icon

Prehnane dokonalý muž a mne to vadí.

24. feb 2020

Ahojte, môj chlap je priam dokonalý 🤦🏻‍♀️ až mi tým ide na nervy, ale neskutočne. Príklad: cez víkend vstane potichu a nenápadne odíde, postará sa o syna, pripraví nám raňajky, uprace komplet celý byt (okrem prania), navarí obed.. mňa príde zobudiť okolo 9-10.00, v noci k malému často vstáva on resp.doslova sa dokážeme hádať, kto vstáva k malému (chceme obaja) 🙈 .. a mňa to neskutočne vytáča, že robí niečo, čo mám robiť ja.. má niekto podobný problém a podobné pocity ? Vážne radšej by som bola aby spal ráno a ja som mohla v kľude upratať, navariť, zahrať sa s malým 🤷‍♀️Úplne si to vážim čo pre nás robí ale miestami to preháňa. Už sme sa o tom spolu aj rozprávali údajne ho to proste baví 🤬 mňa nie .. povedal, že trošku poľaví ale žiadna zmena.. áno, predtým ako sme sa dali dokipy žil sám (odráža sa to). Máe nejaký grif na to? Nie vstávať o 4 ráno nebudem aby som umyla podlahu 😂

sisulia
25. feb 2020

Posli ho prosim ta aj k nam domov 🙏 Keby toto moj muz spravil aspon raz za mesiac tak asi skacem ako blcha. Vaz si to, ze chce aby si si oddychla. Nauc sa si ten cas pre seba uzit

janickacrazy
25. feb 2020

ja napr. nedokážem pochopiť ako možeš spať, ked je niekto v dome hore, ja sa zobudím na každé šuchnutie, aj ked je muž potichu alebo ked malý vstane a ide sa hrať do izby, aj tak som hned hore, stačí že otvorí dvere aj ked potichu, odkedy mám deti, tak sa budím na všetko

gabrielaaaa
25. feb 2020

Každá chce mať chlapa ako ty buď len rada❤️

simoncik
25. feb 2020

Mala by si byt rada. Za takeho muza. Je jeden z mala tych ktorych to bavi.cas ktory by si stratila varenim a upratovanim mozes stravit s nim a detmi. Urcite to nerobi kazdy den kedze pracuje. Ak ho to naplna ze sa ti takto cez vikend chce zavdacit, mozno aby si si oddychla. Bola by som vdacna. Nevyvolavala by som v tom konflikty. Uzila by som si to a vrqtila spolocne stravenym krasnym vikendom. Je malo takychto parov. Teraz ti to mozno vadi, lebo si doma. Ak nastupis do prace velmi to ocenis.

fiafia
25. feb 2020

Co by som ja za toto dala 😂

midka
25. feb 2020

no tak rano vstan s nim,, vstavat medzi 9-10,00 ak mas navyse 2 rocne dieta,, je luxus... 🙂 ranne prace si spolocne rozdelte,, ty nebudes mat zly pocit, ze si nemozna a on sa potesi, ze ma sikovnu manzelku,, ved aj ten maly uz musi byt davno hore,,,, 🙂

tykat
25. feb 2020

A vy ste spolu na materskej? Ak nie tak si to cez vikend uzi, Cez tyzden si zapriahnuta predsa ty 🙂
Inak moj muz bol taky pri prvom dietati. Vsetko robil, krmil, prebaloval, dosiel z roboty najedol sa, dal si 15min oddych a uz mal dceru pri sebe, ja som mohla ist do sprchy, oddychovat, varit, citat knizku, spat...co som chcela. Okolo pol noci ju doniesol spiacu a on siel spat do obyvacky lebo skoro rano vstaval do prace a nechcel nas vyrusovat. Pri druhom o 6 rokov tiez pomahal ale uz nie tak, proste bol z prveho decka vyteseny, dobijal si cez tu starostlivost baterky. Uzivala som si to 🙂

tatisna
25. feb 2020

Omg posli mi ho... Podla mna Ti "sibe", od dobroty uz nevies co so sebou...

veroniq85
25. feb 2020

neviem mozno som divna ja ale mne sa nezda normalne ak chlap ktory cez tyzden vstava o 4 rano do prace tak v sobotu rano o 8 uz umyva dlazku. Nic proti poriadku ale toto je extrem. Mame v rodine taku zenu o ktorej rozpravame ze co sa tyka poriadku tak uz to trochu prehana (uz si robime srandu ze ci to nie je nejaka psychicka poruchu ala monk) a toto teda ani ona nedava tak neviem. Podla mna vymyslena tema.

zuzka1117
25. feb 2020

Ja si myslím že to nie je normálne. Jedine východisko vidim v rozvode, veď si predsa nenechas kradnúť svoje domace práce nie? 😂

bettymacd
25. feb 2020

Takto sa chváliť 😂😂😂😂😂✌️

autor
25. feb 2020

Áno šibe mi už asi z materskej 😂😂😂 obdivujem tie čo dajú reťazovú 🙈 očividne mám problémy mimo bežnej reality

@zuzka1117 😂😂😂 áno idem hneď písať žiadosť

bellaregaca
25. feb 2020

@lenka2710 super nápad, no mal by to počuť aj z tretej strany, lebo opäť budú na začiatku, a ešte možno psychologička by pomohla, poradila. Aby sa ona mohla doma potrápiť, v dobrom myslím!( ˘ ³˘)♥

bellaregaca
25. feb 2020

@tatisna nešibe jej, skrátka ju to trápi, on môže mať nejakú poruchu, a psychológ by poradil ako si rozdeliť práce...

