Presťahovali sme sa a susedia nám berú veci z dvora
Dobrý deň pred týždňom sme sa presťahovali na novú adresu a prišli sme bývať, no začali nám tu chodiť nejakí susedia, že im to bývalá majiteľka dovolila zobrať. Ako to vlastne je?
@sinsity absolútne nediskutuj ,ak tam má niekto niečo,dohodnúť sa presný termín kedy prídu a zoberú si to a môžu, maximálne dvaja ľudia vstúpiť na pozemok v tvojim sprievode ,inak ich upozorniť,že ak budú vstupovať na tvoj pozemkom,bez tvojho vedomia bude podané trestné oznámenie ,vymeniť zámky
@sinsity nehnevaj sa ale prides mi jak mimo reality. Nic poriadne nenapises len ze chodia tam ludia si brat veci. Pouzi preboha selsky rozum. Kupim riadne dom ak to bola kupa aj zo zariadenim tak nechapem ako tam moze niekto prist a zobrat si veci za ktore ste zaplatili! Dalsia vec nepochopila som...pridu k Vam chodia po dvore a ako sa dostanu do domu ked nemaju kluce? To im otvorite ze nech sa paci berte si co sa Vam paci??? Vsak zavolaj byvalej majitelke a opytaj sa jej na to. Ako Vam predsa beru veci ktore su uz Vase tak nechapem preco si ich beru???
@sinsity co mate v zmluve?
@sinsity ja neviem, ale pripadas mi ako na hlavu padnuta. 🤦♀️ nech si k Vám príde povyberať celá dedina co lem chce.
To mate veci len tak bezne na dvore??? Co tam mas??? Pracku, chladničku, sedačku???
Co si akoze chodia brat z domu co ste kupili???
Milej pani majiteľke povedz, že nech si kvety odnesie teraz a dá laskavo svätý pokoj aj s jej širokým príbuzenstvom. Normalne mi to pripadá ako u cigánov, lebo neverím, že niekto môže byť takto naivny🤦♀️🤦♀️🤦♀️
@zuzanka.zuzu ale to nie je bývalá majiteľka. Chodí tam rodina bývalej majiteľky, s kľúčami od domu a od bránky, zobrali si práčku a iné veci, pričom dom kúpili aj so zariadením. A nebola tam žiadna dohoda medzi predávajúcou a kupujúcim, že tam rodina predávajúcej bude chodiť aj s kľúčami a brať si niečo. A autorke otázky to vadí, preto založila diskuiu. Takže stojím si za svojim, že nie je normálne, aby svojúprávny človek dovolil, aby mu cudzí ľudia s kľúčami chodili do domu a do záhrady.
Na VAŠOM pozemku je VÁŠ majetok. Bez vašej prítomnosti a dovolenia sa tam nemá nikto promenadovat. Vymeň zámok a pani bývalej majiteľke napíš, nech dá vedieť, kedy si chce prísť zobrať kvety. V tom čase budete doma, pani zazvoní, odomknes a zoberie si kvety. Ak by sa cudzí ľudia domahali VÁŠHO majetku, tak volaj políciu.
Kks ešte o tom založíš aj tému či je to normálne🤦♀️? to fakt takýto ľudi medzi nami žijú? 🤦♀️fakt nemáš vlastný rozum že ti tu musia cudzí ľudia radiť?
Toto cele znie, akoby autorka pri pisani potahovala za klavesnicou bonvivansky z marisky.
Pise, akoby bola myslou uz v piatej dimenzii.
A vy ste nesvojpravni??? Volaj policiu.
@sinsity vymenit kluce na branicke a susedovi povedat, ze ak niekoho uvidi, ma vam ihned volat. Ja by som zavolala policiu. Ak si chce prist byvala majiteľka pre kvety, tak pride ked ste doma.
@sinsity odpovedala si si sama...kúpili ste dom so zariadením....teba nemusí zaujímať čo im bývala majiteľka sľúbila.....ty si kúpila dom so všetkým zariadením.....práčka nie je zariadenie? vymeň v prvom rade klúč od bránky, ty si majiteľ a dnu nikoho cudzieho nepúšťaj.....dovi dopo....
🍿🤓😅😅😅😅😅
Trošku to bude od veci, ale pripomenulo mi to ako keď som ja prišla robiť do jednej firmy a kolegyňa, ktorá išla do dôchodku si začala odnášať drobné zariadenie kancelárie domov, ako napríklad podložku pod nohy. Keď som sa jej pýtala, či si to sem ona kúpila, povedala, že nie, ale že ona si doma na to chce vykladať nohy. Ešte som bola akože ja za sprostú, že sa pýtam 😅🙃. No niekedy človeku rozum postáva z niektorých ľudí.
Tak ty si teda dobre jelitko. 😀 Neverim, ze by si realna osoba toto nechala.
A preco si nevymenila zamok na branke? To si mala hned urobit
@sinsity prepac,ale to ste potom hlupi ked to dovolite

@lulu0123 my sme sa dohodli,že príde si pani po kvety, ale tak začali nám tu chodiť jej sesternice, že to si môže zobrať a to, dnes som jej to vysvetlila, že proste tu nemá trvalý pobyt ani nič a ona na to, že ona tu vyrastala prečo by si nemohla zobrať