icon

Pozreli by ste mužovi do mobilu?

28. okt 2020

Nie je to moj štýl ale laaka ma to . Pozreli by ste chlapovi správy ak by ste mali nejaké podozrenie alebo radšej to nechali tak ? Stále Riadim tým že čo oči nevidia srdce neboli a viem že ak niečo nájdem budem to neskôr ľutovať a hovoriť si že som to radšej nemala vedieť , no zároveň ma to dosť lakaa a neviem ako to dostať z hlavy von ten chtic nakuknúť mu do sprav 🙄

tosomja
28. okt 2020

Pozrela som vtedy, keď som mala tušenie. A tušenie sa potvrdilo. kým nechával mobil na stole bez hesla, ani ma nenapadlo. Akonáhle zahesloval a zrazu dobiehal s mobilom do inej izby a stisil ton, blikala mi kontrolka. 😁

edithp
28. okt 2020

Ja to robím pravidelne...nenápadne, keď sa sprchuje alebo spi 😁

somtuporady
28. okt 2020

Môžeme si ísť navzájom do mobilov. Ale je to nuda ten jeho...ešte väčšia ako môj🤣

autor
28. okt 2020

@tosomja jj presneee takto nejaky dovod mám doňho nakuknúť . Doteraz keď ho mal všade okolo man tak ma to ani nenapadlo ale ako vidím že mobil vidím menej často tak mám tušenie že asi ma na to nejaký dovod

lopuch22
28. okt 2020

Nerobila,ak by nebol adekvátny dôvod.My si telefony kludne aj striedame,keď sa vybije baterka volam z manzelovho a naopak.Ma ich viac,v kazdom ma nainstalovanu nejaku soc.siet a sam mi velakrat povie nech si pozriem na jeho ak nemam svoj poruke.Takze mohla by som pozriet spravy,ale nerobim.Casto je na mobile,pise s kdekym,ked sme spolu zacinali myslela som,ze baby tak som kukla a vsetko len pracovne veci.Workoholik je stale a dokonca ma v kazdom mobile vytvorenu skupinu s kolegami tak to cinka jedno cez druhe do noci.Ale on mi to ukaze aj sam od seba o com pisu.A preco ta to vlastne laka?Cisto zvedava alebo si myslis,ze niekoho ma alebo ta ohovara alebo bohvie co?

eliska13
28. okt 2020

Pozrela

javiemneviem
28. okt 2020

My si vzájomne lezieme do mobilov 😂 nie pre žiarlivosť ale FB toho druhého nám príde oveľa zaujímavejší. Poznáme svoje hesla a odkukame čo nám pride zaujímavé 🙂

autor
28. okt 2020

No dámy, nikde som sa nedostala , zmenil si heslo 🙂

tykat
28. okt 2020

Kamoska tak nakukovala cela spokojná lebo nic nenasla a muz mal druhy mobil v garazi. Prišla na to az ked jej oznámil ze uz rok ma iný vzťah a ta druha je tehotná a on sa k nej sťahuje 😂

autor
28. okt 2020

@tykat vynaliezavy 😂😂😂

jahodka11
28. okt 2020

Ups a robi to casto? Ze mení heslo? Ako u nas doma vieme vsetky hesla navzájom...aj kvoli tomu,ze keby náhodu zabudnem...atd...

autor
28. okt 2020

@jahodka11 nie , prvý krát som si to všimla . Nikdy som mu do mobilu nesla vždy mal rovnaké heslo .. az teraz ma iné.. asi vie prečo

columbine
28. okt 2020

Ja som sa muzovi asi 2-3 krat do telefonu pozrela co sme spolu 6rokov. Hovori sa ze zena to vyciti kedy sa ma pozriet aby tam nieco nasla. Ja s tym suhlasim. Aj ja som to tak nejak vycitila. Ale to som isla priamo na konkretne veci. Inak mu do mobilu nechodim, max. ze idem prepnut pesnicku ked nam hra v kuchyni alebo sa prezvonit, pripadne si nieco vygooglit ked nemam pri sebe svoj ale robim to tak aby ma videl alebo mu poviem. A tiez viem jeho heslo

november1111
Odpoveď bola odstránená
thoughtfulweirdo
28. okt 2020

Ja keby mám podozrenie, tak si na rovinu vypýtam mobil. Nemám rada také sliedenie poza chrbát. Takisto dúfam, že ak raz bude mať môj muž akékoľvek podozrenie, spýta sa rovno. Keď sa totiž snažíš niekde niečo nájsť a nenájdeš, aj tak ti to nedá pokoja, či to nevymazal alebo neskrýva niekde inde a vlastne nič nevyriešiš, si stále na začiatku. Kdežto pri rozhovore už z neverbálnych reakcií dokážeš niečo vidieť.

