icon

Prečo muži vyhľadávajú virtuálne kámošky?

adeli79
5. feb 2014

Problém sa netýka mňa osobne, ale zaujímal by ma názor a pohľad mužov, prečo niektorí chlapi vo fungujúcom manželstve vyhľadávajú virtuálne vzťahy s inou ženou? Jedná sa o prípad, kedy muž nechce odisť od manželky, deti sú už odrastené, samostatné, známosť je naozaj iba online, nestretli sa a on to ani nemá v úmysle. S manželkou chce ostať navždy. Prečo potrebuje tú virtuálnu známosť?
Poprosím názory, vysvetlenia a pohľad mužov.
Vďaka.

mima4
7. feb 2014

@adri266 no ja mam skusensoti, ze agresori uz pred svadbou vystrajali... proste pride do zivota chodiaceho paru x situacii, aj neprijemnych a tam vidiet ako sa vie clovek ovladat, ako jedna, ako zvlada stres. No mnohe baby toto nechcu vidiet, este sa aj tu na zenskych forach podporuju v tejto slepote...

adri266
7. feb 2014

@mima4 ale to mozes tvrdit o partneroch, ktori pred svadbou aj spolu zili. Taki, ktori len spolu chodia a zalozia si spolocnu domacnost az po svadbe, nemaju mozno vidiet jeho ci jej zle stranky v kazdodennom zivote

mima4
7. feb 2014

@adri266
uprimne? Nechcem tu tahat nabozenstvo atd... ale pohybujem sa aj medzi ludmi, co ostavaju aj sexualne cisty do svadby, nielen ze spolocne byvaju... toto az po svadbe...ale tie ich vztahy funguju ovela kvalitnejsie a lepsie (az na jeden par co poznam) ako tie, co x rokov mali spolocnu domacnost, potom sa vzali a mas pocit, ze ich dal niekto dokopy...ze taki ludia sa ani nemohli stretnut. To ti hovorim z reality okolo mna.

Ono, v mnohych vztahoch chyba realne spoznavanie sa, zdielanie, velmi vela vztahov nikdy sa komunikacie nedostane na taku uroven, aby si mohli povedat aj "ano" a predsa sa vezmu, maju deti..ale ich hlbka vztahu a vzajomnej komunikacie aspon z mojho pohladu je plytka, bezducha, nevyrazna...az tragicka. Vacsina vztahov ktore koncia rozvodom, ani v spoluziti normalne a zdravo nefungovala... aj ked si to ti ludia, hlavne zeny mysleli, namyslali... verili "v lepsie zajtrajsky", realne ten vztah sa nechoval a ani nemal prvky takeho vztahu, ktory by mal prerast do manzelstva. 🙂

Mozno moje slova zneju tak, ze mnohe si povedia, ze pri takom uvazovani by nikdy si nezalozili rodiny..a aj zalozili, ale ziju neraz frustrovany zivot, bez lasky, podpory, bez tej hlbky ktora ma byt v manzelstve. Potom prirodzene ich svet su uz len deti, k muzovi necitia lasku, nedostavaju od neho lasku, nosi uz len peniaze im - velmi casty ukaz na slovensku, aj vacsina zien tu takto funguje a je mi ich velmi luto, lebo prichadzaju o to najkrajsie, co je na manzelstve - hlboku jednotu s muzom.

adri266
7. feb 2014

@mima4 aj ja poznam pary, ktore cakali az do svadby, ale v podstate to vobec nema ziaden vplyv na to, ci ten vztah bude stastny, alebo nie...to zavisi od toho, aki sme ludia...lebo ani dodrziavanie jedneho prikazania nezosmilnis nam nezabrani byt zlostny, zavistlivym nahnevanym, zatrpknutym a milion dalsich veci, pre ktore mozu manzelstva zlyhat.
A ano, komunikacia vo vztahoch chyba. Zober si, aky je vztah dvoch mladych zalubenych ludi. O com sa cely cas rozpravaju??? Co robia? Hrkutaju si, nehnevaju sa na seba, maju ruzove okuliare...az raz si tie okuliare zlozia a pride normalny zivot, kde treba problemy riesit. A vedia ako na to??? Kdeze...ved mladi dnes pol dna stravia za FAcebookom, manzelky travia pol dna na MK a chlapi na Pokeci...a este mladsi same spravy, statusy, atd...ale normalne sa rozpravat? Bez telky, bez hudby??? To uz vie malokto...Rodicia vlastnym detom radsej zapnu tablet, aby mali od nich pokoj, nevychovavaju ich, samy sa zasiju za PC...aky potom davaju vzor detom???

