Prečo sa na bločkoch objavujú veci, ktoré muž neprinesie domov?
Počujete, mne je už smiešno z mojej hlavy, čo dokáže navymyslat 😂
Riešim dlhšie takú záhadu a kým sa opýtam muža na priamo, dajte svoje tipy že ako by to mohlo byť 😂🤦🏻♀️
No k veci.. máme takú appku s mužom kde si ukladáme bločky z obchodov, aby sme nemuseli brať papierové bloky..proste normalka. No a tam keď pozriem nákupy z lidl alebo kaufu dajme tomu tak keď muž ide sám nakupovať, ten nákupný zoznam na bločku obsahuje veci, ktoré domov neprinesie 😃 ale nič také že gumy alebo alkohol či čo.. ale proste mandarínky, alebo nejaké krekry a veľa ďalších, proste potraviny, alebo kvetináče a Tále už tam bolo 😃😃😃 a prisahám že furt sa zabudnem opýtať a to sa to stalo už pár krát. No a moja mama býva daleho, jeho nežije žeby im to kupoval, milenku asi nemá 😁🙈 po ceste by nezozral kilo mandariniek alebo sladkosti 😃😃😃 ja normálne nerozmýšľam či mu neuctuju blbosti a nevšimne si alebo čo 🤦🏻♀️ už neviem 😃 príde z práce a opýtam sa ho že čo to má znamenať?! 😃😃
@danica2711 tak ano, co oci nevidia, srdce neboli...
@monnci2226 ani ja nie som spokojná ale tak čo ho mám stisnut a nech to vyklopi? 😃 Ja si počkám či ešte niečo sa mi bude nezdat
@danica2711 a co je na tom pozriet si, ze kolko stalo? A proste zistila, ze par veci chyba.. Tak sa spyta...
No tak co, este to chvilu sleduj.
@martinkatinka to tu hneď upodozrievaju rad radom zo stíhania a kontrolovaná a bohvie čoho ešte .. tak mi to lezie na nervy , asi nevysporiadané majú v hlave nejaké podobné veci
Môžeš ísť k susede pozrieť tie kvetináče, samozrejme nenápadne, že joj suseda, došiel mi cukor, nemáte trochu? 😉
urcite nie aj tak by sa nepriznal. uvidis, uz vies ze si treba davat bacha, nerob to ale.moc okato lebo ak aj nieco ma ,,rozrobene,, teraz si bude davat asi vacsi pozor... no kazdopadne drzim palce 😉
@janickacrazy ja s ňou nemám veľmi taký priatelsky vzťah 🙈🥴 ale šak nech jej padnú na úžitok no
@monnci2226 budem pozorne sledovať no 🙈
zapoj aj ten povestny siesty zmysel, ten malokedy u zien klame (bohuzial)
@monnci2226 toto že ja si nič také o milenke ani podobne nemyslím to na neho nesedí absolútne ani žiadne nejaké signály podobne nemá, keby som chcela tak mi hlási polohu kľudne každých 10 minút. Ale uvidíme 🙈
On je taký dobráčisko, čo každému nakupuje? A ako vedia, že ide na nákup? Akože neviem ako často sa to deje. Ale hlúposti na bločku sú málo pravdepodobné. Proste nakupuje to čo domov nedonesie.
9 z 10 podvedenych zien pred tym nez prisli muzovi na neveru tvrdi ze ,,on taky nie je,, toto by mi nespravil,, to na neho nesedi, on nie je ten typ,, .... bohuzial 🤷♀️ netvrdim ze za tym urcite je milenka, len je to ozaj velmi cudne a podozrive. v kazdom pripade davaj pozor a drzim palce 😉
Ze to na neho nesedi? A myslis, ze ostatni nevernici to doma denne hlasia? Ved kolko tem tu uz bolo, ze zena nemala absolutne ziadne podozrenie, spokojny spolocny zivot a chlap popritom uz pomaly druhu rodinu. Ja by som takuto vec nebrala na lahku vahu. Kvetinace pre susedu ok, ale mandarinky a bezne potraviny, pochybujem ze by pytala od susedov 🤔 ale ako sa hovori, co oko nevidi, srdce neboli. Lepsie je zit v sladkej nevedomosti niekedy
Oj už by mi išla hlava na plne obrátky po takejto odpovedí 😂 ale záleží či sa ti stalo 1-2x alebo skoro v každom nákupe. A keď ani nevie komu ani nič.