baccio
28. okt 2020

Áno bezproblémov. Máme mobili na odtlačky...a aj on aj ja máme svoje odtlačky v oboch telefónoch. Nemáme pred sebou čo skrývať

jumama
28. okt 2020

Odporúčam film Uplni cudzinci (taliansky) https://www.csfd.cz/film/425502-naprosti-cizinc... - je o tom, ako sa zidu kamarati na veceri, manzelske pary a dohodnu sa, ze cely cas budu s hlasnym odposluchom telefonovat a precitaju vsetky spravy. Dobre sa to zamota, je to naozaj vtipno-smutny film o dnesnej dobe 🙂

lopuch22
28. okt 2020

Teraz si mu chcela pozrieť?Keď náhle zmenil heslo akože behom dna?Ja by som teda skusila,keď bude ďalej od mobilu,ze milacik,neviem kde mam mobil,povedz mi heslo nech si od teba prezvonim.Ci ti heslo zakričí na,natukaj si sama alebo vyletí po mobile ho zachranovat

karolinakr
28. okt 2020

p

autor
28. okt 2020

@lopuch22 nie možno si ho zmenil dávno ... len som nikdy do mobilu nechodila takze neviem kedy si ho zmenil . No to staré som vedela . Zrazu keď mám na niečo podozrenie tak reku že idem si to overiť a heslo zrazu iné ako to o ktorom som vedela že vždy mal ... asi je ta jeho zmena hesla opodstatnena

mondolina
28. okt 2020

Nikdy som to nespravila.

karelova
28. okt 2020

Do jeho telefónov prístup mam - do jedného poznám heslo a do druhého som si s jeho vedomim nastavila svoj odtlačok prsta 😁 ale nechodim do ani jedného. Verím mu na 100%.

nelka0601
28. okt 2020

Áno pozrela som aj som kadečo našla , a samozrejme muž urazený ešte na mňa , hneď som ho poslala kade ľahšie ,no dostal aj druhu šancu keďže ma nepodviedol len si písal , dodnes to mám v hlave ,ale odvtedy sa naozaj zmenil aj jeho spravanie je ukážkové a telefóny si pozeráme teda ale to len kvôli dcére keď chce YouTube ale tak už nemám dôvod sliedit

viera27
28. okt 2020

Toto ma nikdy netrapilo. Mobily mame volne pohodene a k dispozicii,ale nie je potreba. Kebyze mam naprd vztah,tak to riesim trebars aj rozvodom a rozhodne nepotrebujem hladat nejaky dokaz.

romanovic
28. okt 2020

Za 20 rokov nie a to ho nema zaheslovany. Sama pred sebou by som sa hanbila. Ja mam zaheslovane vsetko. Nie preto, ze nieco skryvam, ale preto, ze je to moje sukromie. Rovnako tak nema pristup k mojmu uctu, ani ja k jeho. Neuznavam tieto spolocne veci. Rovnako tak sa nepytam, kde ide a podobne smiracke otazky a tiez som sa nastastie vzdy dokazala rozist, ak mal niekto taketo majetnicke a prehnane "spolocne" maniere.

trema
28. okt 2020

to je take trapne, ked si muz odrazu zahesluje telefon a nosi ho so sebou kamkolvek sa pohne.. to si muzi myslia, ze si to zeny nevsimnu? 😀

kiki9871
28. okt 2020

Keby mam podozrenie tak ano. Ja som to aj pri jednom byvalom spravila a nemylila som sa v tom, co som vycítila z jeho spravania. Mobil zrazu dolu displejom, dalej odomna, vypnute zvonenie a zmena hesla. Ja som si ho odsledovala a nasla som, co som si myslela. Zit v klamstve je pre mna horsie ako zistit pravdu. Ale pocula som aj od kamaratov pripady, ze kolega 2 telefony, jeden v praci aby zena nevedela. Alebo na tajno nejaky FB alebo IG ucet. Zle mi je z takych 🤢

adusa1987
29. okt 2020

Ja mu do fonu poza chrbat nechodim.ked si chcem nieco poslat z jeho fonu sebe poslem si.ked mam pisat za nrho kamosom ked soferuje pisem ale inak ma jeho fon nezaujima.

zana1234
29. okt 2020

Ahoj, ano, pozrela som sa a zistila,ze ma moj muz uz mesiace podvadza s kolegyňou,takze moje obavy sa potvrdili. Ak niekto nema co skryvat, je transparentný

autor
29. okt 2020

@zana1234 a ako si to prosím ďalej riešila? Povedala si mu že si isla do jeho mobilu ? , ostala si s nim Alebo ste sa rozviedli ? ..