icon

Prečo sa muž tak často opíja?

majkamka0
8. aug 2014

ahojte nie som tu nova,len nechcem aby sa vedelo kto som,pretoze je to dost chulostiva tema pr mna.Takze zacnem tak,ze som vydata 4roky.S muzom si myslim ze mame pekny vztah,pokial nie je opity,teda stalo sa to akosi jeho vikendovym pravidlom ze sa musi ozrat,aj ked nie je agresivny,ani ma nebije proste nic,len mi strasne vadi ze mozem sa mu akokolvek vyhrazat ze sa rozvediemn ze odidem proste hoci co ale on aj tak ide a ozerie sa,par krat mi dokonca povedal ze koli mne..co som nechapala,lebo nerobim nic co by sa mu nepacilo. Mal dost tazke detstvo zomrel mu otec ked bol malinky a jeho matka ho vzdy odstrkovala..myslite ze je to koli tomu ze sa nejako nemoze s tym vyrovnat?ja ho lubim a nechcem sa s nim koli tomu hadat lebo mi aj tak vzdy povie ked je triezvy ze to nepochopim..je vlastne dost uzavrety co sa tyka jeho minulosti,co o nom viem je viac menej len s rozpravania jeho trosku alkoholickej rodiny..a dalsia vec je ta,ze ked sme sa spoznali asi tak po mesiaci normalneho sexu-myslim tym klasicke polohy a tak..mi povedal ze ho vzrusuje ked by ma mohol priputat alebo hrat hru ze ma znasilni a tak..nemala som s tym problem, dokonca mi to vyhovovalo len sa niekedy spraval dost hrubo ku mne..nieco ako BDSM vztah kde on bol domino,az donedavna kym nasa 4rocna dcera nevidela co nemala bola to len sekunda z toho co videla lenze to na oslave musela vykvakat pred rodinou,a muz odvtedy vlastne ani nechce sex musim ho doslova nutit aspon ku klasickemu.ze jedna poloha 7minut a koniec..ale mne vyhovovalo to predtym, ako mu to povedat?ked zacnem bud odide alebo povie ze je to pre neho uz uzavreta vec..neodsudzujte ma je to 100ludi 100chuti

Strana
z2
monca1982
8. aug 2014

Vieš prečo sa ti muž často opíja? Lebo je alkoholik.

preshibana
9. aug 2014

@monca1982 Presne tato odpoved mi zisla na um, ked som citala nazov diskusie... 😉 A este aj to, ze s velkou pravdepodobnostou mal takyto muzsky vzor spravania sa doma....ake velke prekvapenie 😉
@ majkamka0 odpoved spolocna s moncou....

majkamka0
autor
9. aug 2014

@luciade agresivnejsi vobec,akurat ze plati asi celej krcme ked sa pozriem na jeho obsah penazenky ked pride,ale blbo sa mi to pise,ale netrpime tym myslim financne,moze si to po tej stranke dovolit

majkamka0
autor
9. aug 2014

@bonaqa2013
@6mia6 len ono ako som pisala nepristihla nas pri sexe ako takom klasickom lebo tak nepraktizujeme,otvorene aj tak ma,, nepoznate,, napisem ako som uz pisala sex v zmysle bdsm,teda latex,puta,bicik=ja podriadena, inak si to nedokazem predstavit..a serie ma to..a mala povedala ze tata slahal mamu silno s bicom akurat to videla..a on sa akoby za to hambi lebo nikto nevedel ze nieco taketo dom mame,ale este raz je to len v sexe a obom nam to vyhovuje,teda ziadny grobian nasilny..

majkamka0
autor
9. aug 2014

@preshibana nemal takyto muzsky vzor ,pretoze mu otec zomrel ked mal 3mesiace a matka ho dost odvrhla..

adri266
9. aug 2014

@majkamka0 ak ho fakt lubis, tak ho dotiahni k psychologovi/sexuologovi, aby si tam poriesil svoju minulost.
Podla mna s jeho detstvom a rodicmi potrebuje terapeuta.
A nabuduce pri takych hratkach zamykat izbu 😉

vadimka
9. aug 2014

@majkamka0
nie je agresivny?
ver, že skor ci neskor bude.
Alkoholik velmi rad obvinuje ženu, okolie, že su pričinou preco chodia chlastat. ALE odpoved na otazku preco je len jedna= preto, lebo sú to slabe charaktery.
Nerešpektuj mu to, lebo lepsie to už nebude. Viem o com hovorim.
Zivot s alkoholikom je jedna velka katastrofa, zriedka sa konci happy endom. zial., jedine vychodisko je odchod.

