Prečo nás chlapi klamú?
Tak toto je moj pribeh...pozname sa uz 2 a pol roka,vsetko bolo fajn,az kym som mu neprisla na to,ze na internete ma svoj virtualny zivot v ktorom si dokazuje aky je frajer a fesak.Ked som mu to povedala,tak sa urazil,ze hladam problemy tam kde nie su.Nebavili sme sa,nic mi nevysvetloval,tak som sa pobrala od neho.Mal cas mi to vysvetlit mesiac,ale ostali iba hadky a ziarlivost.Radsej som teda odisla.Po 2 mesiacoch sa vratil a prosil ma o odpustenie,ze vsetko bude inak,ze si ma chce zobrat a mat so mnou dieta.Tak sa aj stalo...uverila som mu,co neurobime pre lasku.Sluboval vernost,lasku,zodpovednost.Otehotnela som hned.vsetko bolo super,svadbu sme mali naplanovanu..teraz v maji.Bohuzial mi v 11tyzdni diagnostikovali missed ab.a tak som podstupila kyret..este som sa nestihla spamatat z toho co sa stalo a hned na druhy den som sa dozvedela od dobrej duse ze ma znovu klame na internete...zase si dokazoval..myslim,ze sa stalo asi dobre,nechcela by som svojmu dietatu vysvetlovat aky je jeho otec nezodpovedny a slaboch.Ostal sam,aj ja...ja sa pomalicky zbieram,len nechapem preco to chlapi robia...jeho mottom na pokeci bolo,ze "zivot je skuska"...tuto skusku v zivote nezvladol.Ak mate baby podobne osudy,alebo rady tak sa ozvite!!! budem rada.Rada vas tu uvidim..cavte!!!
tak ja som dostala len dve facky,ktoré ma niekam posunuli:
prvá od maminky v sedemnástich rokoch pred mojím chlapcom za papuľovanie ( terajším manželom)
druhá od učiteľky chémie za ťaháky,že podvádzam 😀
ale veľa krát som dostala od otca a to som ani nevedela za čo.
ani moja svokra by nikdy nepripustila, ze vychovala klamara falosneho, presne, on sa sam rozhoduje, je to jeho zivot. hlavne ze je cela mama, ona je tiez falosna a vypocitava a zapre aj nos medzi ocami. zo svojho mm robila nonstop debila a mne to mm robil taktiez. vysoko inteligentne... takze pre neho je prirdzene klamat v prospech seba...bez vycitiek...
rimmel, bitkou sa respekt nebuduje, ale niekedy clovek "precitne" ked dostane jednu....
hlavne si vychovavajme svojich synov aby mali uctu k mame aj k druhym ludom, k dievcatam uz od mala. To co robia ine matky ovplyvnit nevieme. Ja som casto s detmi na ihrisku a velakrat vidim iny pristup mamiciek ku dievcatkam ako ku chlapcom. Chlapci su castejsie ofukovani len aby sa im nestalo bibinko, casto je k nim pristup typu Ty nemusis ty si chlapec, chlapci su lenivsi.., Viac sa im toleruje agresivita... atd. Podaktore maminy by za nich aj dychali a tak z nich vyrastu lenivy egoisti .. Potom sa nemozme cudovat ze ako dospeli beru svet ze zeny im maju sluzit, ze im samozrejme patri vsetko blaho a to za kazdu cenu.
jolinka,naprostý súhlas,moje slová,ďakujem ti za to,ani nevieš ako 🙂
miriam, od chlapa nikdy necakaj ze ti povie vsetko narovinu....najlahsie je mat niekde doma zazemie a popritom si vyskakovat z hniezda...
nemas ani tusenie kde na internete konkretne keca s "kamaratkami"?
a je to sice tazke, ale radsej byt spokojna a sama, ako s chlapom a nestastna...
Miriam a otvorene ste sa o tom nerozpravali? skus mu povedat, to co nam, ako ta to jeho spravanie zranuje a robi nestastnou...mozno to ani netusi....
miri - promin, já na jednu stranu chápu, že Tě to štve, taky by mě to štvalo, ale pokud všechno jinak funguje tak jak má a neschází se s nima - navíc když to nevíš, tak co když třeba je na foru o motrkách 😀 tak bych to prostě neřešila - jelikož přesně tohle je největší provblém žen - tj.že musí mít ve všem jasno a všechno vědět - věř že nemusí, protože jestli musí, tak jsou z nich pak semetriky typu mé tchýně a to přece nechceš 😉
k bití - je bití a bití, děti se bít nemají ale někdy dobře mířená facka nebo to, že dostanou na zadek je lepší než tisíc slov, prostě ví že tohle se prostě nedělá a kdyby ty mamičky na tom pískovišti, těm chlapečkům taky jednu přes zadek dali, když třeba ubližujou jinym dětem - tak by pak chlapi tak ty ženy neklamaly atd.
