Prečo ide tatinko do práce, keď má dcérka zajtra narodky?
Prečo sa chlap zbavuje starostlivosti o dieta...
tiez som si nikdy nebrala dovolenku, ked dieta malo narodky. Oslavovali sme vecer po praci v uzkom kruhu a cez vikend s rodinou...
trochu trapna otazka od dospelej zeny, nie?
ved nech je teda nezamestnany, ale hlavne ze bude doma pri tebe, nie?
co to ma co spolocne so starostlivostou o dieta
Nemyslim, ze narodeniny su dostatocny dôvod brat si dovolenku, teda pokial nie ste financne na tom tak dobre, ze si to môzete tak dovolit.
Nerozumiem, co ma spolocne starostlivost o dieta s tym, ci si vezme otec dovolenku v den narodenin dcery? 😕 ma si brat dovolenku vzdy, ked ma dieta narodeniny/meniny, manzelka narodeniny/meniny, pripadne niekto dalsi? To je podla mna zbytocne rozhadzovanie dovolenky, ktoru si moze vziat radsej inokedy, napr. cez vselijake sviatky a tym predlzit dobu, co bude doma s rodinou..Tiez si myslim, ze tu bude problem asi niekde inde..
Dnes má môj malý synovec jeden rôčik a švagor je v práci. Je preto zlý otec? To je aká somarina? Toto určite nie je ten pravý dôvod myslieť si, že sa tvoj manžel zbavuje starostlivosti o dieťa...
My tiež chodíme v deň narodenín detí do práce, dokonca deti musia ísť aj do školy 😅
Nevidim dovod preco by nemal ist otec do prace ked ma jeho dieta narodeniny. Ved sa to oslavi bud vecer ked budu vsetci doma alebo cez vikend. Nikde som nepocula, ze ked ma clen rodiny narodeniny tak vsetci su kvoli tomu doma. Deti idu, do skoly prip. do skoly a rodicia do prace 🙂
nelinoooooocka..deti sú pre nás to najdôležitejšie a sú pre nás celým vesmírom 😵 😵 😵 ale....narodeniny, meniny nie sú dôvodom, aby sme celá rodina sedeli od rána doma a oslavovali 24 hodín-to by bolo už nudné, že?! Preto je milšia akčná, nápaditá oslava, ktorá netrvá dlho a zbytočne neunavuje deti a ich rodičov..Nevidím teda dôvod, prečo by mal tatinko zostávať doma..Na veľké oslavy sú predsa víkendy, či nie?! 🙂 🙂 🙂 🙂
urcite to nie je dovod aby si bral muz dovolenku ja som doma staram sa o deti a manzel nas zivy a ja to riesim tak ze ked maju deti narodeniny cez tyzden tak v ten den vecer kupim malu torticku spolu si zablahozelame a velku oslavu si nechame na vikend moj syn mal minulu stredu 18 rokov a v sobotu sme to krasne oslavili bol velmi spokojny
Tak, toto je zvláštna otázka...čo som čítala, tak väčšina odpovedala, že by mal ísť do práce a oslava narodenín nie je až taký "vážny" dôvod, aby zostával doma...ale, ak je za tou otázkou aj niečo viac...treba ju zmeniť na diskusiu a vysvetliť, prečo si myslíš, že by mal ostať doma v deň, ktorý pracujúca väčšina (aspoň tajne dúfam, že existuje 😅 ...) považuje za pracovný, prípadne si brať dovolenku...alebo má vtedy pracovné voľno?...hm...no, ak si tou otázkou myslela len to, čo je tam napísané, tak sa mi zdajú tie odpovede vyššie úplne v poriadku a rovnako to riešime aj my...ak chceme zapojiť viacerých členov rodiny - krstných rodičov, tety a ujov, starých rodičov, tak takéto oslavy robíme cez víkend, alebo počas voľna, keď sa všetci pozvaní majú možnosť stretnúť...a keď si chceme poblahoželať len v kruhu našej mini rodinky, tak aj večer v "pracovný deň", si spolu sadneme k nejakej sladkosti (aj malej tortičke) 🙂, dáme darčeky a tešíme sa ako ten deň pekne končí 😉 ...

ja chodím bežne do prace ked maju deti narodeniny.....oslávime cez vikend,či mate dohodnutu oslavu a on si to rozmyslel a ide do prace?