Prečo je môj priateľ nerozhodný?
Ahojte. S priateľom som už vyše dva roky a posledne dva mesiace sa správa chladne. Žiadne dotyky, pusa ani nic. Aj keď v posteli nám to klape. Naposledy mi povedal že nevie či ma miluje a či chce byť so mnou ale že keby sa chce so mnou rozísť tak sa rozíde. Hovorí že má zle obdobie. Povedala som mu teda že keď sa rozhodne ako to s nami bude nech mi napíše nakoľko spolu nebývame. Už je to týždeň čo sa mi neozval. A preto sa chcem spýtať aj chlapov či to znamená koniec alebo len naozaj potrebuje čas aby som mu začala chýbať
@lenka987654321 su to absolutne jasne signaly. Chlad, nic ho nebavi, nevie co chce, ci chce byt s tebou, mobil zrazu zaheslovany.
Mlady si podla mna buduje nieco nove a ty si ako istota, ku ktorej sa moze vratit kedykolvek ho napadne.
@liv1 ach no veď uvidím. Pravda vždy vyjde najavo
@lenka987654321 síce je to už pár rokov ale takýto bol začiatok konca môjho 6 ročného vzťahu. Najprv takéto recicky ale samozrejme nikoho iného nemám a 2 mesiace potom čo som sa odsťahovala som zistila, že už je u neho nasťahovana nová tehotná priateľka. Toľko moja skúsenosť 😁
@nikpa my máme obidvaja 20 rokov. Takže sťahovanie hádam nebude 😂 len proste aj tak neviem čo robiť. Ale veď dám mu ešte čas a buď sa ozve alebo nie
Ale bude sa musieť veľmi snažiť
@lenka987654321
mna by zaujimalo, ci si toleratna, alebo len prisposobiva.
od toho vela zalezi, ake budu aj tvoje dalsie vztahy. teda, ci taketo "vysumenia lasky" nezazijes v zivote este velakrat.
@lenka987654321
z toho, čo som si teraz prečítala, bude znamenať "veľmi sa snažiť" to, že sa vôbec ráči ozvať.
prepáč - on ta nechce.
A ty klames samú seba
Teraz sa nesnaz, snazit sa budes ked budete mat deti a hypoteku na krku...Teraz hladaj, tento mladik este nie je vhodny material. Tak vyuzi cas kym dozreje a zacni zit. A evidentne sa ani bohvieako nelubite (teda on teba), v 20 by ste mali mat oci len pre seba a byt po usi zalubeni a nie ze rozchod, navrat, nevie co chce a ty cakas ako putka akoby si s nim tie dve deti a hypoteku uz mala....Dievca zi! Chod do sveta, zabavaj sa, pracuj na sebe...🍀
@lenka987654321 netvrdim, ze je to vas pripad, ale kamaratke sa stalo nieco podobne. Ale chlap nemal frajerku, dozvedel sa, ze ma rakovinu a ak sa aj vylieci, nebude moct mat deti. Takze tymto sposobom zo vstahu vycuval.... Ked sa to dozvedela, bolo jej strasne luto, ze sa viac nerozpravali.... Takze za mna komunikacia je na prvom mieste.
@lenka987654321 vztahu
@lenka987654321 Mne sa v 19tich oplatilo "pockat" na partnera, ked mal krizu a nevedel, co vlastne chce. Dala som mu cas a priestor prist na to a o pol roka sme uz spolu byvali a o rok bola dcerka. Teraz nam nic nechyba 🙂 mal aj ine svoje muchy a ma ich doteraz, nie je 100% dokonaly bezchybny totalne neomylny, ale to ja tiez nie. Ale zato som typ cloveka, ktory ked sa pre niekoho rozhodne, tak je to z nejakych dovodov a je pre neho rozhodnuty a neujde pri prvej krize (a ani druhej alebo tretej). Rovnako mam istotu, ze ked pride slaba chvila a kriza nedajboze raz na mna, on to podrzi a bude za nas vztah bojovat. Zrovna dnes som tu citala diskusiu z roku tusim 2012, kde sa 20rocna baba stazovala na priatela a vacsina jej odpisala, ze sa ma na neho vykaslat, lebo je nevyzrety, maju len detsky vztah a aj tak sa rozidu, tak ho ma rovno nechat a zacat si uzivat. Dneska sa jej tam niekto spytal, ako to nakoniec dopadlo, no a ona odpisala, ze su uz 11 rokov spolu, maju dom a dieta 😍 takze mlady vek absolutne nemusi znamenat, ze to nie je vazny vztah (mozno aj na cely zivot). Samozrejme zalezi od postoja oboch partnerov, preto by som si velmi pockala na jeho reakciu a pristup potom, ak sa teda nejako rozhodne. Taketo neozyvanie je blbe, ale 20 rocny chalan s mozno prvym vaznejsim vztahom nemusi vediet, co a ako treba. 30-40-50 rocnym zenam sa to nepaci a od svojich rovesnikov by to pochopitelne netolerovali, ale ved vy dvaja mozte dozrievat pekne spolu a spolu sa naucit, ake riesenia su fajn a ake nie 🙂
Tak to moze znamenat, jedine to, ze sa este nerozhodol alebo, ze si to uz rozmyslel a nechce uz s tebou byt. Moj partner keby sa musi "rozhodvat" ci ma este miluje alebo nie, by som mu to uhlacila a davno sa nanho vykaslala
ja by som sa neponizovala tym, ze budem cakat ako sa rozhodne.... uz by som si isla svoje,..
lebo tym co ti povedal, tak mne by to stacilo aby som od neho odisla. nie je nic horsie, ako ked ti partner povie, neviem ci ta milujem... no nevies?? tak niekto iny bude vediet., zbohom.
