icon

Pre muža nie som atraktívna

zuzana212722
27. dec 2014

ahojte mamky s muzom sme par rockov spolu a problem je ten ze nechce so mnou spavat a vcera mi po polroku konecne povedal preco ze ho ho nepritahujem a nema na mna proste chut povedal ze ani na ine ...ze mu vadia tie kila a vadia aj mne mam plus 18 po dvoch detoch ale do frasa staram sa mu o rit a deti domacnost ako mi moze povedat taku vec pri tom on nieje ziadny model tiez ma brucho a nieje najsexi na svete ,,,zranilo ma to ale mozno aj nakoplo lebo sa sama sebe tiez moc nepacim ...no mna zaujima ci aj vy ste taku krizu zazili v manzelstve a ci casom ste spolu opat nasli k sebe cestu..ked s nim sa neda rozpravat dlhsie ako 5 minut on zacne hned ze to nejde riesit ak mate doma takeho muza tak viete o com hovorim ...ako povedal ze ma miluje lubi vsetko len tie kila mu vadia a nevie sa premoct inu nema len ma zaujima ako najst cestu k sebe a nerozbit rodinu ...to nechceme ani jeden...stalo sa to?

zuzana212722
autor
27. dec 2014

@janaochi co sa tyka diagnozi tak bol na lieceni alkoholizmus takze berie trojkombinaciu liekov 2krat denne 8 mesiacov je cisty ..

sissmiss
27. dec 2014

@jankaroy ak sa prirodzene stihla zena cuduje tej co ma prirodzene sklon priberat je akoby sa blondinka cudovala tmavovlaske ze preco jej vlasy neblednu ale stale maju taku nejaku tmavu divnu farbu a sorry, ale to su len vyhovorky ze to nejde same, ja ich mam blond, ako to ze ty nie 😉
Su rozne typy, postavy, niekto ma zadok a nema prsia, niekto naopak a ak priberie tak len do brucha, niekto dodrziava vsetky zasady zdraveho stravovania a staci obcas zlyhanie a je to fest vidno, niekto sa stravuje vyslovene nezdravo, prejeda sa, prekracuje kalorie a nedokaze pribrat...vselijake sme. Syty hladnemu neveri, stihla obeznej neveri...

katka116
27. dec 2014

@zuzana212722 niet nad lepsi pocit byt pekna kvoli sebe a partnerovi. ja som po 2 detoch zacala kazdy den doma cvicit plus strava a schudla som 20kg a hned som pre partnera neodolatelna a to popri detoch robim z domu cely cas. vsetko sa da treba chciet a konat a potom uvidis tu chut partnera na teba

diablikovci
27. dec 2014

@zuzana212722
@sunshineka Ahojte aj mi tak dajako mame :( od kedy som ostala tehotna tak vsetko sa zmenilo ja som mu musela brat ruku aby ma pohladkal po brusku, ja som sa sama odviezla do porodnice on z prace nemohol odist, a co sa tyka sexu stale som mu naznacovala ze mam chut na neho a on nic. Potom casom som mu rovno povedala ze kedy bude mat na mna cas aby sme mali spolu sex. Pripadala som si ako zenska na E50. A tak casom som si zvykla ako chybaju mi tie neznosti a tiez chcela by som este jedno babo ale ked nechce tak nechce,. Neviem preco nic mi nepovedal. Co sa tyka kil ja som stale mala cosi viac na sebe, ale zacinam pomalicky cvicit a jemu som rovno povedala, ze mozno sa zo mna stane taka atraktivna zena ze ja si potom budem vyberat a mozno ma nic nezadrzi a nastane to ze sa rozvedieme a kazdy pojdeme svojou cestou. Na buduci rok sme spolu uz 10r. a 8r byvame spolu a 5r sme manzelia.

lyzzy
27. dec 2014

Môj názor.....niektoré máte doma riadnych idiotov.

katy1979
27. dec 2014

@zuzana212722 alkoholizmus nema s liekmi nic spolocne.kvoli tomu sa lieky neberu. Mas 70 kg a nie si stokilove prasiatko. Takze schudnutim sa toho asi vela nezmeni. Byt upravena a pekna je jedna vec ale musiet urobit zo seba kurvicku len aby sa mu postavil uz by v poriadku nebolo.
Znizenie libida bude asi naozaj tymi liekmi.
Ale niektorym chlapom nepomoze po rokoch vztahu asi nic. Len zmenit zenu. Po case im pripadame nudne casto unavene obcas otravene lietajuce okolo deti a pritahovat ich jednoducho nebudeme.

