icon

Prenajali by ste byt rodinám so zvieratami?

4. dec 2023

Aké mate skúsenosti? Ste tak striktny, že dieťa, zviera nie a nefajčiari ?

Strana
z3
lenkasarka
4. dec 2023

Áno ja som. Fajčiar jedine na balkóne a žiadne dieťa. Zvíta záleží aké. S mackou nie

pribinak
4. dec 2023

Od fajčiara ti bude všetko smrdieť. Zvieratko môže byt demolátori
A čo sa týka rodiny s deťmi, poradila by som sa s právnikom, neviem ako to je, keby prestali platiť, či ich môžeš len tak vyhodiť

sissy27
4. dec 2023

Fajciarom urcite nie, zvieratko zalezi ake, deti skor nie ako ano, ale za urcitych okolnosti si viem predstavit urobit vynimku.

alexandraas
4. dec 2023

Cigarety jedine na balkone,dieta ano a zviera ziadne..

syslik81
4. dec 2023

zalezi ake zviera .. s dietatom je to diskutabilne - lebo ak budu zly najomnici len tak lahko sa ich nezbavis .. a fajciarovi v ziadnom pripade.. no ze nefajci dnes neznamnea ze nebude o pol roka-takze podmienka len balkon ak neaky je alebo zakaz fajcit v byte

matkahelka
4. dec 2023

ani fajciarom, ani detom do 15 rokov, ani ludom s domacim zvieratom byty neprenajimame. a po skusenosti, kedy mali najomnici obrovske akvarium a po prasknuti vytopilo byt pod nasim bytom uz mame v zmluvach zakazane aj akvaria.

226lenka
4. dec 2023

Možno sa do mňa pustite, ale fajciarovi by som prenajala keby chodil fajčiť na balkón, ľuďom so zvieratami tiež, s deťmi nie.

beata_k
4. dec 2023

No ja nepoznam jedineho fajciara, co fajci v byte...

nelca84
4. dec 2023

So slusne vychovanym zvieratkom ano. Tiez mame v dome psika.

lenkasarka
4. dec 2023

@beata_k to by si sa fakt čudovala.

matkahelka
4. dec 2023

@beata_k ja ich par poznam.a to, ze niekto povie, ze bude fajcit na balkone neznamena, ze tam skutocne v dazdi, ci zime aj fajcit pojde.

aliziana
4. dec 2023

Mám už tretí pár s malým dieťaťom a jeden pár mal mačičku. Psa tam nechcem, fajčiť sa môže len na balkóne.

belllinka
4. dec 2023

@nelca84 aj slušne vychované zvieratko púšťa chlpy, sliny, robí bordel.
Fajčiarovi na balkóne áno, deti, psy, mačky a pod. nie

martinka13
4. dec 2023

Striktne bez deti. Fajčiar iba na balkóne. Menší psík nevadí.

beata_k
4. dec 2023

@matkahelka No ano, normalne chodia aj v zime na balkon. To, ze niekto fajci neznamena, ze ma v hlave prievan. Ale, ano, najdes aj takych co fajcia v byte. No ja fakt takeho nepoznam.

nelca84
4. dec 2023

@belllinka no a? Chlpy povysavame a vychovany psik ziaden bordel nerobi, byva doma sam a nikdy nic neznicil a to mame vlciaka, ziadneho mini psika. Mne zvieratko nevadi, sama som milovnik zvierat a preto to dokazem pochopit. Ty sa zariad podla seba.

matkahelka
4. dec 2023

@beata_k jeden z dovodov, preco sme odisli z bytu do domu bolo, ze nad nami byval fajciarsky par. od jari do jesene fajcili na balkone, z coho sme mali my na nasom balkone vzdy popolcek. a ked v januari udreli mrazy, fajcili v byte a cez stupacky sme neraz mali v byte smrad aj my. takze ta poopravim, niektori fajciari maju v hlave prievan.

lelelienka
4. dec 2023

Dieta, fajciar urcite nie, zvieratko maximalne rybicka v mini akvariu, ine nie.

domkakvet
4. dec 2023

Ani ja nepoznam fajciara co fajci v byte.

danica2711
4. dec 2023

rok sme prenajímali byt 2 americkým basketbalistom a psovi. Pes nezničil nič, zato chalani nielen že mali bordel jak v tanku, ale aj sem-tam niečo pokazili a rozbili... ale aby som im nekrivdila, vždy všetko zaplatili, resp. nahradili, pri odchode nechali 21-ročného Jacka Danielsa a basu piva ako bolestné...

beata_k
4. dec 2023

@matkahelka Ano, najdu sa aj s prievanom

sharka174
4. dec 2023

Prenajali sme byt pani, vraj nefajciarke.. prišla som do bytu a vravím mužovi: tu sa fajčí..a muž na to že isto nie, pani nefajčí...pani sa odsťahovala a našli sme po nej prepaleny 2 mesačný gauč.. 🤷 ..

mamamoni
4. dec 2023

Ja som prenajímala nezariadeny byt....najskôr tam bola slobodná matka s dieťaťom a potom dôchodcovia s yorkshirom.....😂 takže ja som mala úplny opak vašich podnájomníkov....

ninka99865
4. dec 2023

S dieťaťom by neprenajala takmer žiadna,, fajčiarom evidentne bezproblému 🙈
Nás nefajčiarov neobmedzuje nikto na svete viac ako aktívny fajčiari.. a je úplne jedno, ci fajčia v byte, alebo na balkóne. Ten smrad sa žiaľ šíri tak ci tak 🥲 v lepšom prípade, v tom horšom to su ohorky na balkóne, niekedy aj prepálené veci 🤷‍♀️

julish
4. dec 2023

@mamamoni chvalabohu za teba, presne pre toto sa ženy boja ujsť od násilníka, lebo podnájom nezoženú… je to smutne

viky173
4. dec 2023

@ninka99865 hej, radsej fajciarovi ako s dietatom... problem je totizto v tom, ze ked ten fajciar prestane platit, tak ho urcite jednoduchsie vypraces z bytu ako mamicku s dietatom, kedze je to zakotvene aj v zakone... ci Ty by si na mieste prenajimatela radsej zadarmo chovala cudziu matku s dietatom?

mamamoni
4. dec 2023

@julish presne taký osud mala tá matka s dieťaťom....chvíľku bola u mňa a išla za šťastím 🙏 dúfam....Z dôchodcov sa stali moji priatelia,mala som ich asi 5 rokov v byte,potom im mesto pridelilo jednoizbák,odsťahovali sa a on zomrel 😔....Ja som byt predala,rozhodla som sa,že ho už nechcem

julish
4. dec 2023

@viky173 v akom zákone to je?

ninka99865
4. dec 2023

@viky173 treba zmluvu uzatvárať o krátkodobom najme bytov s nie podľa občianskeho zákonníka a vieš “vyhodit” aj s maloletým dieťaťom.

zuzanaete
4. dec 2023

Fajciarovi urcite nie. Aj fajcenie na balkone obtazuje susedov. So zvieratom nie. A s dietatom ano, ale zalezi od sympatii a pristupe pri dohadovani zmluvy.

Strana
z3