Pre muža nie som atraktívna
ahojte mamky s muzom sme par rockov spolu a problem je ten ze nechce so mnou spavat a vcera mi po polroku konecne povedal preco ze ho ho nepritahujem a nema na mna proste chut povedal ze ani na ine ...ze mu vadia tie kila a vadia aj mne mam plus 18 po dvoch detoch ale do frasa staram sa mu o rit a deti domacnost ako mi moze povedat taku vec pri tom on nieje ziadny model tiez ma brucho a nieje najsexi na svete ,,,zranilo ma to ale mozno aj nakoplo lebo sa sama sebe tiez moc nepacim ...no mna zaujima ci aj vy ste taku krizu zazili v manzelstve a ci casom ste spolu opat nasli k sebe cestu..ked s nim sa neda rozpravat dlhsie ako 5 minut on zacne hned ze to nejde riesit ak mate doma takeho muza tak viete o com hovorim ...ako povedal ze ma miluje lubi vsetko len tie kila mu vadia a nevie sa premoct inu nema len ma zaujima ako najst cestu k sebe a nerozbit rodinu ...to nechceme ani jeden...stalo sa to?
No ja si tiez myslim, ze problem nie je v tvojej vahe, ale problem ma on! Lebo ak sa o seba staras, ako pises, nechodis ako nejaka fuchtla, tak tych par kil navyse urcite nie je pricina jeho odmietania! Zasa 70kg zena predsa nevyzera ako vorvan!!! Ja som tiez mala 55kg, ked sme spolu zacali a teraz mam 70kg, aj moj muz pribral 20kg. Chceme obidvaja zhodit, ale preto, ze sa necitime dobre a ja mam aj zdravotne problemy, ale NIKDY mi nepovedal, ze vyzeram zle a nepritahujem ho takto! Ked ti chlap povedal, ze ho nepritahujes kvoli tym par kilam, to je sprosty egoisticky chrapun a urcite kvoli tomu by som nechudla!
@zuzana212722 vies co, zacni od seba... a kasli na neho...nechaj ho s deckami, zaplat si namakaneho personalneho trenera a kazdy vecer si zbal batoh a hor sa do fitneska, plavarne, na sportove aktivity. Kasli na upratovanie a varenie, vsak jemu to pride ak nebude o jeho zadok postarane a zacni sa starat sama o seba. Personalny trener ti vypracuje plan na mieru, zmeni ti jedalnicek a spolu budete travit cas cvicenim a posilnovanim. Potom aj tvojmu 'skvelemu' chlapovi padne sanka, ked si zacnes pripravovat lahke jedla, najdes si cas na seba, budes sa venovat svojim konickom a este so sarmatnym trenerom. Ver mi, ze to zaberie na 100 bodov. A nezabudni si nakupit aj novu garderobu a investuj do kadernicky, kozmeticky a zajdi si tyzdenne na pokec do kaviarne s kamoskami. Myslim ze niektori si nevedia vazit to, co dostavaju na zlatom podnose. Uvidis ako sa ti zdvihne sebavedomie a vyplavia sa endorfiny a aka budes stihla a krasna nie pre neho ale pre seba a potom mu to na oplatku vratis aj s urokami. 😀 😀 😀 😀
@radlinka velmi si to dobre napisala inak som aj nad tym rozmyslala trosku takto..🙂
Bola by som zvedava, co by Ti povedal, ak by si mala rakovinu a z chemoterapie by Ti vypadali vlasy....ak by si mala nejaku chorobu , kvoli ktorej by si brala lieky a by si pribrala este viac nez mas teraz.... 😠 😠 ☹
Ak chces schudnut, tak schudni,ale kvoli sebe nie kvoli nemu...Na tieto jeho "priznania" by som just nechudla....ma normalne nastval.... 😠 Ako moze niekto nieco taketo povedat...fuj....ty tiez pri nom stojis a podporujes ho v liecbe, hoci mal problem s alkoholom, neopustila si ho, neprestal ta pritahovat
A sa vobec cudujem, ze clovek, ktory sa bori so zdravotnym problemom, ma vobec taketo zmyslanie...som si doteraz myslela, ze ked niekto prekonal/ lieci sa na nejaku chorobu, tak taketo povrchnosti neriesi, ale vie, ze prvorade je naozaj to zdravie...lebo ked to nemas, tak si v prdeli.... ☹
@zuzana212722 ako to cele dopadlo?
@zuzana212722 Jemu nevadia žiadne kilá, ale nechce sa mu postaviť a tak hodil vinu na teba....bože môj, veď to je také priehľadné :(
Necitala som diskusiu, chapem autorku, ze sa jej to dotklo, aj mna by sa velmi, ale zasa kvitujem, ze bol chlap uprimny, mozno sa na to pozerat aj z tejto stranky. Su aj chlapi, co nepovedia nic a zacnu za chrbtom riesit inu zensku a na tu svoju kaslu a dufaju, ze jej samej dojde. Ja mojmu tiez poviem, ked sa mi nieco nepaci, on mne tiez, to nie je, ze sme otrokmi a posadnuti vzhladom atd., ale vztah je predsa aj o tom, snazit sa pre druheho byt co najlepsim (v ramci normy samozrejme) a k tomu patri aj fyzicka stranka, ci sa nam to paci, alebo nie - atraktivnost sa neda ovplyvnit rozumom, proste to tak nefunguje. Super je, ze ju miluje, maju velmi dobry zaklad, tak sa netreba urazat, ale zobrat to tak, ze asi je fakt nacase nieco spravit (najma ked jej samej to uz vadi), pretoze sa lubime a toto je relativne jednoducho riesitelny problem 🙂 Mozno nebudu problem ani tie kila, ale to ze citit, ze sa tak sama necitis dobre a sexi, vyzarovanie a sebavedomie robi hrozne vela. Neboj, dobre bude.
@blairgossip
@dorottka dievčatá táto téma je pre mňa neaktuálna 😀 ale ďakujem za názor dnes je všetko inak máme skvelý vzťah ten problém bol od tom ze mal depresie a nechcel mi to povedať ja som si to postupom času dala dokopy a nakoniec sa sám priznal nič iné v tom nebolo..

Pre muža nie si atraktívna preto,lebo ta vidí dennodenne, lebo mu robíš servis a staras dá o deti....prestal ta vnímať ako ženu,si len matka a domaca zienka....klasická nuda a stereotyp manželstva....kilá sú len zámienka....ja sama ich mam dosť, ale viem sa udržiavať, obliekať tak,aby som si zachovala sexepil...po cisárskom mi ostalo ovisnute brucho, ktoré mi až prekryva jazvu,samé strie, proste otras a napriek tomu mi ho priateľ pri mojkackach bozkava, hladká a všetko ostatné....to len ako príklad k tejto teme....atraktivita nie je o kilach, atraktivita pre chlapa je hlavne nezit spolu....a nezabijat to celé steteotypom