@thoughtfulweirdo ďakujem ❤️ no ja som jeho najdlhší vzťah. A mal raz už krízu že nemal na mňa naladu ale povedal mi že všetko bude fajn aj bolo. A vtedy mi tiež hovoril že nevie či chce byť so mnou a podobne. Ja som mu radšej dala čas lebo nemyslím si že by mal inú alebo ma naozaj nechcel až tak moc. Pretože pred týždňom som bola u neho celý týždeň. A keby nechce byť so mnou načo by ma volal chápeš. Takže ja si určite počkám na jeho odpoveď. Pretože niektorý chlapi sú proste taký že sa musia na chvíľu stiahnuť aby mohlo byť všetko fajn. Nehovorím že to je v poriadku že nevie či ma miluje. Ale ako bolo písané že niekedy chlap potrebuje byť sám
A to že čakám neznamená že sedím doma uplakaná. Ja si žijem svoj život. Čiže aj keby sa rozhodne že to ukončí tak by som sa kvôli tomu až tak netrápila. A vykašľať sa na niekoho keď ma zle obdobie podľa mňa není fér
@lenka987654321 ...pozri...tyzden sa ti neozval, stavim sa ze ked sa mu ty nepripomenies tak sa ani neozve (jedine ze by chcel sex, tak to ano, to si viem predstavit)...dievca maj nejaku hrdost, maj svoju cenu...kasli na to ci ma zle obdobie alebo nevie co chce...budis dojem lahkej koristi si hned "po ruke" ked sa milostivo rozhodne ze ta teda este chce...zavola a pribehnes "lebo je to feeeeeer"...precitala som to 19r dcere, ta sa zasmiala a zatukala si na celo.
Panebože.. Ak by mi chlap do očí povedal, že nevie, či má chce a pred rokom sa rozišiel, lebo chcel inú, pekne by som mu napísala sms, ze mu oeajem krásny život a dovi dopo.. To ako fakt by si ešte vedela byt s niekym, kto ťa má jak na špagátiku? Ženy ženy, mám 30, ale za mojich študentských čias to bolo naopak, určite by som niekomu toto netolerovala...
@lenka987654321 Ja som zastancom toho, ze o vztah sa treba snazit a obcas musi tahat viac jeden, aby potom raz zas mohol potiahnut ten druhy. A ani v 20tich sa netreba pri probleme hned rozchadzat. Ked o niekoho naozaj stojim, tak namiesto uteku zabojujem a nemyslim si, ze by som kvoli tomu nemala hrdost, skor naopak. Ale ako vidis, vacsina zien ma opacny nazor, takze si mozes vybrat 🙂 ale ako som pisala, najdolezitejsie je, ako sa k tomu on postavi. A ci sa vobec este ozve, lebo je samozrejme mozne aj to, ze naozaj ma uz nejaku inu, to my nevieme posudit 🙂
@tykat každý človek je iný. Ja neviem či naozaj chce inú. A naozaj neviem ani čo sa s ním deje keďže to nevie ani on sám. A každy chlap je tiež iný každý má inú povahu. Tak keď sa neozve neozve sa. A ja nehovorím že hneď pribehnem za ním keď sa mi ozve. Ale ľahko sa hovorí keď človek v tej situácii není 😅
@lenka987654321 my sme mali vtedy 26. No len mu nedaj pocit, že si môže robiť čo chce a ty ho budeš zatiaľ čakať. veď tá má počká a ja si tu zatiaľ budem rozmýšľať či ju ešte chcem alebo nie pri volakej druhej.
@nikpa nechápem prečo si hneď všetci myslia že zato že sa chlap správa inak musí mať nejakú inú. Nehovorim, niekedy to tak je. Ale nemusí to byt pravidlo
@thoughtfulweirdo muži majú iné zmýšľanie ako ženy. A čítala som takú vec že vzťahy kedysi fungovali preto lebo boli naučený že čo sa pokazí to sa aj opraví. Niektoré ženy si veľmi hneď namyslaju. Možno je to pravda a možno ma naozaj inú. A možno mi už nenapise. Ale aspoň budem vedieť že som počkala a spravila všetko.
@lenka987654321 v praci nemajú ženy?
@zuzubb007 nie nemaju
@lenka987654321 ty už teraz vieš,že mu tú šancu opäť dáš...len proste čakáš, nech sa ozve,tak neviem o čom to je.
@lenka987654321 on pracuje v kolektíve kde sú od neho o 20 a viac rokov starší muži a ženy tam vôbec nemajú. A predsa len dochádza každé ráno. Vstáva o 4 domov chodí o 17:00. Takže neviem kedy by mal aj čas na inu
@didaa keď mal naozaj len nejaké zle obdobie a potreboval byť sám ja mu tu šancu dam. Každý má niekedy zle obdobie. Ale keď zistím že to je kvôli inej tak ja to ukončím sama. Pretože je rozdiel keď chlap potrebuje čas pre seba ako keď trávi svoj čas s inou
@didaa dúfam aj ja. Ďakujem

@ivanka12311 on mi povedal že aj tak tam nič nemá. Hovorím ale keby tam nič nemáš tak by ti nemalo robiť problém mi to heslo dať. Ako veď nech si ho nechá ale ide o ten princip. Že dva roky to heslo vedieť môžem a zrazu nie