icon

Prečo sa na bločkoch objavujú veci, ktoré muž neprinesie domov?

15. apr 2024

Počujete, mne je už smiešno z mojej hlavy, čo dokáže navymyslat 😂
Riešim dlhšie takú záhadu a kým sa opýtam muža na priamo, dajte svoje tipy že ako by to mohlo byť 😂🤦🏻‍♀️
No k veci.. máme takú appku s mužom kde si ukladáme bločky z obchodov, aby sme nemuseli brať papierové bloky..proste normalka. No a tam keď pozriem nákupy z lidl alebo kaufu dajme tomu tak keď muž ide sám nakupovať, ten nákupný zoznam na bločku obsahuje veci, ktoré domov neprinesie 😃 ale nič také že gumy alebo alkohol či čo.. ale proste mandarínky, alebo nejaké krekry a veľa ďalších, proste potraviny, alebo kvetináče a Tále už tam bolo 😃😃😃 a prisahám že furt sa zabudnem opýtať a to sa to stalo už pár krát. No a moja mama býva daleho, jeho nežije žeby im to kupoval, milenku asi nemá 😁🙈 po ceste by nezozral kilo mandariniek alebo sladkosti 😃😃😃 ja normálne nerozmýšľam či mu neuctuju blbosti a nevšimne si alebo čo 🤦🏻‍♀️ už neviem 😃 príde z práce a opýtam sa ho že čo to má znamenať?! 😃😃

mclissa
15. apr 2024

@banderaska29 netusim ako logika u chlapov funguje. Ale tak ked uz by naozaj tahal tak asi by neblokoval nakup na ten isty blocek ked vie, ze manzelka to kontroluje cez apku. A asi by aj vacsi nakup robil ako take od veci polozky. Kazdopadne som velmi zvedava

monnci2226
15. apr 2024

@mclissa logika u chlapov??? to akoze existuje? a este to ma aj nejako fungovat?? 🫣😂 ..... ale tiez som zvedava co z tohoto nakoniec bude, co chlap povie/vymysli

mclissa
15. apr 2024

@monnci2226 no vsak hej oni maju taku svojsku 😂😂

milagros77
15. apr 2024

Inak mňa hneď napadla tá scéna z filmu Bábovky,isto ste niektoré videli. Ten blbecek bol na nákup s milenkou, veci do jej nového bytu a jasné že bral aj domov niečo. A žena sa hneď pýtala čo sú to za veci na bločku, tak hneď koktal že do práce do kanclu či čo 😄🙈
Ale ja si teda myslím že tu bude lepšie vysvetlenie, také normal a zasmejete sa na tom 😊

jasminet
15. apr 2024

Mozno kupuje veci aj pre susedu, ale to by asi na samostatny blok daval. Inak, ta tema z pred par mesiacov, co si chlap kupoval za 10€ desiatu a zena si myslela, ze ju podvadza, ako to dopadlo? 🤔😁

macekovam
15. apr 2024

Klame ta.. Peniaze asi minie inde alebo možno prehra a mysli si ze si z Marsu spadla...

13uzivatelka11
15. apr 2024

@macekovam a preto by mal mať na blocku z obchodu zaúčtovane mandarínky?

maranco
15. apr 2024

@macekovam myslíš, že pri kase povie niekomu za sebou môžem váš nákup zobrať na svoj bloček a dáte mi peniaze?
viete žena mi nedá peniaze na pivo a cigarety...

nurielka
15. apr 2024

Inak čo z toho ti pokladnici majú, ak aj teda blokujú veci navyše? To by ma zaujímalo, brigádovala som aj v Tescu, aj v Kauflande ako študent, tak nerozumiem.. ale že akurát tvoj muž má vždy nesprávne zablokované? Zvláštne..

nurielka
15. apr 2024

Možno mu milenka chcela spraviť mandarinkovy koláč...😅(Prepáč 😁)

liv1
15. apr 2024

Inak este o inom, zeny vela krat povedia ze on nemoze mat milenku, lebo ved len do prace a domov chodi. No… chyba fantazia 🙈. U nas v robote tri auta sa striedali co sa pomerne casto natriasali 😁. A este roky dozadu, kolega chodil psa vencit na hodinu dve. A so susedou… A aj v robote.. Ale autorka silno drzim palce nech je to nejaka blbost, aj ked si neviem zatial predstavit aka 🤷‍♀️😁

