Pozreli by ste mužovi do mobilu?
Nie je to moj štýl ale laaka ma to . Pozreli by ste chlapovi správy ak by ste mali nejaké podozrenie alebo radšej to nechali tak ? Stále Riadim tým že čo oči nevidia srdce neboli a viem že ak niečo nájdem budem to neskôr ľutovať a hovoriť si že som to radšej nemala vedieť , no zároveň ma to dosť lakaa a neviem ako to dostať z hlavy von ten chtic nakuknúť mu do sprav 🙄
Však nečitala si knihu Timei Keresztenyovej? Ta vytlačila všetky maily ktore pisal svojim milenkam a ukázala ich svojmu svokrovi na rodinnej oslave! Hanba ako svet ale on si to obhajil pred rodinou rozišli sa ihneď
Vieme si heslá, takže si môžeme pozrieť mobily kedy sa nám zažiada... ja to občas robím, aby som si checkol, či je všetko ok a či sa nič nedeje za mojim chrbtom (samozrejme, že sa nikdy nič nedeje) a moja žena sa nepozerá nikdy.
@marseillefan fuha, zrovna od teba a tvojej sebaprezentacie tu na MK, by som to necakala 🙂
Konfrontovala som ho, bol vyhukany,ze skade to viem a ta nevera znicila nasu rodinu, sme sice spolu, ale mne to otvorilo oci. Zaviedla som urcite novinky, s kt. Moj mm neratal..nevera je hazard so zivotmi vsetkych.
Co oči nevidia srdce nebolí je síce krásna fráza, ale chrobák v hlave je prudká realita. Áno, pozrela som. Videla som co som tušila. Ale aspoň som nežila v sladkej nevedomosti. Takže kým nakuknes, domysli aj to, čo bude po nakuknuti ak sa podozrenie potvrdí. Pretože to býva občas zložitejšie ako rozhodnutie nakuknem nenakuknem.
Nepozrela. Obaja mame zaheslovane mobily, hesla nepoznáme, ale zase sme obaja ajtaci, keby sme veľmi chceli, tak si ich prelomime 🤷♀️
Rozmýšľam, za akých okolností by som porušila svoje zásady a mužovi do mobilu vliezla - ale asi len v prípade, že by som si bola fakt istá, že tam niečo nájdem. Ale možno ani vtedy nie, lebo keby som si bola fakt istá, tak by som asi na definitívny koniec nijaký Corpus delicti nepotrebovala. A keby som zistila, že mi muž lašoval v telefóne, mohol by si baliť kufre (lašoval, nie ze zdvihol môj zvoniaci telefón). Za 17 rokov spolužitia sme zatiaľ nepocítili potrebu špionáže v telefóne toho druhého.
Tu ste strasne charaktery, nenarusat sukromie ale chcela by som vas vidiet keby ste mali vazne podozrenie na neveru ci by ste stale voli take charakterne
Pre autorku: vypytaj si od neho mobil ze si potrebujes zavolat, ty mas vybity, uvidis reakciu a ked ti ho da, zamkni sa na wc a lustruj.
@karelova si veľmi zlatá, ďakujem 🙂 pre mňa je kompliment už to, že by si to o mne nepovedala 🙂 síce neviem presne na čo konkrétne narážaš, lebo ja som tu toho popísal veľa, ale tipujem, že zrejme na tie moje alfa reči.. bohužiaľ, realita je taká, že síce sa snažím byť alfa, ale v podstate som hlboko vo svojom vnútri som čistý beta, neistý sám sebou. Takže je to pre mňa kažodenný boj, kedy rozum hovorí jedno a moja hlúpa beta povaha ma tlačí do druhého 🙂
Každopádne, čo sa čisto pozerania do mobilov týka, tak ja si myslím, že manželia by mali mať prístup k mobilu toho druhého. Potom totiž pracuje na obidvoch stranách domýšľavosť a fantázia, vzniká z toho vo vzťahu zbytočná nervozita, hádky a žiarlivosť. Podobne ako peniaze... šťastie si za ne nekúpiš, ale ak nie sú, ničia vzťahy... V dobrom vzťahu by o sebe partneri mali vedieť všetko... s mojou sme spolu 17 rokov, posledné roky sme non stop spolu, keďže ani nikam nechodíme do práce. Čo by som už len pred ňou mohol tajiť? Maximálne tak darček, ale ani ten nie, lebo poznám svoju ženu a viem, že jediné darčeky, ktoré sa jej páčia sú tie, ktoré si vyberie sama, takže sa už ani nepokúšam 🙂
@zana1234 ahoj aké novinky?
