icon

Prečo majú mladé matky deti bez zabezpečenia?

Dnes o 06:10

Čo vedie mladé ženy bez dokončeného SŠ vzdelania alebo hneď po maturite mať dieťa? Bez práce, na brigádach, nasáčkované u frajerov alebo v podnájme, bez finančnej rezervy. Nerozumiem tomu.
Mať dieťa okolo 30 - 40 vo vlastnom, s manželom, zabezpečení je topka.

Strana
z4
irusa
Dnes o 15:42

V 40 ???? To ja sa chystám na vnúčatá 😀...a som zabezpečená 😆

anonym_fe2f2a
Dnes o 15:46
@katkaseiner

Ja si myslim ze tie dievcata neplanuju spravne.... proste ziju vtedy a hotovo. Neplanuju ze chcu pracu snov, vlastne byvanie, este predtym pocestovat a tak. Proste sa pritrafi a uz potom co dalej? Naplanuju velmi rychlo aj dalsie a hotovo.. potom sa z toho uz velmi tazko dostava, pretoze z 1 prijmu zivit 3-4 osoby a este nieco planovat do buducna je velmi tazke (netvrdim ze nemozne).

@katkaseiner potom tu na fóre nadávajú, ze sa v svokrinom dome necítia ako doma.

anonym_bf2f27
Dnes o 16:01

Tak lebo su na svete aj zeny, ktore su tupe 🙂 Preto …
Vela ludi ma o koliecko menej … a niektori aj o dve ;) A to ci uz ide o muzov, alebo zeny

autor
Dnes o 16:21
@irusa

V 40 ???? To ja sa chystám na vnúčatá 😀...a som zabezpečená 😆

@irusa To vážne? 🧐 Neviem si predstaviť v tom veku.

anonym_76e243
Dnes o 17:31
@anonym_fe2f2a

@anonym_76e243 a teraz daj tu o červenej ciapocke

@anonym_fe2f2a Aký by malo zmysel si vymýšľať? Však je to anonymná odpoveď, žiadny "kredit" na fóre mi to nepridá. Neviem čo je tak staršie neuveriteľné že 2 mladý, dobre zarábajúci ľudia si môžu dovoliť kúpiť 2 autá na úver, prerábajú dom a plánujú si kúpiť byt na hypotéku.

anonym_7731a8
Dnes o 17:48

Nase deti nebudu mat financie na vlastne byvanie,takze v podnajme na vyber mat nebudu.Vo svete normalne len na sk sa z toho robi tragedia.

anonym_c058d7
Dnes o 18:01

@anonym_autor isty prijem penazi, za pasom sa nadru ako muly a aj tak z toho maju velke H...., takto ma kazde decko s inym tatkom a od kazdeho pride ine vyzivne plus samozrejme materska a rodicovska na kolotoci, nase romky to vedia a preto namiesto nocnych, vikendov a sviatkov pracuju na detoch a ved stat sa postara, ved aj teraz tu malu 3 rocnu opicu hladali vsetky zlozky statu za nase dane a pritom jeho matka uz pracovala s otcom a bratom na dalsom dietati, alebo choroba, kde ti bude romka chodit do nemocnice a cakat v cakarni u doktora plus poplatky, zavola si 112 a pride cely servis, do tretice ked je tym zvieratam v osade teplo, podpalia to a hasici ich za statne aj ochladia aj umyju, dnes je to uplne jedno, krizi sa to biele s ciernym ved romaci postavili Roma teda Rim.

anonym_987f5c
Dnes o 18:15

Co ta do toho?

anonym_77ead5
Dnes o 18:26
@vieronika14

Radsej dieta v 20tke ako v 40tke

@vieronika14 hovoríš z vlastných skúseností ?? Lebo ak nie, tak je tvoj názor bezpredmetný 😝

vieronika14
Dnes o 19:27
@anonym_77ead5

@vieronika14 hovoríš z vlastných skúseností ?? Lebo ak nie, tak je tvoj názor bezpredmetný 😝

@anonym_77ead5 ano a z koho?

Strana
z4