radka168
27. dec 2014

@barbora59 Ahoj,mozem sa Ta opytat kolko Ta stali tie prsia a kde ti ich robili ,aj ja si chcem dat po kojeni robit.Dakujem za odpoved

operaphantom
27. dec 2014

Prave pre toto sa treba o seba trosku starat aj v zazitom vztahu. Ked vidim tie rozkysnute pariky po 30tke, kde zena za sebou vlecie zadok ako buldozer a chlap pred sebou vlecie pivny pupek, tak neviem ci sa mam smiat alebo plakat. a
Ale vzdy si hovorim, toto su pripady akoby som nechcel dopadnut. 😀

mamula2
27. dec 2014

Ahoj,ja som vždy nemala viac ako 68kg,po prvom porode 74 a teraz po malej mám 100kg.Cvičím,chodím na Zumbu,nežeriem veľa.Raňajky cereálie,obed normálne a veče mrkvu,jablko,príp.zeleninu a vieš čo?Nezišlo zo mňa ani prd a už takto som vyše roka na cvičeniach a nič nepomáha! ☹

sissmiss
27. dec 2014

@katy1979 abstinujuci zavisly berie casto diazepam zo zaciatku a ani antidepresiva nie su vynimocne
edit:aha, sorry, vidim fotku a uz aj suvislosti, vies o tom dost 😉 🙂

mihula
27. dec 2014

@17alexis boooze,co dokaze urobit cipkovana kosielka,kto by to povedal.Tak damy ,sup sup na nakup a vase problemy su vyriesene

1inis1
27. dec 2014

No, ja som pri výške 172 cm mávala vždy cca 50-54 kg. Po pôrode som mala 52 a behom troch rokov doma na rodičovskej som sa dostala na terajších 60 kg. A môjmu mužovi sa tiež páčia také vychrtliny. Ja som práve vždy chcela trocha pribrať, ale teraz by som bola rada, keby sa to zastavilo.

17alexis
27. dec 2014

@mihula no, niekedy stačí málo ku šťastiu. 🙂 Samozrejme, neurovnala to košieľka, ale ňou sa to zlepšovanie začalo. 🙂

tajka1986
27. dec 2014

@zuzana212722 tak by sommu asi na rovinu povedala ze mi to chyba a nech sa zariadi. Bud sa 'premoze' alebo si najdem ineho. Hadam by som nezila do konca zivota po jeho boku ako jeho sestra. Aj ked sex vo vztahu nepovazujem za nadolezitejsi je dolezity pre kazdeho z nas

lauricka
27. dec 2014

@zuzana212722 ved zacnite chudnut a cvicit spolu. Mu povedz, ze tiez nie je daky manekyn a mohol by na sebe pracovat a hned mate spolocny konicek...ak teda mas zaujem...

janinah
27. dec 2014

@operaphantom niekedy tie rozkysnuté páriky sú oveľa šťastnejšie ako manekýnka + sexidol.......vzťah nie je o kilách,aj keď ani ja neuznávam neupravených ľudí

jankaroy
27. dec 2014

tak sa cuduj 🙂

sissmiss
27. dec 2014

@jankaroy ja? ale kdeze 🙂

mima4
27. dec 2014

@zuzana212722

moj nazor ma 2 časti:

1) tvoj muz je trulo a povrchny clovek, pretoze ak ta skutocne miluje, mal by ta prijimat taku aka si... a tymto ti ublizuje. Toto nie je podla mna OK. Okrem toho, ak s tebou nevie komunikovat, problem moze byt uplne inde....

2) schudnut znamena dobre sa citit, byt zdrava apritazliva hlavne voci sebe, velmi odporucam hlavne kvoli sebe. Nevyhovaraj sa ze niekomu behas okolo riti, to je tvoj problem, ze si v tejto dost blbej pozicii.

katkaolejka
27. dec 2014

@zuzana212722 Ahoj, ja mam doma opacny problem, ja si dlhodobo drzim vahu a snazim sa byt stale atraktivna, muz za 13 rokov pribral vyse 20 kil a jeho chut na sex akokeby odisla s tym, ako mu pribudli kila, aj sa snažim, ale on to už tak nejako nepotrebuje ☹ je strasne pohodlny a hoci ja sex iniciujem, je to coraz horsie a o vasnivosti uz ani nemoze byt rec, snazila som sa o tom s nim rozpravat, ale nemalo to ziadny efekt, mam ho rada napriek tym kilam, ale mam aj svoje potreby...