Ale odbiehame 🙂

adeli79
autor
4. mar 2014

takze z virtualnej kamosky sa nakoniec vyklula realna milenka, dokonca dlhodoba. 😒 nuz stary pan asi prechadza druhou pubertou. este raz na upresnenie, kedze si niekto mysli, ze to moj muz. nie je to nastastie moj muz. 😎

maria1989
4. mar 2014

@adeli79 no to je pekné. v jednej zo skupín som sa tu práve dnes pýtala báb, prečo bývalky kontaktujú svojich zadaných expartnerov... a väčšina žien mi odpísala, veď o nič nejde, sú priatelia aj ďalej, zaujíma ich, ako ďalej žijú. ale podľa mňa príležitosť robí zlodeja 😎

diskutujuci
19. mar 2014

@adeli79 ahoj jednoduche...
aby nepodvadzali fyzicky preto si pisu a snivaju... maju problem odolat, ale neodolaju len vtedy ked im Eva poda jablko s vysvetlenim ved papat a otvoria sa ti oci 🙂))

sirene
19. mar 2014

Preco? Aby si pozdvihli svoje nedocenene ego, no hlavne to v nohaviciach...nie som zatrpknuta, len nevidim ziadny normalny dovod aby to chlap robil. Ten "moj" mal pri mne vsetko az kym som druhy krat neotehotnela a od gyn.som dostala zakaz sexu. Jeho reakcia? Par dni na to si zalozil tajne na pokeci nick, kde si hlada milenky.je mi prednejsia spokojnost chlapa alebo zodpovednost za novy zivot pod srdcom? Kto to nezvladol?

mysicka36
19. mar 2014

To sa mi nechce veriť, že čo tu stále spomínate ten stupidný pokec, že to fakt niekoho písanie uspokojuje 😀 alebo že sa tam hladajú milenky na sex. To už je na hlavu postavené. Ale kebyže sa mu na ulici prihovorí nejaká kočka, tak nedá dokopy ani vetu 😝

diskutujuci
19. mar 2014

presne tak ako pise mysicka 🙂 a mysicka, tento portal je uplne skvela vec, ale je potrebne si vela krat uvedomit, ze aj zeny nie su vzdy svate 🙂)

mysicka36
19. mar 2014

@diskutujuci tento portál ma nejako obišiel. Nijako ma nezaujal tak neviem posúdiť 🙂
No veď to je jasné, o tom som presvedčená. S niekym tí chlapi písať a podvádzať musia 😀 ja už dávno ružové okuliare nemám.

diskutujuci
19. mar 2014

@mysicka36 ale sucasna doba je tak kruta a zla ze ti chlapi si budu pisat a podvadzat s chlapmi 🙂

evuska32
19. mar 2014

ahojte 🙂 paradox je, že na tom pokeci si občas vážne píšu chlapi s chlapmi v domnení, že sa konkrétnym ženským nikom je sexi baba 😀

mysicka36
19. mar 2014

Haha to je fakt. 😀

januli74
20. mar 2014

no muzi hladaju ak im nieco doma chyba. Vyhladavaju blizkost a intimitu, ktora im chyba s priatelkami, co maju doma. Niekedy ide o sex, ked hladaju dobrodruzstvo alebo si potrebuju nieco dokazat, ale aj oni maju dusu 😉 . to je moj nazor ...

mysicka36
20. mar 2014

Áno, môže to byť aj tak, že niekomu niečo chýba, tak si to nahrádza takto.

No často to bude tlačiť do hlavy nejakej pipke ako je doma nedocenený a ako ho doma tá jeho nechápe. Potom je zanedbávaná manželka a ide tiež na pokec a bude si vylievať srdiečko zase nejakému inému nespokojnému 😀 a je to zase dokolečka dokola 😝 Treba sa rozprávať doma 😉 To je zase môj názor 😖

diskutujuci
20. mar 2014

@mysicka36 mila pipka 🙂) kedze niesi na pokeci musim ta balit takymto sposobom 🙂)
ale nie, uz soms a vyjadril a myslim si , ze je problem na oboch stranach, zena, ktora je na pokeci, ma moznost zistit, ma moznost nepisat, odmietat, preco tak neurobi? riskuje, ze muza potom pooblazni a... stane sa to co pises... 🙂
krasne rano

