icon

Prečo je môj priateľ nerozhodný?

lenka987654321
30. júl 2019

Ahojte. S priateľom som už vyše dva roky a posledne dva mesiace sa správa chladne. Žiadne dotyky, pusa ani nic. Aj keď v posteli nám to klape. Naposledy mi povedal že nevie či ma miluje a či chce byť so mnou ale že keby sa chce so mnou rozísť tak sa rozíde. Hovorí že má zle obdobie. Povedala som mu teda že keď sa rozhodne ako to s nami bude nech mi napíše nakoľko spolu nebývame. Už je to týždeň čo sa mi neozval. A preto sa chcem spýtať aj chlapov či to znamená koniec alebo len naozaj potrebuje čas aby som mu začala chýbať

vendulka80
30. júl 2019

@lenka987654321 chlap potrebuje cas opakovane??? Ak chces byt puťka tak čakaj. A ked sa ti ozve tak mu skoč do náručia a čakaj, kedy zase bude “potrebovat cas”. A mýliš sa ak si myslis, ze nema príležitosť na stretko alebo písanie s inou. Vies baby ti tu davaju rady zo života. Koľkým ženám nemal kto poradit a zobrali si na krk nieco podobne. A teraz by boli rady keby im vtedy niekto dohovoril a poradil. Kolko je tu takych, ktorých si chlap nevážil ani ked spolu chodili lebo nevedel, co vlastne cíti chudáčik. A zaslepene presne ako ty teraz, čakajúce na zazrak si ho zavesili na krk. Len zazrak sa nekonal. A potom bolo nešťastných viac lebo si to odniesli aj deti. Kolko este šancí mu chces dat??? U mna by letel len keby mi povedal, ze nevie ci ma miluje. Ani by nemusel mat bokovku. Proste chlap, ktorý nevie co chce a cíti je este decko. Kedysi 20 roční boli na vojne alebo makali a zakladali rodiny. A dnes? Sedia u mamicky v detskej izbe a placu ake maju ťažké obdobie.

nikpa
30. júl 2019

@lenka987654321 no ak ochladol nie je to len tak. Samozrejme nemusí v tom byť len druhá žena ale je to veľmi pravdepodobné

evinkakub
30. júl 2019

@vendulka80 presne!!!!

zuzumajko
30. júl 2019

@lenka987654321 dievca kolko mate rokov? Ste z toho isteho mesta?

liv1
30. júl 2019

Aj keby to zrovna nebola ina baba. Zle obdobie? V dvadsiatke? A preco vlastne? Ked budete mat dve deti ty uplne unavena tiez bude mat zle obdobie a nebude vediet ci ta miluje tak co. Odstahuje sa? Zas budes cakat? Alebo ti povie ze nevie ci ta miluje lebo si pribrala? Alebo ze mas kruhy pod ocami? Toto su take znamenia do zivota ze az! Vlastne by si mu mala byt uplne vdacna, ze sa prejavil uz teraz. Ja ti drzim palce nech bude vsetko ok, ale nemyslim si. Zase to chvilu moze byt ok, a spravi to zas. By ma zaujimalo, ci keby mu toto povies ty, by ta tiez tak verne cakal. Ach tie ruzove okuliare..

lintu
30. júl 2019

Len ten chlapec zije so sebou 24hodin denne. Mohlo sa vyskytnut xy veci, preco je teraz aky je. Vobec v tom nemusi byt ina. Dovody jeho spravania nemusi poznat ani jeho rodina. Dokonca si viem predstavit, ze sa ocitol v situacii, s ktorou nevie co ma robit. Je pomerne mlady, v dospelackom svete len par mesiacov, k tomu blba povaha a problem je na svete. Su ludia, ktori si chcu svoje boliestky riesit len sami. Nestoja v nich o spoluucast partnera. Ak je nahodou takyto typ a ta jeho "kriza" ho prejde, chcelo by to si s nim asi pohovorit. Takto sa nenalady vo vztahu naozaj neriesia.

saluda
30. júl 2019

@lenka987654321 jasné, môže to byť zle obdobie, ale prečo sa o tom spolu nerozpravate? Či už má inú, alebo nie a teda hlavne v prípade, ak v tom iná nie je. Ako by ste neskôr riešili svoje problémy? Teraz si predstav situaciu o nejaky čas, keď už budete mať spoločne bývanie, rodinku a porozmyslaj o tom, ako by si riešila podobnú situáciu. On vás bude opustat, lebo veď má chudak ťažké obdobie a nevie čo chce. V každom pripade si už ťažko budeš hovoriť, že budeš trpezliva a žiješ si ďalej svoj život, s domacnostou a deťmi na krku. Mne by na tom celom vadilo hlavne to, že si to so mnou neodkomunikuje, nechá má čakať v neistote, čo by sa pre mňa osobne rovnalo tomu, že mi nedôveruje a neváži si ma. No a vzťah bez týchto dvoch pilierov je pre mňa nepredstavitelny. Chceš viesť takýto život? Lebo ak sa zajtra ozve, naozaj sa posnazi a ty si povies ok, pokračujeme ďalej, je veľká pravdepodobnosť, že sa to bude opakovať v budúcnosti, možno v rôznych obmenach, ale podstata ostane rovnaká. Nedôvera, neucta, neistota

