icon

Presťahovali sme sa a nikoho tu nepoznám, muž je na nervy keď mu volám do práce

zena777
3. dec 2018

Kočky, zienky potrebujem radu pomoc, alebo názor, nemám kamošky, takže nemám s kým iným to prebrať.
Manžel má so mnou problém a to taký, že som na materskej, a už ho to nebaví, že mu volám do práce, že sa cítim sama, on je z toho nervózny a podľa neho už ďalej nevládze takto žiť. Sme spolu 5 rokov a z toho 3 roky manželia, sťahovala som sa koli nemu z rodného mesta k nemu, stratila som koli tomu kontakt s kamoskami, tam som si nejaké síce našla, ale pred 3/4 rokom sme sa znova stahovali a bum znova sama, dcérka ma 2 roky a tam kde žijeme teraz Nie je ani detske ihrisko a matky nevyzeraju žeby sa chceli kamosit s cudzími ženami 😞 mňa to tiež takto dookola takto nebaví stále len sama

evittam
5. dec 2018

@zena777 Tak som si to prečítala. No mozem povedat, že súhlasím s
@dskjhfdlkdjhl . A so zenami čo ti tu už napísali-zijes s manipulatorom a skaces ako on píska. To buď dlho nevydržis alebo budeš držať celý život a budes cely zivot nespokojna.

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
janinah
5. dec 2018

@v3rca11 sú práce,kde sa človek ani najesť nestíha,nieto každú hodinu niekam vyvolávať....

mircalla
5. dec 2018

@v3rca11 Neviem, co mas za pracu, ale ja mam open space, kde je x ludi a nik nema chut riesit sukromie. Plus na to neni vobec cas. Tiez neviem, co take mega zaujimave sa mozes stat kazde 2 hodiny, ze to nevydrzi do vecera, kym ste spolu

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
5. dec 2018

@v3rca11 ako mozes tvrdit, ci ma niekto zaujimavy zivot, ked o nom vies iba tolko, ako casto telefonuje?🙉
Aha, tak si teraz upravila prispevok a cast o nezaujimavych zivotoch si vymazala-no, aj tak sa da.

saslavka73
5. dec 2018

@v3rca11 Možno ho to ani nezaujíma ale má ťa rád tak je ticho a tvári sa že ho to zaujíma.

sticker
v3rca11
Autor odpoveď zmazal
v3rca11
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
5. dec 2018

@v3rca11 ja citam poriadne, nemusis mi to pripominat. Ja dokonca aj pisem poriadne a zrozumitelne, len niektore to inak chapu😉

janinah
5. dec 2018

@v3rca11 chce ťa mať pod kontrolou,to je celá veda😉

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
dskjhfdlkdjhl
5. dec 2018

@v3rca11 aky typ ludi myslis? Nepoznas ma vobec, ale znovu tu skatulkujes, presne tak, ako pred chvilou s tymi nezaujimavymi zivotmi. Nikto do Teba neskace, bud v klude😉

zena777
autor
5. dec 2018

@v3rca11 aj my to tak máme, proste sme nad vzťah tak začínali a ostalo nám to doteraz, nie len to len moja iniciatíva, proste keď môže zavolá, napríklad keď ma obednu pauzu, alebo keď ide domov, aby som vedela že ho už môžem čakať , alebo aj vtedy keď ide na nejaké jednanie tak mi zavolá alebo napíše, že bude mimo telefónu, tak aby som sa nebála ak by bolo niečo treba

kristinka88
5. dec 2018

@zena777 ja si myslim ze tento problem pocituje vela zien na materskej..samotu...predsalen rozhovor s dietatom nieje adekvatna nahrada za dospelych...uprimne ja so s manzelom cez den nevolam skoro vobec...posielan mu fotky co robime alebo si cinkneme ked.je treba sa na niecom dohodnut ale inak mi to ani nechyba a jemu tiez nie ved maka...kazdopadne sme, spolu 9 rokov a nikdy to nebolo o 5telefonoch denne..ale k veci podla mna jednoznacnr tvoj priblem vyriesi coilen jedna spriazdnena dusa-kamoska ktoru si tam hold musis nejak najst...staci jedna baba ktora na tom bude rovnako ako ty...doma na materskej..a uz sa tvojej dusi ulavi lebo presne bude vediet o com hovoris...budes sa mat s kym porozpravat a komu vyzalovat...ja mam rodinu tiez daleko 1000km...takze tam sme skor v kontakte messenger...takze rozhodne kamosky s rovnakou zivotnou situaciou je to co tvoj problem podla mna rozhodne zlepsi!!!

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
zena777
autor
5. dec 2018

@kristinka88 ďakujem už mi to takto radilo veľa žien, ja cítim že mi chýba dospelá kamarátka, proste ju musím nájsť , čím skôr tým lepšie

zena777
autor
5. dec 2018

@v3rca11 ja som to pochopila to je hlavne 🙂 keď budeš chcieť napíš

saslavka73
5. dec 2018

@v3rca11 A ty mu prečo nevoláš? Asi ťa to nezaujíma. No však si volajte, v pohode

kristinka88
5. dec 2018

@zena777 no presne..aj ja som mala chvilku take obdobie a ked son s malym zacala chodit na cvicenie tak som tam spoznala zopar super matiek a su z nas dobre kamaratky..mozno to hy bola cesta ak tam nieco podobne na okoli zozenies..a moj chlap ma robotu kde ma 60telefonatov denne takze chudak je rad.ked.nemusi telefon vidiet a doma sa potom pekne porozpravame..

