icon

Pri nákupe sme presiahli náš rozpočet a museli sme jednu vec vrátiť. Je to hanba?

27. okt 2021

Dobrý večer, chcem sa vás spýtať na názor . Dnes sme boly v tescu a malý sme pôvodne kúpiť len za 30€ teda toľko sme malý pri sebe peniaze no prevýšili sme a malý sme platiť 35€ tak sme museli jednu vec vrátiť späť . No a partner bol stoho nervózny že sa zahanbil pri pokladni lebo za nami stály ďalší ľudia , no ja som stým bola ok a vravím že to hanba není a on stále tvrdil že to je hanba že si Treba po obchodoch brať viac peňazí lebo nigdy nevieš , stým súhlasím , ale že to bola hanba to neviem 🤷

Strana
z2
trema
28. okt 2021

Nie je to hanba, stava sa..
ale prepac, po cesky sa "nikdy" urcite nepise ako "nigdy"

autor
28. okt 2021

mylim se myslela jsem si ze v slovenčine je to opačně

tosomja
28. okt 2021

@cacianka Češka potrebuje prekladač slov? Češka urobí preklep v ř, ě, ť, ď...a nie v i/y...daj si tú námahu, ak ju ideš obhajovať, napíš si do Google prekladača tie slová, ktoré má chybné. Ani v českom jazyku sa nepíše nigdy, stým, stoho, stály...😉

veronika65
28. okt 2021

Nepovedala by som, že hanba, skôr len trapas v tom momente... O 2 hodiny si už nikto nespomenie, že niekto pred ním musel vrátiť vec lebo prekročil rozpočet... Mne sa stalo pred 2 týždňami, že som išla platiť kartou,bola som si istá, že tam mám tú sumu a nakoniec mi nebralo kartu lebo chýbalo pár centov 😂😂😂😂 v tej chvíli mi bolo trošku trápne, doma som sa už zasmiala 😂

sari24
28. okt 2021

Nie je to trápne, tak sa stalo. Mne sa raz stalo že po nablokovani som zistila že nemám peňaženku 😅 čo už. Ak niekto za mnou po mne frflal tak sa ani nečudujem ale na druhej strane sa z toho nezbláznim. Nech sa tvoj muž neberie až tak vážne. Lepšie sa je zasmiať, prípadne ospravedlniť a kašľať na to 🙂

Strana
z2