icon

Prehnala som to so správou opravárovi auta?

9. okt 2025

Viem nieje to nejak extra dôležitá téma ale chcem počuť názor aj iných .
Sme manželia a spolu už 15 rokov.
No a podstata je že od januára máme auto nie nové staršie ktoré od začiatku dáva robiť kamarátovi , poznaju sa z mladí nijak extra nemajú vzťah ako nejaký naj kamoši len sa poznajú a dlho sa nevideli až teraz keď náhodou na seba natrafili. Už asi 4 krát na menil niečo opravoval. No stále to bolo o Tom že trebalo by vymeniť napríklad rozvody , dali sme mu peniaze lebo šak materiál treba zaplatiť povedal prídem v pondelok po auto a nič telefón nedvíha na sms nereaguje potom že v utorok tiez nič ani zvuk ani obraz príde streda výhovorka choré deti že dnes štvrtok už bude pred robotou o pol ôsmej vezme auto , jasné že nič nezdvihol mužovi telefón , tak som už mala nerv a napísala mu sms v znení ahoj , zavolaj (meno ) lebo čaká ako kkt.dík a tu je oheň na streche ja som vyviazla zlá 🙄🙄🙄akože ok možno som nemala písať ale nik nevie pochopiť ja proste nenávidím nedodržanie slová nezodpovednosť ono kebyže len dnes to bolo ale večne 🙄 a zlizla som si to od muža ja ako najhoršia na svete a to je večne tak predtým mu 10krat volal a nič a zdvihol až keď zavolal s môjho čísla lebo ho nemal

anonym_fadb6b
9. okt 2025

@anonym_autor obaja su chujovia nič v zlom. Dajte aito robiť nabudúce niekomu normálnemu, toto je možno len dáky fuserak a nespoľahlivý

biba_18
9. okt 2025

fuuch, automechanici sa inak bavia než že muž čaká ako kkt kým sa mu niekto ozve… zas nerobte z nich jemné útlocitné panenky…

anonym_775261
9. okt 2025

@anonym_autor tak nech pánko vráti peniaze a ty vybav autoservis. Tvoj pan manzel by si mal uvedomiť, ze tento pseudo kamoš nebude asi spoľahlivý a ktovie ci je aj dobrý automechanik.
Toto by bolo poslednýkrát u mňa keby niekto takto s nami jednal.
A naozaj, takto ta to môže vyjsť aj drahšie ako v autoservise. Poznám takéto "kamosa", ktorý robil auto aj s kvalitným peňažným bonusom.

laila22
9. okt 2025
@lucia245

@anonym_autor za mňa je to realita dneska. Ten prístup z autoservisu. Aj majstrov, opravarov celkovo. Povedia, že prídu a neprídu, lebo majú dakde lepší kšeft a podobne. Z učnovkarov sú páni vysokoškolákov.

@lucia245 presne tak. Mne sa pokazilo auto, dostala som kontakt na takéhoto ,,skvelého opravára áut,,. Dala som to odtiahnuť ku nemu, povedala som čo je vo veci.. Nechal ho u seba stát 3dni a potom zahlásil, že on motory nerobí a že som dlžná 30€. Ešte pred tým dal nezmyselné teórie, kde radil, že mám kúpiť nový motor.🤦. Ja som po to auto nebola, ale keby som tam bola ja, nedostal by ani cent.

biba_18
9. okt 2025

baby a ako to vidíte s pojazdným automechanikom - akože máte niečo s autom - a že by on došiel k vám s tým že u vás na to pozrie. využili by ste to ?

anonym_be0140
9. okt 2025

ja som chodila k podobnemu typu mechanika, na aute urobil vzdy len jednu vec, dalsiu ze potom mam prist niekedy a taky pristup akoby som ho obtazovala pritom som normalne prisla do jeho servisu v case otvaracich hodin....Skoncilo to tak, ze auto mi nevedel opravit a robil na nom nejake testy, cim poskodil motor....Teraz mam dalsie starsie auto a tomuto mechanikovi sa oblukom vyhybam, normalne servis s dobrymi recenziami a som kludna. Zavolam, hned mi kazu prist, vedia ma ukludnit ze nech nemam obavy vsetko ze pozru, skontroluju...Naposledy mi robili styri veci za 2 dni auto hotove, su sice drahsi, ale ten pristup, jednanie, ochota na nezaplatenie...Pekne zavolaju, co sa stalo, ktoru suciastku treba urobit, popritom skontroluju ci je vsetko ostatne ok....Dokonca uz aj kolegovia z prace tam zacali chodit.

klementinka58
9. okt 2025
@biba_18

baby a ako to vidíte s pojazdným automechanikom - akože máte niečo s autom - a že by on došiel k vám s tým že u vás na to pozrie. využili by ste to ?