bellaregaca
Autor odpoveď zmazal
katarinka89
25. feb 2020

Stastna to zena ktora toto zaziva ....ruky nohy mu bozkavaj a nestazuj sa. Viem- kazdemu chyba to co nema ale radsej takehoto ako nejakeho flakaca

luccija
25. feb 2020

@veroniq85 prečo?nevie dlhšie spať a tak uprace, aby nemuseli víkend tráviť upratovaním a majú pokoj a čas na seba.

h2
25. feb 2020

@veroniq85
@luccija Presne tak. Ak bežne vstáva o 4, tak sa budí skoro, aj keď nemusí. A že ide umývať dlážku? No, ja ju tiež najradšej umývam vtedy, keď sa mi tam nikto nemotá a nepošlape mi to.

kitycat
25. feb 2020

ZENA PROSTE NAJDE PROBLEM AJ TAM KDE NIE JE :D :D :D

lenka2710
25. feb 2020

Ale s tým stavaním majú baby pravdu, môj stáva cez týždeň o 5 a takisto cez víkend spi max do 6,potom sa mu už nedá! Takže ak je zvyknutý stavať skoro, tak proste vstane a niečo robí 😂
Keď máme službu na chodbe, tak väčšinou umýva on 😂 takže bohvie čo si aj susedia myslia 😂😂
Ta hnida lenivá hnije doma a on chudák ešte aj v sobotu chodbu musí umývať 😂😂
Ale fakt som rada, že aspoň tu nedeľu dlhšie pospim, alebo len v kľude ležím a prídem k hotovým raňajkam! Niekedy aj obed nachysta 😉

weisovameggy4444
25. feb 2020

Požičiaš ho? Len na domáce práce 😂😂😂

catalin
25. feb 2020

skus sa na to prestat pozerat tak, ze ti to vadi a otoc pozornost do seba. tu ide len o to, ze si vzory povodnej rodiny snazis odrazit do svojej vlastnej rodiny. u vas bolo zauzivane, ze vsetko robila zena. pravdepodobne aj od teba sa vyzadovalo pomahat v domacnosti. a je to v poriadku. ale tym, ze ti vadi, ze ti manzel pomaha, podvedome nesuhlasis s tym vzorom povodnej rodiny. len uz si zabudla, ze ti to kedysi vadilo, ak vsetko musela robit zena. s tym ide ruka v ruke to, ze sa citis vinna, ak on urobi pracu za teba. prameni to z tych vzorov, ktore si so sebou nesies. dovol manzelovi aby nadalej robil to co robi, a zaroven tym sebe povies, ze si toho hodna, ze si zasluzis, aby ti pomohol. zijete tam obaja, obaja sa podielate na chode domacnosti, obaja sa pricinujete o to, ze vznika neporiadok, pradlo, riad na umytie. muz to robi lebo si ta vazi a ma ta rad, tak to dovol aj sama sebe.lub sa a vaz si sama seba a potom ti prestane vadit, ze si v sobotu mozes pospat a vsetko je urobene. 🙂

marca12
25. feb 2020

Chapem ta,ze sa citis akoby menejcenna. Ale pokial to robi len cez vikend,je to super a ocenuje len to,co ty pre vas ako rodinu robis v tyzdni. Neries,uzivaj si. Takto by to malo byt v kazdej rodine.

autor
25. feb 2020

@bellaregaca 😂 nie pre pána nemá poruchu ani nejakú potrebu nonstop upratovať len taký zvyk ešte z dôb kedy býval u svokry že sa v sobotu(piatok) riadi 🤷‍♀️

autor
25. feb 2020

@weisovameggy4444 😂😂 prepáč ale aj bez toho že má mop je dosť atraktívny

nenne9
25. feb 2020

Naraz si nedokonaleho milenca ktory bude hnily a budes mu robit slúžku.mozno potom budes spokojna.nemas problem tak si ho vymýšľaš...trapne trochu...nie trochu...ale riadne😀😀

nenne9
25. feb 2020

@ysseba čo si????on je dokonalý...on toho maleho odkojil alebo mozno ešte stále dojčí😝

nenne9
25. feb 2020

@veroniq85 obsedantno kompulzivna porucha 😉

autor
25. feb 2020

@nenne9 trápne sú tvoje komentáre v snahe byť vtipná a dieťa som si odkojila sama a dosť dlho 😉

whatever1
26. feb 2020

Môj muž keď ma volno sa tiež takto stara a ja chrnim aj do 11stej. Ale to som ho vycvicila ja🤣🤣🤣💪bola to neskutočná drina a som na seba nesmierne hrdá😅. Zaciatky ako napr vysvetliť ze ten tanier sa ani po 2dnoch neodnesie a neumyje sám boli ťažké ale pochopil to🙏. Baby aj zázraky za dejú. Najväčšia rada ako dosiahnuť úspech- nikdy ale nikdy nedakujte chlapom za to ze robia domáce prace! Musíte sa tváriť ze je to niečo prirodzene a dokonca nevyhnutné. Keď budete ďakovať budú mať pocit ze ste ich dlznickami, že spravili niečo extra a to nechcete😀. Zapajajte ich do všetkého, nenechajte ich vyvalovat si vajca keď máte pred sebou kopu roboty, je to aj ich domácnosť a nie ste sluzky🤔