icon

Prečo sa na bločkoch objavujú veci, ktoré muž neprinesie domov?

15. apr 2024

Počujete, mne je už smiešno z mojej hlavy, čo dokáže navymyslat 😂
Riešim dlhšie takú záhadu a kým sa opýtam muža na priamo, dajte svoje tipy že ako by to mohlo byť 😂🤦🏻‍♀️
No k veci.. máme takú appku s mužom kde si ukladáme bločky z obchodov, aby sme nemuseli brať papierové bloky..proste normalka. No a tam keď pozriem nákupy z lidl alebo kaufu dajme tomu tak keď muž ide sám nakupovať, ten nákupný zoznam na bločku obsahuje veci, ktoré domov neprinesie 😃 ale nič také že gumy alebo alkohol či čo.. ale proste mandarínky, alebo nejaké krekry a veľa ďalších, proste potraviny, alebo kvetináče a Tále už tam bolo 😃😃😃 a prisahám že furt sa zabudnem opýtať a to sa to stalo už pár krát. No a moja mama býva daleho, jeho nežije žeby im to kupoval, milenku asi nemá 😁🙈 po ceste by nezozral kilo mandariniek alebo sladkosti 😃😃😃 ja normálne nerozmýšľam či mu neuctuju blbosti a nevšimne si alebo čo 🤦🏻‍♀️ už neviem 😃 príde z práce a opýtam sa ho že čo to má znamenať?! 😃😃

maranco
15. apr 2024

@ivanakal tu si sadni, musíme sa porozprávať
priznaj sa že máš nemanželské dieťa, ženy na MK mi to potvrdili 😅

ivanakal
15. apr 2024

@maranco tak si to predstavujem. 😂

autor
15. apr 2024

@zuzubb007 nikto nikoho nekomanduje, bežne si prezeram bločky, či napr. sedia ceny, alebo zo zvedavosti, čo sme to vlastne nakúpili napr. Normálna vec, wake up

autor
15. apr 2024

@januska12323 nie, je tam pri Tom aj náš nákup domov

autor
15. apr 2024

@anna777115 poteší 🥴🥴🥴

autor
15. apr 2024

@lukbe zakaždým som zabudla 🤦🏻‍♀️ neprišlo mi to podstatné a teraz mi to príde vtipné, že čo za tým môže byť, tak kým zistím, chcela som sa na Tom pobaviť tu. Čo máš za problemos? 🙂

autor
15. apr 2024

@lienka.7 môj ty bože, tak snáď to nebude jeho prípad 🙈 ja si ho neviem predstaviť kedy by toto stíhal haha

autor
15. apr 2024

@ivanakal odpovedala som vyššie.. prišlo mi to ponekud bezpredmetne a vždy som zabudla, ja som taká že veľa veci naraz hyperaktivita multitasking furt dačo, tak mi to vypadlo total

ysseba
15. apr 2024

Ja by som ho dnes nekonfrontovala, ja by som si to sledovala nejaku dobu. Moze sa to stat, ze nablokuju nieco navyse. Mne sa to sice nikdy nestalo, ale vidis, viacere baby to potvrdili 🤷🏼‍♀️ ale jedno velke ALE- je velmi divne a zahadne, ze sa to stava len ked je muz v obchode sam. To je divne 🤔

autor
15. apr 2024

@maranco ale kdeže 😂😂😂😂

andrea2323
15. apr 2024

Ja sa tu len pripnem, chcem vediet vyvrcholenie tohto pribehu 😁🙈

autor
15. apr 2024

@ysseba on je tiež barsjako roztrzity, ale tiež už ma tu nahlodali poniektoré 🤦🏻‍♀️😁 sama som zvedavá a poznám ho jak svoje boty keby začal vymýšľať blbosti klamať tak hneď bomby pecky 😂😂

autor
15. apr 2024

@andrea2323 haha mk drama na pokračovanie 😂 počkajte do +- piatej prosím 😂

andrea2323
15. apr 2024

Ale myslím si, že to bude nejaká blbosť, do roboty, pre niekoho neviem.. mám taký osobný pocit, že to nebude nič zlé 😁 ja som raz manžela (vtedy ešte priateľa) konfrontovala lebo som prišla domov po víkende, a v koši bola odstrihnutá kravata 😁 ja stres panika, no to museli byť nejaké orgie v mojej hlave, kde sa strihali kravaty 😁 a proste bola to len tá zadná tenká časť kravaty, ktorá mu stále pretŕčala tak to v nervoch ráno v nestíhačke odstrihol 😁😁🙈 podľa mňa neskutočné veci hlava dokáže vymyslieť 😁