biba2014
30. júl 2019

Asi caka,ze sa mu budes prosiť a behať za nim... podla.mna je to od neho trápne,ako keby si bola nejaka poddana pre neho a bol si isty,ze ta ma...na rovinu sa porozpravajte...na co marnit cas

tatianaba
31. júl 2019

@lenka987654321 ...ja len k tomu,ze isto nema inu,lebo skoro rano odchadza do prace atd... Tiez som raz davno mala super frajera,tiez bol divny a presne toto som si hovorila aj ja,ze inu isto nema,ved o siestej odchadza do prace chudacik,vracia sa az podvecer, to by nemal kedy,ved ja viem presne kde kedy je...aka som bola blba. On nemal inu,on mal ine...konecny pocet bol tusim 11!!! A kazda si myslela,ze je jedina... Takze opatrne...on nebude divny len tak. Nejaky dovod isto je. Tym ale netvrdim,ze niekoho musi mat.

ladyblcha
31. júl 2019

@lubkavargova1 suhlasim 👍
Rozhodnute uz je. On sa rozhodol, preto sa neozyva.
Len, zial, nema gule na to, aby to napriamo povedal tebe a dufa, ze ti to dojde a bude to mat bezbolestne
@lenka987654321

gabika0825
31. júl 2019

@lenka987654321 Netrápi ho niečo v práci, alebo nejaké rodinné problémy? Viac by som sa s ním porozprávala... možno aj niečo zdravotné... ale neviem či ste sa o tom bavili, preto sa iba pýtam. Každopádne by som mu nehala viac priestoru, možno že ste spolu až príliš často a chce mať trošku kludu. Ale neviem ako to medzi vami je, iba odhadujem.

drobcek53
31. júl 2019

Ja osobne by som sa mu ozvala... Chápem, že niekto chce čas sám pre seba. Ja mám tiež niekedy také obdobia kedy by som si najradšej oddýchla od všetkého a od všetkých..
Ale týždeň je dosť dlhý čas na to aby sa za 1. vedel človek rozhodnúť čo ďalej chce (ovšem ak mu na tom celom záleží a venoval ten týždeň naozaj na to aby sa nad všetkým zamyslí), 2. aby nám začala milovaná osoba chýbať natoľko, že máme potrebu napísať/zavolať/stretnúť sa...

Ozvala by som sa ja.. Nie preto, že by som sa chcela pchať do zadku.. Ale preto, že nevidím dôvod prečo by som mala doma týždne (mesiace??) čakať, kým sa on ozve. Ešte pár dní ok, to by som pokojne čakala. Ale týždeň je naozaj už dostatočný čas. Môžeš sa tváriť ako si vraj žiješ svoj život.. Neverím.. Podvedome ťa to aj tak trápi, aj tak čakáš na sms/telefonát, ..aj tak nevieš, či sa zmierovať s rozchodom alebo čo robiť.. Nie.. Ja by som nečakala.. Ozvala by som sa s tým, že by som sa chcela porozprávať... A uvidela by som kam postúpil za ten týždeň,.. či vidím radosť, že som sa ozvala,.. či má snahu komunikovať a bojovať, vyriešiť to atď.. A potom by som už videla čo ďalej...
Nemyslím si, že by si ho mala kopnúť do zadku len kvôli tomu, že ste dostali vzťah do takéhoto bodu.. Stáva sa.. Možno vás to naopak zocelí a váš vzťah posilní.. A možno nie, to zistíte až keď sa skontaktujete.. Takýmto nečinným čakaním nevyriešiš/te nič.

majcika
31. júl 2019

Zakladateľka uzpre istotu nereaguje

iwka_77
31. júl 2019

@majcika tožvie či nemá chaos sama v sebe momentálne alebo možno sa už ozval vrátil a vec je vybavená, tožvie 🙂

lenka987654321
autor
31. júl 2019

@iwka_77 tak pardon že som není 24 hod denne na telefóne a nečítam toto 😂😂😂😂

lenka987654321
autor
31. júl 2019

@tatianaba veď práve pretože on mi hovorí že má zle obdobie. Ja by som to pochopila. Lenže jeho rodičia vlastnia miestny podnik ktorý je blízko jeho domu. A samozrejme že tam robia baby v jeho veku. A čo som sa dopočula tak tam chodí dosť často. Vraj lebo začal fajčiť a jeho rodičia o tom nevedia. A akože náladu chodiť niekam do podniku ma ale ozvať sa mne nie? Ja to celé beriem. A pripravujem sa na to že bude lepšie keď sa to skončí pretože toto sa mi nepáči. A jasné že ma to trápi koho by to netrápilo. Ale ja nie som rohozka

