icon

Požičané lieky

11. feb 2023

Baby taká otázka ...keď niekomu požičiate lieky že ich práve nemá doma zvyknete si ich pýtať naspäť,keď ich nevrátia alebo si kúpite nové? Toto ide o to že cca pred mesiacom a pol som dala lieky pre svagrinho syna keď bol chorý ( s tým nemám problém ak mám dám), ale ona mi ich nevrátila späť ani sa nespytala či mi má kúpiť radšej nové, lebo kľudne sa môže stať že ich budú potrebovať moje deti možno i v noci a čo potom? Či si radšej kúpiť nové do rezervy a nič jej nevraviet? Ako by ste sa zachovali vy?

Strana
z3
autor
11. feb 2023

@3009 keby mi to nebolo trápne tak rovno jej niečo nacrtnem a nezakladám túto tému ver mi

loginexistuje
11. feb 2023

pozri ak raz nevratila neriesila by som to a nechala to tak mozno zabudla mozno nemala sancu kupit ktovie nechaj to tak

lvulik
11. feb 2023

@anicka182 to poznám, ze 'za lieky sa nedakuje'... Ja vždy vsak ďakujem za tu ochotu (ak náhodou potrebujem liek proti bolesti a zrovna nemám a niekto v okoli ma), pretože ani ta ochota nie je samozrejmá... 🙂 (teraz som si uvedomila, ze som nikdy tento poskytnutý liek nevrátila, ani mi to nenapadlo).... 🙂

domka222
11. feb 2023

Prepáč, ale mám pocit, že teba tých 5€ moc, ale moc štve. Si sa pýtala muža, čo jej povedal, keď jej ich dával? Možno nevrátila preto, že jej povedal, že nemusí.

autor
11. feb 2023

@domka222 akože nie že štve ale v dnešnej dobe je každé euro dobre....ja to nejak prežijem len sa pýtam či je trápne spomenúť to nič viac

konikkon
11. feb 2023

Švagrinej syn je syn môjho brata, môj synovec. Ani by ma nenapadlo pýtať si lieky naspäť, ju takisto. Lieky si kúpim nové.

vilma7
11. feb 2023

Ak lieky dávam, neočakávam vrátenie.

3009
11. feb 2023

Si trápna s tvojím zmýšlaním.

autor
11. feb 2023

@3009 prepáč ale ja ťa neurazam ...pýtam sa na názor neviem čo je na tom zle

veronikaszabova
11. feb 2023

Anonym - stalo sa to pred vyse 45 dnami... To ta stale serie?

autor
11. feb 2023

@veronikaszabova tak čakala som po prvých týždňoch že možno zabudla že vráti ....a nie neserie má to len chcem vediet nazor ako to majú iné ženy ... nechápem čo je na tom zle

majlo1234
11. feb 2023

@veronikaszabova su taku ludia, napriklad moja mamka furt premysla spatne nad vsetkym😅 co mohla inak povedat, inak urobit a zoziera ju to. Jak sibnuta fakt

veronikaszabova
11. feb 2023

Tak nazory si si mohla precitat - skoro vsetky by sme si lieky nepytali naspat.
Kup si nove a hotovo.

123nikolaa123
11. feb 2023

Toto mi pripomenulo našu susedu, ktorá si od mojej mamy prišla vypýtať lyžičku požičanej kyselky 😀😀😀 ale nie teraz bez srandy, je mi ľúto, že ľudia drú takúto biedu, že toto im vôbec napadne :( to je strašné

autor
11. feb 2023

@123nikolaa123 myslíš že ma napadne ako čo? Vypýtať si krabičku liekov pre deti ?podotýkam že lieky boli ešte nové nerozbalene

lilope
11. feb 2023

Myslím, že aj ty si urobila chybu v tom, že si dala celú krabičku liekov proti zvracaniu. Máš s nimi skúsenosti, koľko kusov dieťa reálne potrebuje? Mala si odstrihnúť pár kusov z plátu a ostatné si nechať pre svoje deti. Pomohla by si švagrinej rovnako a teba by teraz nezožieralo, že nemáš zvyšok pre svoje deti. Nabudúce urob takto a nemusí ti nič vracať naspäť.

ahyt
11. feb 2023

Slusnost je cokoliv zapujcene vratit,tedy i leky.Rekla bych si o ne.Poradek dela pratele.

123nikolaa123
12. feb 2023

Ja neviem je to proste zvláštne, prepáč, ľudia si zvyčajne veci aj darujú vieš, a od rodiny? Ja by som si to rozhodne nepýtala, budú ta riešiť a smiať sa na tebe

zdenkastanka
12. feb 2023

Boze co tu stale riesis???nejaké lieky co si dala RODINE ked ich POTREBOVALI????odpadnem... mozno budes ty raz v takej situacii a zase pomozu oni tebe/vam... navyse sa to stalo tak davno... sestra ci o koho sa jedná uz zrejme aj zabudla... ano bolo by mi trapne pytat za to peniaze.

ropucha6
12. feb 2023

Nepytala…ak sa to stavalo pravidelne, tak by som jej uz dalsie nedavala.

autor
12. feb 2023

@zdenkastanka a čo že to riešim nemôžem sa opýtať či čo? Veď keď nechceš nekomentuj

zdenkastanka
12. feb 2023

Ved si sa spytala a odpovede si dostala... ale špekulovať tu nad tym ked uz je to aj premlcane😂no tak zožieraj sa s tym este 5 rokov🤦🏼‍♀️

autor
12. feb 2023

@zdenkastanka a ako spekulujem čo že odpíšem na nejaký komentár....hej určite to budem riešiť ďalších 5 rokov 🤦si traaapna

domka222
12. feb 2023

Nemali ste jej dať celé balenie a bolo by. Rozoberať takú vec. Však si pomohla svojim a stalo sa to prvý krát, že nevrátila. Alebo mi daj jej číslo. Napíšem jej, že to nemôžeš prežiť, je toho plný kôň,nech ti ich ide radšej vrátiť 🤦‍♀️

autor
12. feb 2023

@domka222 tu už aby sa bál človek čokoľvek spýtať ...všetko dokonale ženy,matky ako pozerám...vieš čo ja robím v takom prípade keď sa mi nepáči nejaký príspevok?NEKOMENTUJEM!

domka222
12. feb 2023

Jediné, čo sa mi na tvojom príspevku nepáči, že to neriešiš rovno s ňou, alebo nekašleš na to, keďže je to prvý krát. Mne sa vieš koľko vecí nevrátilo? Ak to nie je pre mňa podstatné, tak veci nepýtam, ani ďalej neriešim. Ak ich chcem, proste si ich pýtam

Strana
z3