odpověd´na původní otázku - prečo nás muži klamů - tak proto, že jim to dovolíme ! a že většina žen neví, co je to hrdost - ještě za doby našich matek a babiček, třeba chlap co nebyl na vojně pro ženskou nebyl chlap a žádná ho nechtěla - dneska ženský skočí po čemkoli jen pokud to má koule 😔 a at´udělá cokoli, tak ho neustále obhajuje se slovy, ale já ho přece miluju - i kdyby někoho zabil, tak mu odpustí atpod. 😔
brumdinka , na jednej strane mas pravdu, mozno o nic nejde, ale preco ma potom zaheslovany mobil? ziadna nechce byt semetrika len tak, ale vacsinou je to o tom ze ked sa chlap tvari ako tajostkar a nieco si ocividne strazi, tak ma dobry dovod na to aby to robil....a nemyslim ze v dnesnej dobe sa tajnostkari na forach s motorkami 😀 😉 vies ako to myslim, dufam 😉
k tvojmu vyjadreniu k bitiu sa priklanam, presne tak som to myslela.
Miriam historiu na pocitaci si mu nepozrela? Ci maze aj tu?
miriam, skus tu historiu jak ti radi mirka
a on sa nezmenil, on bol taky stale, len si to nevidela predtym 😔
a ja teda neverim ze v tom zena nieje, spat 3 hodiny teda nestaci ziadnemu cloveku, a o 3.rano sa o "motorkach" nekeca
existuje jeden program ktory nainstalujes do kompu a zapisuje ti kazde slovo co clovek napise, neskor si to mozes precitat
miri - tak jasně může to být cokoli, ale pokud furt visí na Pc, tak si myslim, že to nebude ani tak tim, že bys i kdovískym psal, ale spíš slušná závislost a tu bych řešila radikálně, projela bych za prvý historii a pokud by jí mazal, tak bych mu zaheslovala počítač 😀 😀 kdyby nepomohlo, tak bych ve 3 ráno vyhodila pojistky 😀 😀 😀
v noci se má spát a né čučet na pc 😅
latvia ten program vie zapisat len nezaheslovane veci...
a ktory program mas na mysli ty?
a este je jeden, ktory nainstalujes do kompu a na druhom kompe sa mozes pripojit cez neho na obrazovku na dotycny komp, takze aktualne vidis co dotycny prave robi
holky ano takové programy existují, ale pokud tohle partnerovi uděláte, tak to můžete rovnou celej vztah zabalit 🙄 😅 😔
no, ked uz teraz je ten vztah na h....je to asi jedno....
brum, tebe by prislo normalne keby tvoj chlap po nociach vysedaval za kompom do 3.rana? 😕
ja som tym svojim furt verila a furt som sa popalila....takze u mna uz argumenty ze sa mu nechce spat proste neprejdu..ale ja mam na chlapov dost zlu mienku, tak to moze byt aj tym 😀 😝 😉
lat - já nikde netvrdila, že je to normální - tos sebrala kde 😅, navíc špehovat partnera taky neni normální 😖
navíc u nás by se to stát nemohlo, jelikož můj manžel je antipočítačový talent 😀, navíc rád spí, takže to vážně nehrozí 🙂 navíc vzhledem, k tomu, že Pc rozumim víc já než on tak by měl smolenu 😀 😀
navíc já bych viděla problém v tom, že u toho sedí, místo aby šel spát, to je jasná závislost a jako s takovou se s ní musí zacházet a klidně bych udělala to co sem psala zaheslovat a nebo vyrvat z elektriky, když nepomůže klidně hodit z okna 😀 😀 😀
brum, ja som to pisala ako otazku, ja nevravim ze si vravela ze je to normalne 😉 zaujima ma tvoj pohlad, kedze si ta "chlapomilovnejsia" z nas dvoch 😀
a je otazne, ci zavislaci na hrach, alebo je zavisly na tom ze si tam s nejakou dohaduje rande alebo pise cmucky cmucky, nie? 😉
a myslim ze vyravnie kompu z elektriny alebo vyhazov z okna je teda viac podobne sialenej semetrike 😀 😀
http://wanda.atlas.sk/nevera-odpustit-ci-opusti...
už som to na koníka dávala
miriam, ja ti velmi neporadim 😔 mne sa taketo tajnostkarenia a ponocovania vzdy ukazali ako nieco co s vernostou nema do cinenia nic....aj ked s tym dotycnym sme si velmi rozumeli aj sme sa rozpravali....lenze stereotyp prisiel, teda on ho tak vnimal a zacal hladat unik....ale so mnou chcel byt, len nieco na spestrenie.... no ale kde sme?
ja som mala tu vyhodu ze som nebola zanho vydata a nemala som dieta...teraz som slobodna matka a je mi fajn. zijem sice v cudzom state, bez rodiny, na vsetko som sama, ale v chlapoch som sa tak hlboko sklamala, ze im proste uz ani sancu nemienim dat.mozno robim chybu, mozno nazor zmenim, ale zatial to vidim tak
Najvhodnejšie je, ak odídete (alebo odíde podvodník), aby ste si obaja mohli od seba oddýchnuť a trochu ujasnili, čo chcete - každý sám a za seba
ak ma chlap milenku a odide zenska, je mozne ze mu to len bude vyhovovat 😝

vybuduje si rodit respekt bitkou? nie, prave ten opak.. buduje iba strach.