brunetka777
10. aug 2014

@majkamka0 tiez si myslim, ze to detstvo zohrava velku rolu - ak mu zena jeho detstva, vlastna mama sposobi takuto bolest, ze ho odstrci, tak to dieta velmi poznaci v dospelosti. Jednoznacne si nesie nasledky. Poodobny problem mam doma.

honey777
11. aug 2014

Co sa týka toho sexu...píšeš, že neni agresívny grobian. Ale mna napadá myšlienka, že on ma v sebe agresívne "cítenie", chúťky a vlastne v sexe si mu "dovolila", aby bol k tebe agresívny... Ok, píšeš, že si nato pristúpila dobrovoľne, ale naozaj sa ti to páči ? Vieš si to predstaviť aj s iným mužom ? Vzrušuje ta to skutočne, alebo to je len zastiera, aby s tebou spaval, alebo aby si jemu urobila po voli...? Nechcem ta kritizovať ani urážať týmito otázkami, len som ti dala otázky na zamyslenie. Mám totiž za sebou vzťah s mužom, ktorého otec zomrel ešte v detstve na cirhozu pecene z alkoholu a posledné roky našeho vzťahu sa točili okolo problémov s chodenim do senku na pivo, kamosi... a výhovorky typu, že on nechcel ale musí sa zavdacit kamosovi, či sa doma nudí, ked ja som bola v práci a pod. No a uvedomila som si až časom, že mal agresívne sklony pritom som to počas našeho vzťahu absolútne nepripustala.

atrami
11. aug 2014

To už je alkoholizmus. Musí si nájsť dôvod sám v sebe, aby to riešil, inak sa nezmení, len ak to bude chcieť on.

ferkos
17. aug 2014

Hmm verim ze mnohe z vas si odskakali svoje s alkoholikmi, par takych chlapov poznam co si vypiju a nevedia co od dobroty a ako ste spomenuli tam to uz nejde o nic ine len o to dostat do seba tu ohnivu vodu a ktokolvek a cokolvek im v tom brani je ten zly.... hold taka je zavislost. Najlepsie je to od zaciatku to mat pevne pod kontrolou, ja osobne som sa opil len raz pod obraz aj to este ako pubertiak a odvtedy viem kedy prestat. Ak ma clovek stastie a je vnimavy vsimne si nasledky alkoholu aj na svojom okoli, niektori si pekne skoly dokoncili zamestnali sa ziju si slusny zivot a zial su i taki co este na gymnaziu by o nich nik nepochyboval a alkohol z nich spravil chudakov.

Jednemu vsak nerozumiem preco zenam tak strasne vadi ta potreba vacsiny muzov s kamaratmi nieco podniknut. Osobne si neviem si predstavit ze by som cez vikend aspon pol dna nemal cas na seba, a ten vacsinou casu stravim uz nejakou svojou zalubou alebo s kamaratmi (vacsinou sa to doplna). Urcite ze pokial je vela povinnosti alebo nebodaj este praca ostane i na vikend tak proste nie .Niesom sice zatial zenam ale ako som uz niekde spominal mam dlhorocny vztah s priatelkou spolu byvame a jej to chvalabohu neprekaza.
Zvykneme s kamaratmi vybehnut na turu, cykloturu, zahrat si futbal, ist na jazero zapadlovat na clne, no ked je zly cas tak i na pivko behnut. Priatelke to nevadi az na jednu vec ze ked tych piv vypijem 5 alebo viac tak vraj strasne chrapem.
Vadi vam ta podstata ze travi cas s kamaratmi, alebo vam vadi vyslovene to ked chodi zneuzivat tej alkohol s kamaratmi, len tak pre zaujimavost sa pytam a rozhodne nechcem nadlahcovat problem alkoholizmu nakolko je to bezpochybne vazny problem v mnohych rodinach.

Strana
z2