mysicka36
20. mar 2014

😀 no veď to, že je to začarovaný kruh. A je jedno kde začne. A keďže som žena, môžem potvrdiť, že sme rovnaké mrchy ako chlapi. Lenže nemáme tolko času, lebo starostlivosť o deti je náročná 😀

diskutujuci
20. mar 2014

@mysicka36 preto mate deti, aby ste neboli horsie ako chlapi 🙂) a nezabudaj, muzi su len take zvieratka, ktore lahko naletia na prefikanost zenskych zbrani 🙂)

lili_mia
20. mar 2014

@sirene Kokos, nepísala som s tvojím? 😎 Kedysi som písavala s chlapom, rodinný status nemal zverejnený, po čase z neho vyšlo, že nesmiem zanedbávať chlapa. Pýtala som sa ako to myslí, tak podľa neho nech sa nedivím, ked nútim chlapa do celibátu. Spomenula som rizikové tehotenstvo a on mi na to, že vždy je spôsob a sex menej ako raz mesačne je zanedbávanie si povinností.

mysicka36
20. mar 2014

@diskutujuci haha tak sa zhodneme na tom, že sme pipky a vy zvieratká 😝

diskutujuci
20. mar 2014

@mysicka36 vidis a preto sa pipkam pacia zvieratka a tieto sa snazia aby pipky mali vsetko co len potrebuju k tomu aby boli stastne
dnes je den stastia, zelam ti, aby si bola stastna, ako aj kazdej zene, ktora je pozitivna vo svojom srdci 🙂

mysicka36
20. mar 2014

@diskutujuci Ďakujem aj tebe veľa šťastia. Ranná káva dopitá tak idem robiť.

diskutujuci
20. mar 2014

@mysicka36 ja ju este pijem tak ostavam, skoda, budes chybat.....
pozdravujem a krasny den...

sissmiss
20. mar 2014

@adri266 presne mas pravdu, ak sa manzelstvo uzavrie bez spoluzitia, co je bezny model na sk, tak zena jednoducho nema ako vediet vela o svojom nastavajucom. Ja som napr.nevedela ze ten ktoreho som si vzala je alkoholik. Nezili sme spolu pred svadbou, predomnou moc nepil, nevidela som ho opiteho, ked neprisiel do prace alebo na rande nacas, tak mal dobre alibi, nemala som ziadne podozrenie. Takze to je jeden typ, ze taji nieco pokial to len ide. Ja som zistila vela veci po svadbe alebo naozaj charakter sa ukazal az ked sa narodilo dieta. Ked som bola zavisla. Vtedy sa ukazala jeho prava tvar.
A potom je aj cast ludi, ktori sami nevedia co je v nich, co sa spusti napr.narodenim dietata, alebo vaznejsimi problemami, clovek sa nepozna kym to nezazije a pri druhom raze moze nakoniec reagovat inak ako pri prvom... tazko sudit, radit. A potom su tie zmeny vekom, casom, dobrovolne. Podla mna zeny pod 25 a muzi pod 30 by sa ani nemali brat 😅 ale to len na odlahcenie.

sono2
20. mar 2014

Fungujuce manželstvo a virtuálna kamarátka... To kde si takú kombináciu videla. To môže povedať len naivný človek.

lili_mia
20. mar 2014

@mima4 To, čo si popísala o vzťahoch, to dlhodobo postrádam a je sakra problém nájsť niekoho, kto si myslí, že ozvať sa znamená zavolať a nie to napísať do správy na pokeci a tým to pre neho hasne. Či šokové terapie viac ako 30 ročných chlapov, že si varím sama, aj ked teraz bývam u rodičov. Proste škoda slov, to radšej single život.

adri266
20. mar 2014

@mysicka36
@diskutujuci ale vy dvaja zabudate na jednu velku a podstatnu vec. 80 percent zien, ktore su na Pokeci, su tam kvoli tomu, aby na sexe zarobili. Su to k#rvy z povolania. Ale neviem, zeby tam boli nejaki chlapi, ktori ponukaju sex za peniaze pre zeny.

mysicka36
20. mar 2014

😨 @adri266 to vážne? Nechce sa mi veriť... Ako ano pochopím, že keď si chce niekto bokom zatrtkať, tak to urýchli nejakými darčekmi, ale že 80% za keš? No neviem na to sú predsa iné stránky a zoznamky 😝

maria1989
20. mar 2014

@mysicka36 ale áno, raz som bola osobne pri tom, keď si kamoš z pokecu objednával ku*vu 😉