Pri nákupe sme presiahli náš rozpočet a museli sme jednu vec vrátiť. Je to hanba?
Dobrý večer, chcem sa vás spýtať na názor . Dnes sme boly v tescu a malý sme pôvodne kúpiť len za 30€ teda toľko sme malý pri sebe peniaze no prevýšili sme a malý sme platiť 35€ tak sme museli jednu vec vrátiť späť . No a partner bol stoho nervózny že sa zahanbil pri pokladni lebo za nami stály ďalší ľudia , no ja som stým bola ok a vravím že to hanba není a on stále tvrdil že to je hanba že si Treba po obchodoch brať viac peňazí lebo nigdy nevieš , stým súhlasím , ale že to bola hanba to neviem 🤷
mylim se myslela jsem si ze v slovenčine je to opačně
Nepovedala by som, že hanba, skôr len trapas v tom momente... O 2 hodiny si už nikto nespomenie, že niekto pred ním musel vrátiť vec lebo prekročil rozpočet... Mne sa stalo pred 2 týždňami, že som išla platiť kartou,bola som si istá, že tam mám tú sumu a nakoniec mi nebralo kartu lebo chýbalo pár centov 😂😂😂😂 v tej chvíli mi bolo trošku trápne, doma som sa už zasmiala 😂
Nie je to trápne, tak sa stalo. Mne sa raz stalo že po nablokovani som zistila že nemám peňaženku 😅 čo už. Ak niekto za mnou po mne frflal tak sa ani nečudujem ale na druhej strane sa z toho nezbláznim. Nech sa tvoj muž neberie až tak vážne. Lepšie sa je zasmiať, prípadne ospravedlniť a kašľať na to 🙂

Nie je to hanba, stava sa..
ale prepac, po cesky sa "nikdy" urcite nepise ako "nigdy"