icon

Potenciálny partner s opičou ryhou

auparkova_pipinka
21. júl 2018

Ahojte, oplati sa zacat si s chlapom, ktory ma opiciu ryhu na dlani? Zalubila som sa do neho skor, no po par mesiacoch som zistila, ze ma opiciu ryhu a asi radsej chcem z toho vycuvat. Mate skusenosti s takym vztahom? Moze to fungovat? Dakujem.

Strana
z3
zuzanocka11
24. júl 2018

Opičia ryha na dlani je znakom Downa. Vyzera to tak že prve dve čiary su spojene do jednej dlhej. Kontroluje sa to u novorodencoch.
Treba sa o tom viac poinformovat, prip poradit sa s genetikom.

zuzanocka11
24. júl 2018
jessica83
24. júl 2018

@zuzanocka11 hovorime o dospelom 🤦‍♀️

iwesska
24. júl 2018

@auparkova_pipinka No ty blaho...Ja som s muzom uz 13r.a vobec netusim ake ryhy ma na dlaniach. Mam sa bat? Btw.uz mame dve deti,tak teraz neviem..

kanvicka7
25. júl 2018

@marseillefan odpadla som :D :D :D moj mi nedovoli hladat trojuholnicek, nema proste rad ked mu niekto saha k zadku 🙂)))

laska201
25. júl 2018

Ludia ved ryhy na dlani pribudaju rokmi.kedy si mi jedna vestila s dlane a povedala ze som moc mlada a skoro ziadne ryhy a dnes krizom krazom.linka

laska201
25. júl 2018

Joj malo byt na konci

akynka
25. júl 2018

No tak ja som si zapla uja gugla..a ono je velmi vela clankov prave o tom ze to bude mat suvis s vysokym iq.. a ty teraz kopnes do riti chlapa ltory ti moze pomoct splodit Einsteina 🙂
Chcem vediet pokracovanie 🙂

canerko
25. júl 2018

Ta ciara je pekna blbost.Moj syn ktory Down syn. nema cez jednu dlan ma ciaru ,a syn s Down syn.nrma ciaru na ni jednej ruke.A to sa doktori cudovali ze nema

caribe9
26. júl 2018

@tomiholjubavi 😁😂😂

petrofka
11. nov 2020

@auparkova_pipinka ved si dajte urobit geneticke testy, ci sa po spojeni vasich genov moze u dietata vyskytnut nejake ochorenie, ked sa bojis. Robi sa to bezne.

Strana
z3