Mne by to nedalo, nevedieť 😅
Podľa mňa to bude pohoda, vyzeráte, že ste si to aj normálne povedali.. alebo len neverím, že by bol taký hlúpy a dával to na vaše zdieľané bločky 😁
Škoda, že si ho konfrontovala hneď dnes. Mala si vydržať a sledovať to, či sa to deje zakaždým alebo kedy. Či práve vtedy keď sa "niekde zdrží" alebo keď si ty niekde dlhšie. Proste si si mohla počkať na nejaké súvislosti. Teraz si začne dávať pozor. Ak to naozaj kupuje prípadnej milenke, tak to začne dávať zvlášť na bločky. Ale aj to by ti mala blikať kontrolka - keď teraz po vašom rozhovore na bločku nič navyše nebude. Ale za mňa - je hlúposť, že kupuje veci niekomu a už ani nevie komu. Susedy by som sa najbližšie opýtala, či kvetináče boli dobré alebo niečo také.
@andrea2323 Možno len nečakal, že to žena bude položkovito pozerať. Možno bolo za ním v rade veľa ľudí, tak nechcel "šaškovať" s rozdeľovaním nákupu. Alebo len zabudol dať povedzme tie mandarínky do správneho nákupu. Alebo pôvodne mali byť domov, no dal to do tašky, ktorá išla do inej domácnosti. Ktovie. Ale teda mne nepríde uveriteľné, že ho oslovujú susedia cez víkend, to akože štýlom: dobrýýý pán sused, máte tašku, idete do obchodu? Tak mi, prosím, kúpte kilo mandarínok. A na ďalší krát: kúpite mi krekry?.... To isto! 😀
@andrea2323 veď toto, že nie je taký sprostý aj podľa mňa
@ysseba tak to ja neverím že by takto saskoval 🥴😃 to fakt vôbec nesedí
@ysseba neviem, je to záhada ale vo mne to nejak nevyvoláva nekľud 😁 na tejto diskusii je aj riadne zaujímavé sledovať reakcie a pocity z tejto situácie nás pozorovateliek 😁 ako sa hovorí čas ukáže, a mne príde, že autorka je tiež relatívne kľudná, asi nemá iné indície nejakej nevery..
@gribka1 vravím ona suseda sa votrie stále s niečím to dokážem pochopiť že videla že sú v zľave alebo čo tak popytala. Ostatné neviem no
@andrea2323 som v pohode, hej 😃 len bude mi to vrtat ešte
Autorka, ja poznám chlapov, co stihnú sex ráno s jednou milenkou (ešte pred pracou), na obed s druhou a večer sa pekne vrátia k manželke. Tam sex len občas (asi keď nestihne vyprasit tie 2) lebo je doma s 2 deťmi a je unavená. A neboj, mužíček sa "hlasi" pokojne aj počas dňa... cize nikdy nehovor nikdy🤫
@andrea2323 Ani vo mne to nevyvoláva nekľud, asi preto, že sa ma to netýka 😀 Keby sa toto dialo mne, tak by som pokojná nebola. Lebo uznaj sama, je to divné. Ale hej, aj mne autorka príde nad vecou, ALE založila túto tému a hneď v úvodnom príspevku použila vetu "milenku asi nemá", takže evidentne nejaká vtieravá myšlienka niekde hlboko v jej hlave je. Ale tak snáď to dobre dopadne, snáď má len nálepku na čele "idem do obchodu, komu čo kúpim?" a aj sklerózu, že zabudne komu čo a kedy kupoval 😀
Autorka, ani moji traja ex "neboli ten typ" a "nesedelo mi to na nich" a pritom prasili ine.
Klame ta. Keby aj kupival niekomu kilo mandariniek, urcite si to bude pamatat komu.
Preco by kupoval 60 rocnej susede kvetinace? Ako vedel ake ma kupit?
Odrby odrby odrby. Bohuzial to velmi dobre poznam.
Momentalne si vo faze popierania.
Prepac za uprimnost.
@anna777115 to nemá žiadnu spojitosť
Aj moj teraz uz ex robievsl nakupy kartou - cink 50 Eur, ale vylozil nakup ani nie v polovicnej hodnote. A ano, milenka sa mi aj s tym pochvalila, ze takto nakupoval/li.
Mna by zaujimalo prečo sa toľko smejes? 🤔 príde ti to extrémne vtipne? A prečo sa pýtaš najprv mk a až potom muža? A ten muž sa vlastne už vrátil domov?

@liv1 ja presne viem ktorá ..to taká vareska v každej kaši ale má po 60