Požičali by ste rodine 10 000 eur?
Ahojte potrebujeme poradit.
Velmi blizka rodina nas ziada o 10.000 eur ako 10% k hypoteke. Rozvadza sa. Teraz si nasla byt ale chyba jej 10%. My tie peniaze mame, kedze setrime na auto. Mame 3 deti a auto potrebujeme. Chceli sme ho kupit bez uveru. Ja neviem co robit. S muzom sa tiez nezhodujeme. Ako ano, dalo by sa kupit na uver, lenze mame vysoku hypoteku na dom a este jeden mensi uver, uz sme viac nechceli, dost sme sa uskromnovali aby sme rodinu viac nezadlzovali.Problem je aj to ze by to bolo nevratne. Kedze nema ako nam to vratit. Dali by ste?
Nepozicali sme a svokra teraz citovo vydiera syna🙄
Nenechajte sa....nemate na rozdavanie podla situacie, co si opisala tazko nasestrene peniaze na potrebnu vec
svokra je len svokra...vy mate svoj vlastný život, tak nech sa do toho nestará, prečo im nepožičia ona ??? 🙄 raz ste už požičali, ani vy nie ste charita, to je už vrchol...
@maminatimka presne keď je taká hrdinka mala jej ich dať ona, má to dcéru. Veď jej syn tiež nie je charita
Dobre ste spravili. Nech pozica svokra. Tieto vydieracky su uplne scestne.
A on je nesvojprávny, že sa nechá citovo vydierať ? Keď je taká múdra, nech im požičia ona....ja by som im nedala ani cent...
Ahoj autorka, ako to u vás vypada, hnevá sa na vás, že ste jej nepozičali peniaze.
Určite nie a ešte k tomu keď máte s nimi plány.
Keď máte nasporene na auto,šikovno si ho kúpte,budete bez peňazí a máte pokoj.
Nie
Nie. Určite nie.
Nie
Ahoj ako ste sa rozhodli nakoniec ? Požicali ste alebo nie?
Ja som požičal len bratovi a vedel som že má na to vrátiť a nepotreboval som vtedy tie peniaze. Rovnako aj švagrovi. Ale bratrancovi som už nepoužíčal ani dobrému kamaratovi. Chcem aby sme ostali kamaráti. Takze záver- môžte požičať ale len najbližšiemu príbuznému a len keď vam netreba a on vie vrátiť.

@mandarinka555 pozicali a teraz budu zit bez elektrickej energie 😁