Prečo sú muži takí?
😉 ☹ ☹ ☹ ☹ Ahojte mamičky, nemamičky. Potrebujem sa vyrozprávať no nemám komu tak píšem sem. Som vydatá 10 rokov. Máme dve detičky 9 a 7. S manželom si už nerozumiem nie je to take aké to bolo na začiatku. Nadáva mi, je lenivý a nikam nechce chodiť aj mne zakazuje. Neznesie keď nám príde návšteva z gauča sa ani nepohne len leží a leží na v....ch stále. Keď ho niekam volám prejsť sa alebo tak úplne nezáujem. Ak mám pravdu povedať úplne sa mi zhnusil ☹ už k nemu nič necítim so, s ním len kvôli deťom. Ani po sexuálnej stránke nám to nikdy nefungovalo nikdy nevydržal len pár sekúnd ☹ zase som bola vinná len ja bo ho moc vzrušujem. Keď som mu povedala že odídem povedal že by som skončila ako špina že málo zarobím deti z toho neuživím a má aj pravdu pracujem za minimálnu mzdu 8 hodín denne ...Snažím sa náš vzťah dať do poriadku aj keď pár dní je ok potom zase začne byť nervózny. Je chorý bez televízora alebo počítača. Vykrikuje že som tučná no pritom ja sa necítim ja som so svojou váhou spokojná 170/65 kg nie je to moc ale kvôli hajzlovi var chudnúť nebudem ☹ nechcem byť vyžla správna baba má mať aj zadok pri tom on priberá ale to sa nič nerobí. Bola som aj som jeho prvá tak ako on môj. Prečo si chlapi nevážia to čo pre ne robíme. ☹ Je toho dosť. Ďakujem no potrebovala som sa vyrozprávať....
@katastrofa24 a teraz som zbadala - ty mu nevaríš, iba deťom a neperieš a sex odopieraš?....to akože sa potom divíš, že raz za sto rokov vydrží len chvíľku - ojoj dievča, sa ani nedivím 🙂
167cm, 47 kg = BMI 16,8. Citujem: "Máte nízke BMI. Zistite, prečo máte podváhu. Ak je výraznejšia (pod 19 BMI) rokujte o veci s lekárom! Bezodkladne...."
@katastrofa24 moc rada by som ti tiež niečo užitočné poradila, lebo dokážem si úplne predstaviť tvoje trápenie... Nakoľko sama tiež prežívam veľmi kritické obdobie s manželom, nedávno som to tu tiež riešila, no zatiaľ to tiež akosi stojí, tak sa vôbec necítim byť oprávnená aby som tu niekomu rozdávala rady... Život je boj... A smutne je, že si tu ženy vypisujeme a snažíme sa, čo sa zatiaľ o tých našich manzeloch len ťažko dá povedať... Nech ti tu poradia čokoľvek, svoje rozhodnutie si aj tak budeš musieť urobiť sama... Nik ho za Teba nespraví... Snáď len toľko, že skús to robiť tak ako to zvnútra cítiš, držím Ti moc palce, aby ste to nejako spoločne zvládli, všetko je možné a ktovie, možno o pár rokov sa opäť spolu budete smiať... držať sa za ruky a len tak sa prechádzať... 😃
@malabiba Uslo ti ze on sa nej aj ako hajzel sprava. Preco sa ma snazit vzdy len zena? Cim ma byt konkretne autorka motivovana? Tym, ze jemu je prednejsi pocitac, tym ze sa smeje z jej vzhladu, ze sa jej vyhraza? Ano,to je taky starosvetsky pristup ked za drze chovanie sa zena ma este snazit zavdacit. Zvacsa to len muza utvrdi v tom ze si s nou moze robit co chce.
malabiba ja som nepovedala že som pekná ja som len napísala že som spokojná so svojou váhou a nie byť vychrchlá ako vyžla prepáč ale také ženy sa mi nepáčia hrkajúce kosti 😀
@bluesgirl
@katastrofa24 snažiť sa majú vždy dvaja...a tu sa nesnaží ani jeden, žiaľ..