@biba_18 ano moj servis toto robi normalne pride a ak sa da opravi hned napr defekt, alebo cez diagnostiku ti pozrie a povie ci treba do servisu ci nie. NOrmalna sluzba uz vo viacerych mestach

janka2501
9. okt 2025

Ja ked davam auto robit (tiez kamosovi, ma servis),tak sme dohodnuty kedy auto doveziem, aka cena bude predbezna za material, a kedy bude hotove..platim pri oreberani auta, a to mam este stare veci co menil nachystane vedla, aby som pozrela...az potom da na vyhodenie

123profil321
9. okt 2025
@anonym_autor

@lucia245 najlepšie je že keď som.chcela poslať na účet peniaze tá že lepšie hotovosť

@anonym_autor aby nebol dôkaz, že ste mu dali peniaze...

anonym_9f7a95
9. okt 2025

Vôbec sa nečudujem tvojmu mužovi strápnila si ho pred kamarátom a ešte tak vulgárne na mieste toho mechanika sa vám vykaslem na auto už úplne a vôbec si sa nemala do toho miešať tak ako písali vyššie tiež by sa ti nepáčilo keby tvoj muž napísal takú sms tvojej kadernícke alebo kozmetické

minenkaa
9. okt 2025

Dievcence lenže tu ide aj o jej auto,to nie je kadernicka a ani mužov kamarát,ale len sa poznajú

stanislavicenka
9. okt 2025

@anonym_autor ak sa raz d9hodnem, kedy si pridem pre auto, ktore potrebujem, tak to tak je. Keby mi nedviha telefon, idem.k nemu domov. Ja vulgarizmy nepouzivam, ale nasla by som ine vyrazy

beata_k
9. okt 2025

@anonym_autor Prestrelila si...a riadne. Jednak zle vyjadrovanie, ale nie je nic horsie ako ked zena ide riesit za svojho muza. Mala si to nechat na muza. Teraz tvoj muz vyzera ako kkt, slovom podpapucnik.

danica2711
9. okt 2025
@anonym_autor

Viete aké mám nervy , ešte ja sa cítim vínna lebo majster mechanik mu povedal že keď ešte raz take bude že mu nebude robiť auto..

@anonym_autor no tak to by bolo prospešné pre všetky strany! Taký automechanik je aj tak horší ako žiadny, a autoservisov je všade ako maku

viera012345
9. okt 2025

@anonym_autor Niekto musí posúrit majstra.Aj ja som bola za harpiu, keď kolega manžela začal práce so sadrokartónom u nás v byte, následne získal prácu vo veľkom rodinnom dome a my sme čakali týždeň, kým vyspravi a obrúsi spoje, dokončí prácu... čakali dva týždne/podotýkam, dotyčný si vypýtal zálohu vyššiu ako polovica celkovej dohodnutej ceny za prácu,lebo vraj potreboval súrne peniaze/...a potom ma prešla trpezlivosť a som ho vyzvala,nech to dokončí, lebo chcem konečne poriadne upratať.Jeho odpoveď bola, že však som mohla upratať.To som sa ho už riadne nabrusena opýtala,ze či má pocit,ze som si otca,mater utrapila,a preto si zaslúžim s chorými krízami stverat sa na kraj vane a zmyť obklad a potom, keď bude všade jemný prach z brúsenia, tak znova...Pravda, môj manžel mi nič nevyčítal, asi bol aj rád,ze to nepríjemné som riešila ja, nemusel on...

tykat
9. okt 2025
@anonym_autor

Viete aké mám nervy , ešte ja sa cítim vínna lebo majster mechanik mu povedal že keď ešte raz take bude že mu nebude robiť auto..