lienka.7
15. apr 2024

Autorka, chlap, keď chce, dokáže stihnúť a vymyslieť aj nemožné, neboj sa. 👌
Ja by som to istý čas proste sledovala... nie je proste normalne, ak sa to stava pravidelne.
A ešte taka pikoska, ako známa potom došla na to, ze muz ju podvádza. Uplne nehodou jej to povedala, resp.sa spýtala známa, ktorá videla pri nej na ulici zaparkované ich auto (pytala sa, či tam boli na navsteve). Ona ze nie, však muz mal celý víkend pomáhať susedovi v záhrade (uplne inde ako bolo auto samozrejme). A potom teda aj ine klamstvá, ktoré za určitých okolností by ti prišli uplne normalne.
Viac nechcem písať, keďže daná osoba je registrovaná aj tu. Takže ja tvrdím, doveruj, ale preveruj.

54tinka54
15. apr 2024

Tak to je ozaj divné, hlavne keď sa to opakuje 🙈 no som zvedavá na výsledok

autor
15. apr 2024

@andrea2323 tak teraz sa tu sulam skoro som si dieťa zobudila 😂😂😂 že odstrihnuta kravata 😂 tiež by mi napadlo milion veci

autor
15. apr 2024

@lienka.7 joj do riti a keď má inú tak to čo sa potom robí? Pobalim mu, či sa sám? 😃

autor
15. apr 2024

@lienka.7 každopádne nejakú nenáročnú pani má, podľa nákupu 😂😂😂

banderaska29
15. apr 2024

no ja na tvojom mieste by som to dnes ešte neriešila. fakt to skus este par dni odsledovať. mne nikdy nenahodili do bloku napr kvetináč, keď som ho nekupovala. ano možno zduplicitovali to, čo už bolo nahodene. maj oči na pozore... no a samozrejme budem aj ja sledovat ako na ihlach ako to bude pokracovat

1mata
15. apr 2024

V obchodoch su kose, kde mozes darovat nieco zo svojho nakupu pre ludi v nudzi. To by nemohlo byt???

liv1
15. apr 2024

Cakam na vysledok, zaujima ma to 😁. Mne len raz v zivote nesadol blok, ale to nablokoval tu istu vec 2 krat. Neexist ze nieco uplne ine a to nakupujem veelmi casto a v obchodoch kde ma nikto nepozna vacsinou.. Ale ja nenakupujem ani v Lidli ani Tescu, Jednota vynimocne.
Inak nevybehni s tymi moznostami, lebo sa toho bude potom drzat, ze ano zle nablokovali 😁. Tak snad to bude nejaka blbost, alebo je nejaka predavacka strasne vychcana a uz vie ze si to pri nom moze dovolit. Potom by som urobila kratky proces a pri dalsom nakupe hned musi blocek kontrolovat.

iivancova
15. apr 2024

Pripájam sa, počkám si na odpoveď muža 😀🍿

belasy_motylik
15. apr 2024

No keď už spolu sadia kvietky tak to bude vážne 😄. Ale nie, asi to bude nejaká hlúposť, ale som zvedavá na manželovu reakciu, chudák, muži takéto situácie veľmi nezvládajú 😀

mclissa
15. apr 2024

Podla mna on chudak ani nevie o ziadnom kvetinaci alebo handre 😂

banderaska29
15. apr 2024

@mclissa podľa mna to nie je žiaden chudák. ale kiezby som sa mylila.

mclissa
15. apr 2024

@banderaska29 tak ja som toho nazoru, ze milenkam sa kupuju uplne ine veci a nie kvetinace, alebo handry. Alebo 1kg mandariniek. Bude za tym nejaka blbost co nas ani nenapadne.

banderaska29
15. apr 2024

@mclissa áno, pokial s nou uz dlhodobo netahas dvojaky život, tak je to blbost 🙂

januska20
15. apr 2024

Tak toto je napínavé ako guma v gatiach .. tu sa pripnem

letfenixa
15. apr 2024

Aj ja som zvedavá. U nás blokujú radi inak a navyše, hlavne starším (moji rodicia) a mužom. Takže môj otec príde skoro z každého nákupu s mínusom. Je po porážke, zle vidí, zle počuje, zle rozumie, je vhodný cieľ. Plus máloktorý chlap si v obchode bloček skontroluje.