adabise683
15. apr 2024

Mne sa raz stalo v kauflande ze som scanovala nakup uz pocas cesty k pokladni ze teda si usetrim cas pri samoobluznej ... tovar som nahodila do poklade, zaplatila a zrazu kukam cosi na blok ...a mala som tam veci co som v nakupe nemala a opacne, niektore ktore som v nakupe mala, na blocku neboli ..tak som musela zaplatene stornovat a pekne rucne nahodit odznova ...a uz radsej tej scan pocas nakupu nepouzivam 😁
Ako este som chapala polozky ktore tam boli naviac bo som mohla nahodou na ne "zamierit" mobilom pri prechode okolo, ale ako sa stratili tie co tam mali byt bo som ich oskenovala , ta to mi je zahadou ...

klip0
15. apr 2024

Päť hodín aj štyri minúty 😅 napäto čakáme 😂😂😂

maranco
15. apr 2024

@liv1 a keď tu píše milenka ktorá zistí že pánko je ženatý, tak jej ženy radia aby to vôbec nehovorila manželke, lebo
- ona to už dávno vie a toleruje to
- neverila by jej a nemá sa do toho miešať
potom si pánko môže oblbovať ďalšiu a dá si lepší pozor

nikijezikova
15. apr 2024

Čakám na rozuzlenie😁

maranco
15. apr 2024

@nikijezikova rozuzlenie večer v krimi správach 🙂

anna777115
15. apr 2024

Ešte, ma napadlo niekedy ked nemam pri sebe napriklad club cartu, tak predavacka sa spyta ludi za mnou, ci mi nenaskenuju svoju aby som mala zlavu na vyrobky, ci to nemože byť taky pripad.

joannita
15. apr 2024

Autorka, toto zavana niecim nekalym. Vzdy som na neveru svojim ex prisla presne pri takychto malickostiach. Ale snad to nieje tvoj pripad.
Kazdopadne, ked sa ho to opytas, aj tak nezistis pravdu. Ak niekoho ma, vymysli si nejaku historku o neschopnej pokladnicke.
Ja by som bola ticho a sledovala situaciu. Nakukla by som do mobilu....
Ak si teda pripravena aj na nie prijemnu pravdu.

janickacrazy
15. apr 2024

@joannita Autorka na nás asi zabudla alebo podrobuje manžela krizovemu výsluchu. Normálne čistá detektívka. Asi nezaspím večer. 😁

lennyd23
15. apr 2024

Čakám už aj ja na vysvetlenie🥹😂

autor
15. apr 2024

Nuž vysvetlenie bolo také prozaické a to že kvetináče a nejaké veci ho poprosila staršia suseda tu povyše (hej to na ňu aj sedí) a že ostatné si nepamätá ale že isto pre niekoho a že prečo ho spovedam ako keby niekoho zabil 🥴 a potom si chcel prejsť tie bločky a že či mi má každú pelotónu vysvetľovať.. tak hovorím že nie nemusí a už je pokoj 😃 asi nebudem sa v tom vŕtať viac 😂🤦🏻‍♀️ a ešte som sa spýtala že či to pre milenku tak odpoveď: ty si si hrkla alebo čo? 😂

monykam
15. apr 2024

Normálne ma zaujima rozuzlenie

bettie
15. apr 2024

@janickacrazy alebo este likviduje dokazy 😀

autor
15. apr 2024

*prkotinu

autor
15. apr 2024

Každopádne si na neho posvietim 🔍

danica2711
15. apr 2024

mňa ani môjho muža v živote nenapadlo kontrolovať si navzájom bločky z nákupov. A žijeme spokojne - asi preto, že si vieme nájsť lepšiu zábavu než takúto kolosálnu blbosť

liv1
15. apr 2024

Aha hm, zaujimave ze suseda poziada jeho, nie teba 😁. Len ze teda ktora suseda to bola 😅

alexandra383
15. apr 2024

Nooo… mne by taka odpoved rozhodne neprisla nevinna, ze “isto pre niekoho”.. to ako celemu baraku zakazdym nakupuje a ani si to nepamata?

monnci2226
15. apr 2024

no odpoved taka nemastna neslana, mna by to teda moc neuspokojilo asi 🫣 dufam ze je to ozaj len taka dobra dusa a neni za tým nic ine 😅 kazdopadne doveruj ale preveruj urcite plati!!!

autor
15. apr 2024

@danica2711 nikto nikoho nekontroluje jezišu