v3rca11
Autor odpoveď zmazal
sono2
5. dec 2018

@zena777 Ja sa chcem opýtať, prečo si takým niečím súhlasila, ísť mimo, keď potrebuješ byť s ľuďmi v kontakte?? My sme tiež dosť mimo, som sama asi ako ty, s mužom podstatne dlhšie ale mne to nevadí. Preto sme šli aj mimo, lebo ja som taký typ a muž žiaľ pochopil, že sa máme takto lepšie. Takže nechápem, prečo si súhlasila ísť mimo. Choďte späť tam, kde ste boli, alebo sa zmier s tým, nerieš stále samotu, dostaneš depresie. Urob si program, doma, neviem kde bývate či dom či byt, aký si typ človeka, ťažko ti radiť, keď ťa nikto nepozná.

katrin21
5. dec 2018

Ono postojom, ze " mamičky nevyzerajú že by sa chceli kamarátiť" sa nikam nedostaneš A naozaj zostaneš len izolovaná
Je oveľa lepšie sa prihovoriť Hocikde na ihrisku v obchode v detskom kútiku kdekoľvek v rámci obce kde sa dá a prehodiť pár slov s kýmkoľvek aj keď je to úplne cudzí človek ...hneď sa človek inak cíti
Ja s týmto problém nemám ukecaná som dosť a veľmi ľahko sa dám do reči s inými mamičkami A väčšinou sa s nimi dá normálne porozprávať a čas prejde.
Sem tam sa nájdu také že ty niečo povieš akože o deťoch ktoré sa napríklad vedľa seba hrajú a ona nezareaguje tak vtedy je jasné že nemá veľmi záujem komunikovať Ale takých je málo a možno len zrovna nemala svoj deň.
Nenechaj sa odradiť a stále to Skúšaj lebo ti z toho prepne.
Ja som sa tiež prisťahovala za manželom 100km od rrodiny a už tu mám kopec priateľov a známych

sono2
6. dec 2018

@katrin21 presne, je to o človeku. A ten, kto na to nema, nech sa nesťahuje. Ja zas na mňa by aj tak nemali kamarátky čas, veď má každý svoj život. A teda tiež sa nenudim. My sme od rodiny 300 a mne neva🤗

isis
6. dec 2018

Už dlho som sa nezapájala do žiadnych diskusií, ale toto sa ozaj nedá v kľude čítať. To akože naozaj na Slovensku v niektorých rodinách vládne stredovek? Akože on má pravdu,on bude mať koníčka, on povedal... a ešte že aby ho neotravovala v robote... To naozaj veríte, že tí Vaši muži sú všetci tak vyťažení??? Smejem sa a bavím, aké ste niektoré veeeľmi naivné. Tu je podľa mňa jediná rada, veď ona je slobodný človek a nie otrok, ktorý na slovo počúva pána... Tak jej nedávajte rady ako z predminulého storočia, že skloň hlavu a vyvíjaj mentálnu aktivitu aby si sa fyzicky aj mentálne zabavila tak, aby si chudáka muža, ktorého poslúchaš na slovo, aby si ho neunavila... (to sú tie vymyslené programy aby dobre bolo, ale prečo jej neporadíte rob čo chceš, pracuj, kašli na neho...). Veď takíto chlapi majú úžasný život, žijú si ako keby ani nemali rodinu...všetko majú podľa seba... viem, tie ktoré takto žijete, budete škrípať zubami, ale
nemusíte radiť takto žiť aj ostatným ženám.

zuzka2288
6. dec 2018

@isis Mnohe prace maju zakazane v pracovnej dobe pouzivat sukromny mobil - napr. ludia na linkach ci v open spacoch.

isis
6. dec 2018

Ale ano to vieme všetky veľmi dobre, ale toto predsa vôbec nie je merito veci. Problém je, že ju obmedzil tak, že ju obral o všetko a nič jej nedovolí.

nevestickaaaa
6. dec 2018

@maciatkolulu ale prosím ťa, zase nerobme z mužov národných hrdinov, lebo pracujú. O rok pôjde do práce aj ona a kto jej bude za to nohy bozkávať? Veď ona teraz nechodí do práce, lebo sa stará o ich spoločné dieťa, nie preto, že by sa jej nechcelo. Preto som písala o kompromisoch. Ty budeš chodiť do práce 4-krát do týždňa autom a v piatok si vezmem auto ja a spravím si program. Zabije ho to, keď raz za týždeň sadne na bus?
Ja som svojmu mužovi vďačná za každú výplatu a on mi je vďačný za každú večeru, opratú práčku a čisté, najedené deti. Vzťah je vyrovnaný, každý do toho spolužitia dá svoje. A to, že muž domov nosí výplatu ešte neznamená, že je poloboh a budem ho nosiť na rukách.
Takýto sebecký muž spraví aj z vyrovnanej záchrankyne domácu puťku, takže to žiadna zásadná výhra nebude. A pre ňu by to nebola zase až taká hrozná prehra.

evkamotka
6. dec 2018

Dohodnite sa s muzom ze napr raz za tyzden vam necha auto k dispo (raz moze ist spojmi) a niekam vypadnite, do herne, baby plavanie, co ja viem.... A za to ze raz, dva razy nechate malu na 3 hodiny v sukr. jasliach (alebo dochodkyni z dediny co jej dopre padne 20eur za strazenie) tak nie ste krkavcia mama. Aj dverka by mala zmenu a by psychogygienu

mircalla
6. dec 2018

@nevestickaaaa Vies kolko zien nechodi do prace, ked im skonci materska, lebo sa im nechce? Strasne vela