@malabiba nie každý musí byť na hranici anorexie, aby bol so sebou spokojny.... Mam rovnaku vysku a vahu ako dotycna.... Mam velky zadok co sa chlapom lubi a rada sa najem.... Pripadam si sexy aj ked nemam 50kg. A urcite sa na mne lezi lepsie ako na tebe :D tam len kosti tlacia
@bluesgirl ono na každý vzťah treba dvoch, je to vždy 50 na 50.... muž zlenivel - žena mu nevarí, ona sa mu vyhráža - on jej nadáva , on sa považuje za modela - ona je tiež so sebou spokojná a urazená, že má schudnúť , píše, že sex za nič nestojí - mužovi vyčíta, no keď nesexujú, čo sa môže zlepšiť...asi je to zamotanejšie a nielen o tom, že muž je všetkému na vine...a čo deti v tom celom zmätku, kde si každý dokazuje svoju pravdu
@katastrofa24 ukáž mu, že si vieš užívať aj bez neho. na 170 máš akurátnu váhu, to sú len zámienky,už nevie, do čoho má zadrapnúť. ked povie, že deti neuživíš, tak mu povedz, že si niekoho nájdeš. on sa bojí len o seba a svoje pohodlie. šak nerob všetko. asi spohodlnel, ale nadávať Ti za to nemusí. skús knihu Hranice v manželstve. nečítala som ju, ale autor je uznávaný dobrý psychológ. a ak by si odišla, tak aj on je povinný prispievať na deti a monžo aj na teba( asi by nemusel, ale postraš ho) 🙂)))
@katastrofa24 nikdy by som si nenechala tak nadavat, ukaz mu ze vies zit aj bez neho
@katastrofa24 ahoj. Nečítam ostatné postrehy a odpovede, možno sa budem opakovať....
Ale nechápem, prečo si s ním vôbec ostala??! Keď už na začiatku vám to neklapalo a nebola si spokojná, ani so sexom...?? Každý vzťah je síce na začiatku pekný, aj na jednej strane obdivujem ľudí, čo sú spolu "od začiatku"=sú svoji prví, ale ako zažívaš, má to aj nevýhody... On sa už opustil a má lajnu "komunistického" vzťahu, pre neho je to takto úplne vporiadku, má sa dobre, nič nechce meniť....
A zostávať s takým debilom, čo si neváži rodinu, poriadne nevie, že má deti.... SRAŤ na neho. Najväčšia debilina ostávať s ním kvôli deťom... Myslíš, že sa ti za to poďakujú? Určite vidia, ako sa k tebe správa a určite pochopia, keď to ukončíš. Najlepšie, ak nebudete spolu bývať - ak máš ku komu ísť alebo jeho poslať do čerta k niekomu.
To, že robíš za minimálnu, to neva, veľa matiek tak je, aj také, čo nezarobia ani to. On ti je po rozvode povinný platiť súdom určené výživné na deti, takže sa to dá.
Určite máš aj nejaké kamošky, tie by ti pomohli, poradili...
Na mňa by len raz niekto stiahol ruku, bolo by to naposledy..., treba si urobiť poriadky v rodine a začni u seba. V prvom rade. Čo chceš, čo vieš, kde sa vidíš...? Pravidlá hry=vsťahu sa určujú na začiatku, vy ste si ich nastavili veľmi zle. Neskúsení, mladí a hlúpi. Žiaľ, veľa je takých.
Držím palce, ale toto si musíš vyriešiť sama, príp.s rodinou.