@anonym_autor " keď ešte raz take bude že mu nebude robiť auto.." nech mu hlavne vrati prachy a dovi dopo

anonym_4a1e28
9. okt 2025

Podľa mňa si bola jemná
Aj keď dal kamarátsku cenu stále je, ze mu platíte a ma.dohodu dodržať
To ja by som riešila osobne a povedala mu svoje a bolo by to posledný krát čo by sme tam dali auto
A keď už nieje to len jeho auto a jeho peniaze takže žena má čo do toho povedať a hlavne keď ide o hentakych natahovacov nezodpovednych
A kamoš nekamos ma jednaj normálne...ja by som to hneď vysvetlila, že za tie dni čo sme mohli mať auto tak kompenzacia
A keby bol tak férový...aj to sa robí, že daju ti zatial iny voz

nelili1978
10. okt 2025

@anonym_autor aj nám sa to stalo. Peniaze na súčiastky dostal a odmlčal sa. Už dávame len do servisu

maya_hi
10. okt 2025
@anonym_autor

@anonym_autor to je sila, že nabudúce nebude auto robiť. Šak ho ani neurobil 😁 ako píšu vyšsie, radšej vybrať normálny autoservis. Takáto "kamarátska pomoc" je najhoršia

irusa
10. okt 2025

No jedna vec je byť nahnevaný a druhá vec hanbila by som sa poslať správu v takomto znení...

weleda123
10. okt 2025

No v takomto prípade nie, že ja by som písala takú sms, ale môj muž by už nabehol k nemu a robil poriadok. Kde sme, že vezme peniaze a hra mŕtveho chrobáka? Si neurobila nič zlé.

anonym_3872cf
10. okt 2025

@anonym_autor to čo si dovoľujes niečo také písať by si zaslúžila pár výchovných aby si nebola taká drzá a arogantná ženská láskavo buď ticho a ospravedln sa za to aká si nevychovana a drzá pipina!

margotka17
10. okt 2025

@anonym_autor ty prečo platíš vopred opravarovi? Veď ak ti nič nespravil, nemôžeš nic platit!!! Hmmm, aj v obchode ideš vyplatiť sobotný nákup už v utorok? Čo sa bude panko unuvať s opravou, keď už peniaze má? Zober peniaze a choď inam.

ema22270
10. okt 2025

Ono je skor otazne, ako vam to teraz urobi, ci vobec nejako normalne.. a kolko mu budete platit.

drobec105
11. okt 2025

Ak mu normálne platíte za servis ako "cudziemu" a nie je to zadarmo, tak jeho správanie je maximálne neprofesionálne a nezodpovedné. A ak je to kamarát, tak to tiež nie je v poriadku, lebo má tvojho muža totálne za nič. Určite by som trvala na tom aby sa auto dávalo robiť do autorizovaného servisu a nie nejakému hej počkajovi, ktorý vás má ale že úplne na háku.

ljmmm
11. okt 2025

ahoj. ako to dopadlo prosim?

autor
13. okt 2025
@ljmmm

ahoj. ako to dopadlo prosim?

@ljmmm nijak auto neurobene a hlavne že má 800€ u seba a ja len nervy

mysicka36
13. okt 2025

A to kedy sa platí dopredu za službu? Možno peniaze minul a nemá za čo kúpiť náhr. diely na opravu, tak sa zatajuje. To nebude moc dobrý odborník, o ktorého sa zákazníci bijú 😅

anonym_132e2a
13. okt 2025

Píšem z vlastnej skúsenosti, ruky preč od takéhoto chlapa. My sme tiež dali auto známemu, naťahovali sme sa potom takmer polroka, kým auto vrátil a aj to, iba za asistencie polície. Zaplatili sa mu nakoniec iba súčiastky, keďže vymýšľal, prečo auto nie je, prečo ho nevie vrátiť, kde je auto.
Mala som šťastie na policajtov, lebo mi povedali na okraj, že to nie je ich práca.

bbwwoman
15. okt 2025

@anonym_autor nespoľahlivý kamarát kaslala by som na takého človeka a muž nechá so sebou zametať
Otec má kamoša mechanika a hneď mi všetko spraví aj keď má veľa roboty
Ja motor poskladal do 3 dní 👌🏻 to je kamarát a nie hento ...