím, aby som Ti nenapísala niečo sprosté.Aj cukrovkarovi to pomôže?nie, potrebuje inzulín.Radsej nepíš nič.

bloger
1. sep 2023

@luccija Pokoj nemyslela to zle. Samozrejme, že potrebuje odbornú pomoc a lieky. Ale je dôležitá aj duša. A v tejto oblasti Boh dokáže pomôcť. Dá sa to pekne spojiť.

hladamematku
1. sep 2023

KED SA NAM DUSILO DIETA A VZALI NASO NEMOCNICE MOJ MANZEL VTEDY VOLAL IP

autor
1. sep 2023

@medima na prechádzku chodím každý deň ale len s dieťaťom, keďže nemám ho s kým nechať, na linku istoty zavolám alebo napíšem. A k tomu zvyšku no pravda je taká že síce mám birmovku ale ruženec sa modliť neviem, v kostole som už nebola veľmi dlho a vzhľadom k tomu že mňa dlhé roky na základnej šikanovali kvôli mojmu výzoru tak pochybujem o tom že nejaký Boh existuje

autor
1. sep 2023

@taga ma to normálne rozplakali tvoje slová čo si o bábätku písala. Ja mám z toho preto taký pocit lebo dieta ma nezvykne vyhľadávať. Vie sa zahrať aj sám, k tomu ma nepotrebuje a keď vidí svojho otca tak je šťastím bez seba. Za mnou ide len keď je hladný alebo chce spať.
S mamou čo teraz máme konflikt tak to je kvôli tomu že sa mi vrátili hnusne spomienky z detstva, zo základnej školy,kde má šikanovali a mama to neriešila. Chcela som sa s ňou o tom vážne porozprávať že prečo, ale jej odpoveď bola že čo to riešim teraz po rokoch.

kluska
1. sep 2023

no ved o to ide, ze dieta sa zahrat moze s hocikym, ale v najtazsich chvilach potrebuje teba, teda papanie a zaspavanie. Ked sa udrie alebo je chore, koho vola? nie nahodou teba? Si matka a si dobra matka. Mozes mat aj poporodnu depresiu alebo vsetko na teba dolahlo. Si dolezita, najdolezitejsia osoba v zivote tvojho dietata. To, ze tvoja mama zlyhala, nie je tvoja vina, to je vina jej, snaz sa jej odpustit. Dieta vnima tvoje pocity, aj muz, mysli pozitivne a rozpravaj si nahlas, ze si dobra, ze si potrebna, ze si zasluzis aby ta mal niekto rad, ze dobre vzyeras a podobne. Bolo by fajn najst nejaku osobu, ktorej sa zveris, nedus to v sebe. Ked uz nebudes vediet ako, vyhladaj lekara. Drzim palce.

lienka.7
1. sep 2023

@autorka práve preto, že dieťa u teba cíti istotu maminho náručia ide k tebe. S kým ma zaspávať keď nie so svojou maminkou? S kým sa najlepšie napapa keď nie so svojou maminkou? Ma v tebe oporu a istotu a ľúbi ta najviac na svete, si pre neho číslo 1. Len ti to nevie ešte povedať. Počkaj o chvilku, keď ti povie, mami, ľúbim ta❤👍

autor
9. sep 2023

@lienka.7 tak krásne slová to boli ❤️🍀 On sa vie zahrať sam, dokáže byť aj pár hodín s niekým osamote, napríklad s mojou mamou. Vtedy mu nechybam. Keď chce papať a spinkať tak plače a chce aby som ho zobrala. V mojom náručí sa upokojí, a vtedy viem že ma potrebuje

Strana
z2