toto som zažila s exmanželom úplné psychycké týranie,sebadôvera na nule,rozviedla sa neskôr som našla úplne rovnakého priateľa další psychopat,ked som ho po tom ako mi zaútočil na syna vyhodila,povedala si že chlapa nechcem ani vidieť,že taký ako ja neexistuje,že to čo ja dávam sa mi nevráti.Venovala som sa len synovi,našla šťastie v sebe,bolo mi dobre nič som neriešila,ale v tej chvíli som stretla muža o akom som snívala celý život,až v 40ke.moje srdce vedelo hned že je to on,aj ked ja som už moc nechcela do vzťahu,ale počúvla srdce,nie rozum ako to bolo predtým vo vzťahoch.Teraz je to už pol roka a je to ten najlepší chlap pod slnkom,dáva mi to,čo ja jemu,úplný rešpekt,úcta,dôvera,vernosť.Teraz sú mi už smiešne tvrdenia moje čo som mala že všetci chlapi sú rovnaký a svine.Moja rada znie z vlastnej skúsenosti:niekde tam vonku,je muž ktorý ti je súdený tvoj duševný partner,ale ty sa musíš oslobodiť od tohoto ktorý ťa prišiel len naučiť niečo,a ty musíš sa pohnúť k tomu pravému dalej...nikto nemá právo ti zasahovať akokoľvek do života,nájdi v sebe tú ženskú hrdosť a keby si mala ísť aj do krízového centra odíd,bude sa to len a len zhoršovať...drž sa a veľa lásky a síl prajem...😉 Katka
@hitler len tomu treba verit ze niekde je ten pravy, v dnesnej dobe je to ale tazke
cobisko verila som tomu celý život,ale vekom a skúsenosťami zlými,som už rezignovala a zmierila sa s tím že zostanem radšej sama so synom ako s nejakým debilom ktorý si ma nevie vážiť....a vtedy som ho stretla,odvtedy prežívam chvíle ako z romantickej knihy,pol roka... 🙂 každý ho môže stretnúť,stačí vysloviť želanie úprimne,a aj na to zabudnúť...vo chvíli ked už nečakáte,tak sa to stane...veľa lásky prajem... 🙂
@janickacrazy presne tak, zažila som to pri rozvode našich.. Tatko bojoval, vybojoval nás a starali sme sa sami, každý mal svoj život a svoje problémy... A ktomu reči ako nič nevieme so sestrou, mama nás nič nenaučila.. Ale tam bola aj chyba na maminej strane. Je to individuálne..
@cobisko tazko je tomu verit
@malabiba v zasade suhlasim s tvojim prvym prispevkom.. az na ten drist o vahe. Aby jedna matka 4 deti mala pod 50 kg mi uz pride chore. Nevravim, ze treba byt tlsti, ale zase odtial potial.
@maslenka47 pri vyske 164 a pravidelnom sportovani - lebo ma to bavi je mat cca 50 kg uplne v pohode...nikdy som nedrzala dietu, ale bez pohybu jednoducho neprezijem...
@maslenka47
@malabiba moja mama nikdy nešportovala, porodila 3 deti, má 68 rokov a 50kg pri výške 157cm a čo ma trochu štve má krajšie nohy ako ja 😀 tak niekto sa na peknú postavu narobí a niekto ani nič nemusí robiť a má ju od prírody
@janickacrazy veru genetika robí svoje, ale dnes keď sa pozrieš na niektoré mladé ženy, tak je to žiaľ veľmi vidieť, že pohyb, šport nula bodov - ono to nie je len o vzhľade ale aj o zdraví a psychickej pohode - nielen endorfíny, ale hlavne kondička a aj lepší sex
hlavne treba cvicit s rozumom, aby clovek nevyzeral ako chlap po styridsiatke :D:D:D:D, lebo tie svaly na zrelych zenach, to nie je nic pekneho
@moonshine1 je to tazke ale da sa to, ked clovek chce ;)
ale vzdy sa najde ten pravy a ten spravny pre vas.. nie nadarmo sa hovori na kazde vcere sa najde zaplata :D :D
@katastrofa24 Preco su muzi taki? Zeny ich to naucili takí byť...
Nechcem nič radiť, ale v živote som môjho manžela nenazvala hajzlom. Je to najdrahší chlapík ktorého milujem. Chcem tým povedať, že keby tieto city nemám, načo mám s ním žiť? Nechcem byť hnusná, .. Ja si myslím, že každý svoje šťastie nájde, len ho musí hladať... Nie uspokojiť sa a ležať na vavrínoch...Možností máme, len ich treba nájsť, rozhodnúť sa čo chceme, a potom trebárs aj cez net nájsť čo dalej. Baby z koníka ti povedia názor, ale nie čo dalej, to ty musíš vedieť. Ano, nejaké sociálne istoty ti poradia, ale v hlave si to uprac sama. Nečítala som diskusiu..
@katastrofa24 ja som si za mesiac nasla na susedskej obzive na facebooku 3 prace a to som na materskej, skus tam, pridaju ta do skupiny
170/65 ozaj nie je vela @malabiba no neviem mavala som 166 cm a 47-48 kil a kazdy mi vravel, ze som priserne chuda, takze si nemyslim, ze to je take skvele...
suhlasim s tym slovnikom

opravujem "rovnakí"