adri266
27. dec 2014

@zuzana212722 ok, aspon vies, kde je pricina toho, ze uz pre neho nie si atraktivna. Pises, ze aj on ma pupok, takze hned zajtra vam vybav nejake permanentky do fitka, alebo nejaky super tanecny kurz, kde sa aj zabavite, aj schudnete, aj najdete cestu spat k sebe. Ale nerob to pre neho, ale pre seba.
Ak by si vsak mala problem schudnut, tak si skus dat vysetrit stitnu zlazu.
Drzim Ti prsty, vyzeras ako fajn baba, tak nech sa vam to vrati naspat do normalu.

katy1979
27. dec 2014

@sissmiss viem ze sa ro riesi aj takto. Ja osobne ze lieky nie som v tomto pripade. A uz duplom nie u cloveka ktory 8 mesiacov nepije

ivkadracova
27. dec 2014

Skus nejake progresivne techniky. Ak chces chudnut, chudni, ak chces zmenit zivotospravu, zmen, najlepsi je sport - napr. aerobik u mna funguje. Ale kym sa tak stane, kym Ta to ovplyvni, netrap si hlavu, daj si nejaky pekny cierny celotelovy oblecek (s roznymi vymozenostami : ), light makeup, nech sa nezlakne, budes vyzerat vytuningovane, urob nejake tahy na neho ked deti spia, a uvidis ako to s Vami zatoci. Ked nie na prvy kra,t tak na druhy, treti... Asi tak by som to skusila ja, iste veci na chlapov funguju. Alebo sa mylim?

zuzana212722
autor
27. dec 2014

ano ja uz som zacala on nechce jemu sa to paci ako vyzera ...ale mne to nevadi ten jeho pupok som mala rada aj keby ho mal aj keby nie...dnes nam dokonca navaril aj veceru po praci takze to beriem ako prvy maly krocik ze chce aby to opat zacalo nejakym sposobom fungovat 🙂
@adri266

zuzana212722
autor
27. dec 2014

@katy1979 su to lieky hlavne typu ze ak mu mozog vysle signal pit robit zle tak tie lieky to nejako utlmia potom liek ktory keby nan vypil bolo by mu dost zle a nejake to ukludnovacie serum plus nieco na spanie...clovek ktory abstinuje si sam vyberie ci chce alebo nechce brat lieky..len aby si vedela ako to funguje

zuzana212722
autor
27. dec 2014

@ivkadracova ako ono s nim je dost tazke nieco vymysliet lebo ja sa mozem aj poskladat aj neviem co spravit on ked nechce tak nechce ale ide iba o samotny sex fajku aj rukou mozem kedykolvek to neodmietne...

ivkadracova
27. dec 2014

@zuzana212722 nepaci sa mi takato nerovnost... Ako Ty mas co, zit z "lasky"? Ved aj Ty mas svoje potrby. Ja by som ho nechala trochu "hladovat", potom by som nasadila zbrane tazkeho kalibru, hoci aj s kilami, oblecka funguju 🙂 (najlepsie su take co si cela zahalena, s otvorom dole, lebo sa tam co-to strati), a dovtedy by som sa snazila kym by nebol sex, a fajka moze byt potom, keby chcel odmenit za to, ze je konecne normalny ; ))

mala_hobitka
27. dec 2014

@zuzana212722 Sama si napisala ze on tiez pribral a aj tak ta pritahuje. Ak ta niekto lubi tak predsa nemoze kukat na kila po detoch ale na to cim pre neho si, sakra ved mu tvoris domov. Ked sa sama necitis dobre schudni. Ale kvoli sebe ne kvoli nemu. Chlap nelubi viac ked schudnes. Bud lubi alebo nelubi. Mam dve kamaratky co pocas vztahu pribrali jedna cez 15 kilo druha cca 20. A chlapi ich lubia stale. Na otazky typu "nevadi som pribrala?" sa chlapci nezavisle od seba ale svorne zhodli ze vacsie prsia a zadecek maju nieco doseba 😀
Ja tiez nemam postavu modelky ale zas nie som gulata 😀 a obcas sa pytam draheho ci mozem pribrat. Vraj kym ma dokaze odniest z kuchyne do postele tak je dobre 😀

natalym
27. dec 2014

Ja som mala pred 25 rokmi 55 kg. Dnes mám 95 kg. Je síce pravda, že som vysoká a je to rozložené. Normálne s mužom spávame aj všeličo k tomu, nikdy mi nepovedal, že sa mu nepáčim, viem, že by chcel aby som schudla, nemá rád keď sa napchávam, ja to rada.
Tak teraz neviem či ma miluje alebo je taký hlúpy. 😀

katy1979
28. dec 2014

@zuzana212722 zuzka viem ako to funguje a velmi dobre. Ak potrebujem na to aby som nepil lieky je pre mna akurat nepitie nie abstinencia. Antabus cely zivot brat nebude. Ale to je absolutne mimo temy 🙂