Pozvali by ste na oslavu svokru, ktorá kritizuje vaše bývanie?
Nase dieta bude mat narodeniny. Nasich zavolam na tortu, ale svokre som povedala, ze sa zastavime s tortou poobede u nich. Nech nic nechysta, ze tortu a dake vody/chrumky prinesieme. Prerabame dom a po kazdej jej navsteve ma boli brucho. Vsetko skritizuje. Kazdu pavucinu najde. A okomentuje. Zostala zarazena, ked som povedala, ze neoslavujeme. Ved neoslavujeme, iba nasi dojdu na tortu a kavu. Mam taky divny pocit. 🤦♀️😕
Asi by som jej pripomenula, ze v dome zije aj jej syn a teda ako ho to vychovala, ked taky bordel mate, ze ci ho nenaucila upratovat.
Asi by som jej pripomenula, ze v dome zije aj jej syn a teda ako ho to vychovala, ked taky bordel mate, ze ci ho nenaucila upratovat.
@anonym_70e3ca prerabame.. vela veci este nema svoje miesto... 😉
@anonym_autor ahoj, na tortu a kávu by som ich rozhodne pozvala.Je neúctivé sa takto chovať k rodičom tvojho manžela. Nikto nie je dokonalý.Mozno je svokra perfekcionista a hovorí iba to, čo by ona u seba urobila inak.Ja viem, je to otravné.Mam s tým skúsenosti. Ale časom ju to prejde.ona teraz nechápe, čo sa deje a prečo sa to deje. Ľudia sa totiž zvyknú pre tvarovať, aby sa ukázali peknými a pochvália aj pupák na nose. Úprimnosť sa dnes definuje ako kritika a to je zlé.Vžibsa do jej situácie, keby ona pozvala na oslavu iba jedno zo svojich detí s rodinou a tebe by odkázala, že oslava sa nekoná.Iba by ti poslala kúsok torty.....Takto potom vznikajú úplne zbytočné rodinné konflikty. Tvoj manžel je ich syn - nerozdeľuje ich...
@anonym_1b0cc2 boli sme u nich na 2-3hod aj s dobrotami.. vsetko ok🙂
@anonym_autor je je maximálne drzé, aby vám švagor chodil do spalne
@anonym_955349 preto ho uz k nam nevolame
@anonym_autor tak to je naozaj neprípustné správanie. Spýtaj sa ho: Prišiel si na návštevu, alebo na kontrolu? a pokračuj: Lebo návšteva si sadne tam, kde ho hostiteľ posadí a NEKOMENTUJE NIČ, nelezie do súkromia, nevyjadruje sa a nehodnotí ľudí, bývanie, .... , za všetko slušne poďakuje (aj keby mu nechutilo) Ked to nedodrží, povedz mu, nech pýta späť školné, že okrem upratovania sa treba vedieť aj správať. A že dnešnú lekciu má grátis od Teba
@anonym_c00b30 xi xi.supeeer.vidis, mna take v tej situacii nenapadne.. 💖
@anonym_70e3ca prerabame.. vela veci este nema svoje miesto... 😉
@anonym_autor Tu nejde o bordel. Ten mame aj my a to neprerabame. :D Ale o to, trosku si do nej rypnut, ked ona rype do Teba. Treba jej trosku podkopnut sebavedomie, ked sa nevie spratat do koze.
Dakujem za podporu. Jasne, ze oslavenec pojde k babke s nami.. kvoli mojmu psych.zdraviu mi to pride najrozumnejsie riesenie. Muz s tym je ok, pozna svoju mamu a aj ked si z jej reci nic nerobi, vie, ze mne vadia...
@anonym_autor od tohto by som sa odpichla. Ak ste s mužom za jedno, tak iste aj on vie prečo a rešpektuje to. To je dôležité. Naozaj nie je tvoja povinnosť volať aj svokru, ktorá si neudrží hubu na uzde, len preto, že tam budú tvoji rodičia.
@anonym_autor keď máš bolenie brucha, tak je to vážne a skutočne máš k nej odpor. Najlepšie nepozývať. Jej synček nech jej vysvetlí prečo.

@jablkovastrudla tiez to tak citim. Okrem nej je taky aj svagor, muz jej dcery. Nakuka do hrncov, vojde aj do spalne a vsetko negativne komentuje.. napr nezlozene periny.. na co mu zena povie-co tu komentujes, ked doma neupratujes.. 🙈😁
@anonym_autor tak sory nezlozene periny su dosť odveci