Kedysi ano teraz nie
Nie, nikdy zo zásady si nepozerám ani maily, ani sms, ani papierovu postu. Nemáme tajnosti pred sebou, ale tak si predstav, že by to on robil tebe
Do telefónu mám v pohode prístup ale nekontrolujem. Nemám žiadne podozrenie. Keby som ho mala, tak sa pozriem ale ako sa poznám, rovno by som ho konfrontovala a nesliedila
@marseillefan, no vidíš, ja by som môj mobil do ruky mužovi nedala (nemám tam fakt nič steklive - teda odhliadnuc od veci, co mi poslal práve on) a polovičke konverzácie by vôbec nerozumel (nevie po slovensky), ale keby sa dotkol môjho (zaheslovaneho a zasifrovaneho) mobilu, tak ho budem krájať a soliť. Proste to je moja intímna sféra, do ktorej nemá prístup. A nakoľko používam krokomer z mobilu, snažím sa ho fakt vždy mat pri sebe, vysvetľovať by si to mohol všelijako. Ale používam jeden mobil, pracovne i súkromne, informácie z mojej práce sú určené mne a nie môjmu partnerovi, mam tak kódy a prístupy na firemné účty a spústu iných veci, ktoré nepatria do rúk nikoho iného než adresáta (teda mňa), proste je pre mňa absolútne neprípustné, aby sa niekto dotkol môjho mobilu. A môj muž je rovnaký, takže ani ja nesiaham na jeho mobil. Ako jasne, keď zvoní mobil a on je bližšie, tiež sa opýtam, kto vola a pripadne nech to zdvihne. Ale na kontrolu a pozeranie správ ci mailov, to teda určite nie.
Keby ho predo mnou skryva a mala by som zly pocit tak ano, inak nemám dôvod lustrovat. Hocikedy z neho volám alebo mu ho prinesiem keď mu niekto volá a nema ho pri sebe
@vroni neber to prosím tak, že s tebou nesúhlasím... alebo že nebodaj chcem pretlačiť "svou pravdu". Každý sme iný, každý vzťah funguje inak, čo funguje u jedných, nemusí fungovať u iných... ale ja osobne by som si nevedel predstaviť, že by som pred manželkou skrýval čo i len heslo do internet bankingu mojej firmy. Beriem to tak, že ak by hrozilo, že by to nejako zneužila, znamenalo by to, že jej nemôžem dôverovať a to by úplne prekopalo základy celého nášho vzťahu. Ja sa práve naopak manželke snažím pripomínať niektoré svoje heslá, lebo ak by sa mi niečo stalo, je potrebné, aby sa zabezpečil chod firmy, prístup k mojim veciam a pod... skôr ma štve, že ona to má na šunke 🙂
@marseillefan, ved tak to ma byt, každý sa zariadi tak, ako mu to vyhovuje. My mame navzájom podpisové právo na účty a samozrejme komunikujeme, ale pracujeme s citlivými a osobnými údajmi, čiastočne v úplne iných oblastiach, mame aj zodpovednosť voči tretím, proste nemôžeme byť otvorené knihy. A ani nechceme. Viem, že keď dostanem sms od jedného pána : si najlepšia na svete, hovorí výhradne a s 1000%-nou istotou o mojich pracovných kvalitach. Ja to viem, on to vie ale môjmu mužovi by sa to ťažko čítalo, aj keď by mi uveril. A naopak. Proste poznámka, ktorá je v kontexte nevinná alebo myslenia žartom môže pri čítaní tretím vyvolať celkom iné pocity ako bolo úmyslom. Takže moj telefón, môj hrad. Ale netvrdím, že je to všeobecná pravda a každý musí súhlasiť. 😉
Áno, mám prelustrovany mužov mobil aj PC od vrchu po spodok. On môj tiež. Nemáme pred sebou absolútne žiadne tajnosti a je to super. Okrem toho si denne hovoríme, čo sme počas dňa zažili, koho sme stretli a pod. Všetko zdieľame spoločne ako rodina. A nerobíme to preto, že si neveríme, dôvera je 100%. Chceme jednoducho jeden o druhom vedieť všetko a ani jeden z nás s tým nemá problém.

Pozrela len v Tom prípade ak by som mala v hlave jasno čo s tým ak niečo nájdem. Inak nehladaj,čo nechceš nájsť.