lenka987654321
autor
31. júl 2019

@gabika0825 ja som sa s ním snažila rozprávať už veľakrát ale vždy mi povedal že je všetko v pohode. Až teraz keď sme boli naposledy spolu s ním naozaj nebolo moc reci. A keď som sa ho pýtala že čo v robote tak že zle a tak. Ako môže to byť robotov pretože teraz prejde na inú pozíciu. Len nechápem to že mne sa nevie tyzden ozvať ale vysedávať chodí za druhými babami. Keby tam ide aj len na 10 minút ale na mňa si 10 minút nenašiel. A nemá ani jednu z nich pretože sú všetky zadané ale zalubit sa môže. Takže naozaj neviem

jana_eyre_2
31. júl 2019

no ked sa ti nevie ozvat a aj tak vies, ze vysedava v podniku s druhymi babami, tak uz to by som fakt brala ako rozchod a zariadila sa podla seba.. som vzdy za rozhovor, ale ked sa chova takto, ked si mu jasne povedala aby sa ozval, tak to uz je asi aj zbytocne riesit (to asi nebude depka).. kasli na neho, viem ze to je asi po dvoch rokoch tazke, ale radsej takto ako po este dlhsej dobe.. poplac si, najdi si njaku zabavu, chod s kamoskou na vylet a pockaj kym ta prejde..

derdia
31. júl 2019

Vieš čo?chlap ,ktorý ťa miluje, behá za tebou ako blázon, chce aby si bola šťastná a nevie bez teba žiť...a ak musí byť bez teba tak aspoň cez telefón sa vždy ozve....inak o teba proste nestojí a dobrá si mu jedine,keď má chuť na sex...ty musíš vedieť,či ti to stačí....🤔ak máš seba rada,tak sa vzchopiť a ukáž ty jemu,že máš svoju úroveň....určite ťa rád nemá...keď má niekto rád vyzerá to inak...a to ti radím v dobrom...naozaj.

lenka987654321
autor
31. júl 2019

@derdia ja viem. Ja si to všetko uvedomujem len naozaj neviem čo je za tým. A keby to aj uzavrem v sebe nebudem mu to písať. Pretože naozaj ma zaujíma kedy sa ozve. A ja to postupne v sebe aj uzatvaram len není to ľahké za tie dva roky sme mali veľa pekných chvíľ chodili sme na dovolenky. A viem že mi vie dať viac a keď nie on tak hocikto iný. Ale ja počkám dokým napíše. Aj keď to bude pre mňa uzavrete

evita11223
31. júl 2019

@derdia presne ako pises, kto chce hlada sposoby a kto nie tak dovody 🙂 podla mna nic viac a nic menej, proste nic medzi tym neni, takze by som taky vztah ukoncila a radsej bola sama jak v takomto vztahu

janickacrazy
1. aug 2019

@lenka987654321 podľa mna sa ti už vobec neozve, tak radšej rátaj s tým, niektorí chlapi sú proste zbabelci a namiesto toho, aby ti normálne povedal, že končíte, tak hrá mŕtveho chrobáka a myslí si, že ti to docvakne, proste sa nanho vykašli a hlavne sa mu ty neozývaj

lenka987654321
autor
1. aug 2019

@janickacrazy no ja sa mu neozvem určite. Pretože ma tam jasne napísané nech sa ozve. A keď nie tak nie. Aspon budem vidieť čo som pre nho znamenala

eva8
1. aug 2019

@lenka987654321 navrhni spolocne byvanie

lenka987654321
autor
1. aug 2019

@eva8 nemyslím si že bude chcieť so mnou bývať keď ani nevie ci chce so mnou vzťah 😂

v_alika12
1. aug 2019

Moja nerob zo seba hus

eva8
1. aug 2019

@lenka987654321 Az po napisani prispevku som citala viac. Najprv mi napadlo, ci si nezacal pisat so zenami cez nejake stranky, potom ci nema depresie. Nakoniec mi pride, ze je mlady, ale nechce sa viazat, pretoze je mlady, aj ked ta ma velmi rad

lenka987654321
autor
1. aug 2019

@eva8 ja neviem čo si mám myslieť. Pretože naozaj môže mať len zle obdobie. Ale na druhej strane za tým môže byť hocičo iné. Každopádne si počkám kedy sa mi ozve a ako sa mi k tomuto celému vyjadrí. Aj keď podľa mňa mi povie len toľko že ja som mu neodpísala posledná a že som sa mala ja ozvať

gabika0825
1. aug 2019

@lenka987654321 a to niečo znamená keď sú zadané? Si myslíš že každá je zadaná? To by som zas nepovedala... ale však ja ti teraz nehvoorím že ti je automaticky neverný. Len táto info ma trošku zaskočila

terezka1947
2. aug 2019

@lenka987654321 ty si mu neodpisala posledna???pochopila som to,ze ty si jemu napisala posl.a cakas odpoved.
Inak....stale sa tu spomina zle obdobie,ze ho moze mat...tak,ked sa poznate uz 2r,urcite o tom zlom obdobi nieco musis vediet,resp.mala by si aspon tusit,kvoli comu je...lebo.aj to by mohlo byt dolezite .