icon

Pretvarujete sa pred mužovou rodinou pre pokoj v rodine?

evaevelinaa
11. jan 2015

neznasam svoju svagrinu a vpodstate mi ani nic zla neurobila, vadi mi len to ze moj muz potrebuje byt s nou stale v kontakte. Mozno mate niekto podobny problem so svokrou tak si to skuste predstavit ako problem so svokrou 🙂 Svagrina zije v Anglicku a moj muz ju berie ako svoju mamu, lebo ho vychovavala ked bol maly. Jeho mama stale zije, ale je to uz starsia pani ktoru respektujem a aj ked sa stretavame velmi malo lebo zije daleko nemam s nou problem. So svagrinou je muz v kontakte minimalne raz za tyzden, ale byva to aj castejsie a pretelefonuju spolu cez skype hodiny (niekedy aj 3-4). Zda sa mi to dost vela a mam potom pocit ako keby tu byvala s nami a venuje sa viac jej ako nam s dcerkou. Viem ze su aj horsie problemy v rodine ale my sa kvoli tomu casto hadame a potrebovala by som najst nejake riesenie, lebo inak sa to bude opakovat stale.. Muz chce odo mna aby som sa obcas aj ja zapojila do ich rozhovorov ale ja sa musim vtedy strasne pretvarovat a vobec ani neviem o akych temach by som sa s nou mala rozpravat a nechce sa mi hrat stale divadlo len kvoli tomu aby bol muz spokojny. On s mojou rodinou vychadza celkom vpohode, ale moji rodicia pri nas tiez nebyvaju a nepotrebujem s nimi pretelefonovat hodiny a rozoberat stale dookola to iste (rodinu, co bolo na obed, a neviem co vsetko este..) Otvorila som to ako otazku lebo mi staci zopar nazorov nad ktorymi sa budem moct zamysliet aby som zistila kde je chyba, snazila som sa tu zhrnut vsetko dolezite.. A ak sa aj vy pred muzovou rodinou musite pretvarovat pre pokoj vo vasej rodine, budem rada ak poradite ako to robit co najlepsie aby vam vsetci uverili a nestratili ste pritom samu seba 😉

Strana
z2
kliara
12. jan 2015

Ako tu už mnohé predo mnou písali, tiež nevidím nič zlé na tom, že tvoj manžel má so sestrou dobrý vzťah. Skôr by si sa z toho mala tešiť, než vyrábať problém tam, kde nie je. Navyše ťa manžel chce do ich komunikácie tiež zapojiť, nevynecháva ťa z nej, tak ozaj neviem, čo ti vadí. Najmä ak píšeš, že švagriná ti nikdy nič zlé neurobila, nemáš dôvod nemať ju rada, plus navyše sa o tvojho manžela kedysi starala namiesto matky. Ty by si jej ešte vďačná mala byť.

zuzka_puska
12. jan 2015

aj mne pride tento tvoj problem uplne nepodstatny. volaju so sestrou raz tyzdenne,noa? vyrastli spolu, chcu byt v kontakte,to je normalne. ja ako matka by som nedopustila,aby moje deti neboli niekedy v kontakte, lebo nejaka zenicka si to nepraje.... v ziadnom pripade!!!! ked ti vadi,nevolaj s nou,ale nechapem preco sa koli tomu hadas s manzelom. niektori chlapi presedia aj hodiny v krcme,tvoj si dovoli raz tyzdenne zavolat so sestrou,a ty tu vystrajas..... skor si myslim, ze ziarlis, na to ze maju pekny vztah. ziarlivky uz nie su v mode- zamysli sa radsej nad sebou, si zena,ked uz ziarlis na sestru, nechcem ani vediet ako vystrajas pri inych zenach - teda nezavidim tvojmu muzovi. predstav si ako sa chudak musi citit ked mu vykrikujes ze raz tyzdenne si vola so sestrou. nepoviem,keby u vas denne vysedavala a otravovala vas, tak okey to by vadilo kazdemu asi.....ale toto,ze si dovolia zavolat si....... niektore zeny fakt uz nevedia,aky problem si vymysliet....... ubohe

Strana
z2