Prečo je život taký nespravodlivý?
Ahojte, nemam ziadnu otazku a dobre viem, ze na toto nie je ziadna rada, ale... som nahnevana, frustrovana, smutna z toho, ze mi zomrel otec, jeden skvely clovek a moje deti si neuziju takehoto dedka, ktory by ich vsetko naucil, proste viem, ze by bol perfektny dedo. Strarsi syn mal 2 roky ked zomrel, s mladsim sa nikdy nestretli.
A co je ironia osudu, druhy dedko s nimi nema ziadny vztah, absolutne o vnucata nejavi zaujem, uz je na dochodku, casu ma a zaujima ho iba chlast v podstate, nic ine. A to ma 8 vnucat, vsetko krasne sikovne deticky a ma ich vsetky totalne na salame. Uplne ma niekedy ide porazit z toho, ze preco, preco mojmu ockovi nebolo sudene uzit si vnucatka 💔 a to sa aj zdravo stravoval, cvicil, prisla rakovina, rychlo ho vzala a niekto proste ma sancu, ma zivot a mrha nim doslova.
V poslednom case na to casto myslim.
Sprosta nespravodlivost.
Umierajú aj mladší ľudia. Nechcem aby to vyznelo necitlivo, ale dožil sa pekného veku. Smrť patrí k životu a keby sme to mali brať takto, tak nikdy pre nás nieje správny čas na odchod ..
Buď vďačná za deti, manžela, domov, zdravie..mnohé z nás nemáme ani to.. a dopraj život aj inému, aj keď si myslíš že je to nespravodlivé prečo ten iný žije keď sa o tvoje deti nezaujíma tak ako by si to chcela. Prepáč, ale toto je .. 🙄
Aspoň malá utecha je že váš ocko zomrel doma medzi najbližšími, do poslednej chvile bol s rodinou
Súcitím s tebou, mne minulý piatok zomrela najbližšia osoba. Je to strašný pocit. Tiež sa zamýšľam odvtedy, aké je to nespravodlivé. Bol to niekto kto prinášal radosť každému v okolí, každého miloval a vedel všetkých podporiť a rozveseliť. Dával mi pocit bezpečia a lásky. Všetkým nám v rodine veľmi chýba. Nemal v sebe ani štipku zla a zomrel strašne skoro. Rozmýšľam nad tým, či život fakt nie je len nejaká lekcia a on prešiel testom príliš skoro. A tí ľudia, ktorí sú zlí, tak žijú aby sa ešte poučili. Neviem. Bola som a asi aj som ateista, no momentálne chcem veriť, že to všetko neskončilo pre neho v jeden májový piatok. Že ešte niekde je jeho duša a má sa dobre. Lebo to si naozaj zaslúžil. Zviera mi srdce len po pomyslení na to, že už ho nikdy nebudem cítiť. V práci mi dokonca už prišlo zle, akokeby tlak na srdci a mám pocit fakt, že sa cez to možno neprenesiem. Snáď fakt existuje niečo vyššie nad nami a toto nie je koniec.
@balerina2025 to som nenapísala. Žiaľ traumy spúšťajú v tele šialené procesy, preto to treba včas podchytiť
@zmrzlinka2021 ano ale ked nieco trva par mesiacov snad nie. ako nieco rokov. ved clovek musi proste tym smutkom presjt a nie v sebe potlacat. to je este horsie.
radsej sa vyplacem ako by som sa mala tvarit ze sa nic nestalo.
Súcitím s tebou, mne minulý piatok zomrela najbližšia osoba. Je to strašný pocit. Tiež sa zamýšľam odvtedy, aké je to nespravodlivé. Bol to niekto kto prinášal radosť každému v okolí, každého miloval a vedel všetkých podporiť a rozveseliť. Dával mi pocit bezpečia a lásky. Všetkým nám v rodine veľmi chýba. Nemal v sebe ani štipku zla a zomrel strašne skoro. Rozmýšľam nad tým, či život fakt nie je len nejaká lekcia a on prešiel testom príliš skoro. A tí ľudia, ktorí sú zlí, tak žijú aby sa ešte poučili. Neviem. Bola som a asi aj som ateista, no momentálne chcem veriť, že to všetko neskončilo pre neho v jeden májový piatok. Že ešte niekde je jeho duša a má sa dobre. Lebo to si naozaj zaslúžil. Zviera mi srdce len po pomyslení na to, že už ho nikdy nebudem cítiť. V práci mi dokonca už prišlo zle, akokeby tlak na srdci a mám pocit fakt, že sa cez to možno neprenesiem. Snáď fakt existuje niečo vyššie nad nami a toto nie je koniec.
@annamarin :( prajem vela sil.
Aspoň malá utecha je že váš ocko zomrel doma medzi najbližšími, do poslednej chvile bol s rodinou
@darina77 mala utecha ale velka pre neho 😢
pretoze clovek si nic ine nepraje len byt doma medzi milovanymi
:(
@annamarin :( prajem vela sil.
@balerina2025 Ďakujem. Aj tebe prajem veľa síl a úprimnú sústrasť. Snáď čas zahojí aspoň tie hlbšie rany.
@balerina2025 Ďakujem. Aj tebe prajem veľa síl a úprimnú sústrasť. Snáď čas zahojí aspoň tie hlbšie rany.
@annamarin skôr sa s tým človek naučí žiť, ale bolieť to bude rovnako. Od smrti môjho krstného je uz pomaly 16 rokov a stále to bolí. Ale teraz tá strata maminky to prebila.
@annamarin otupi. cas len otupi bolest. ale dakujem ti
Kazdy z nas ma svoj cas na zemi a kazdy s nim nalozi podla svojho. Niekto veri v boha,niekto v alaha niekto v peniaze a niekto ma svoje stastie na dne poharika.......Niekedy sa nam zda zivot nespravodlivy,mame pocit,ze si zasluzime viac. Zalezi na pohlade kazdeho zvlast. Niekto nadava na kopu hovna a druhy sa tesi ze tu niekde musi byt konik.......
Nie vždy je výhra dlho žiť na tomto svete. Najlepšie je prežiť hodnotný, zmysluplný život a niečo tu po sebe zanechať - deti, prácu, spomienky, stopu...
Nie je to nespravodlivé. Ešte tu taký človek nebol, ktorý by nemusel odísť. Jeden ešte skôr než sa narodil, druhý ako mladý, iný v plnej sile a další ako starec. Každý bude niekomu chýbať. Chvalabohu, že my o tom nerozhodujeme. Ale o koľko lepšie sme na tom my ktorí veríme, že ľudská duša je nesmrteľná.

Este chudera vedela z genetiky ze toho raka mali geneticky od nej 😭Tak Dufam ze aspon to jedno dieta jej prezije .