icon

Pri odpovedi sa dotyčná osoba nepozerá do očí. Čo to znamená?

20. dec 2022

Čo znamená, ak sa mi pri mojej otazke nepozre pri odpovedi dotycna do oci, ale odpoveda tak, ze sa na mna nepozerie. Stalo sa to za 1hodinu 3x 🤣🤣🤣

Poucenie: uz sa tej dotycnej osoby nebudem radsej nic pytat 😐
Podla mna ma nenavidi 🤣 Alebo ma vyvedte z omylu.
PS: Jedna sa o moju "milovanu" svagrinu.
Dakujem

Strana
z3
zuzinka888
20. dec 2022

Aky si mala/mas vztah s jej manzelom? Ona je mozno utiahnuta- nizke sebavedomie a ty razna sebavedoma ...

rachelkk
20. dec 2022

Ja sa nikdy nepozerám do očí . Ale urobím to sem tam len pre to aby sa na mňa človek neurazil. Proste nerada sa pozerám do očí. Neviem prečo.

timing
20. dec 2022

Co Ti ja viem. Z tvojich komentarov mam dojem,ze sa robis nadradena.
Ak by ma svagrina komfrontovala pred rodinou alebo mimo s otazkou preco mi nepozeras so oci (lebo mne to vadi) tak ver tomu,ze to vas priblem nevyriesi,ale viac vyhroti.
Nesadli ste si, a nic to nezmeni. Urcite by som Ti po tomto vystupe nepozerala do oci,poslusne ako psik. 🙄

tykat
20. dec 2022

Co si sa jej pytala?

tykat
20. dec 2022

"...nalievam si 2dcl vina..."
To si fakt nalievas sama? Mna tak ucili ze zena si v spolocnosti sama nenalieva, tiez by som si pomyslela ze ti asi ide slina.

tykat
20. dec 2022

"...Kedy robi stromcek? Dokedy bola v praci?..."
Toto fakt nie su zdvorilostne otazky, co ta je do toho dokedy bola v praci a kedy robi stromcek? Naco sa silis do zdvorilosti? Tak si nesedite no a co? Pokecaj s ostatnymi a jej sa nic specialne nepytaj. Pozdravte sa na zaciatku, rozlucte na koniec.

ada12345
20. dec 2022

Znamena to, ze ma na teba taku averziu a nenavist, ze sa ti nedokaze ani do oci pozriet. Rokmi sa to bude len zhorsovat.

snuggling
21. dec 2022

Tak záleží aj či sa jej pýtaš. A keďže píšeš moja,, milovaná,, švagriná, ono niekedy je dosť cítiť to napätie, a môže jej to byť nepríjemné sa ti do očí pozerať. Nechápem či tu na tom tak záleží, keď ju aj tak nemusíš. Ja osobne som za,, ži a nechaj žiť,,. A keď mi niekto vadí, tak ho nechám tak. Nepýtam sa ho, nezačínam rozhovor. A keď sa ma tá osoba niečo spýta normálne odpoviem, ale vôbec neriešim ci sa na ňu pozerám, alebo nie. Ved keď ju nemusím je mi predsa jedno co si taká osoba myslí. A také tie reči,, musíš lebo rodina,, u mňa nepochodia. Akože to, že je niekto rodina znamená, že sa môže chovať ako vôl? A ak je to vzájomné tak ste si proste nesadli. To sa stáva. A nie každý sa vie pretvarovať resp. mu to je príjemné. A nie, ani pre ospevovaný pokoj v rodine. Keď to nejde, tak to nejde.

snuggling
21. dec 2022

@ckocka toto je pravda. U niektorích ľudí ani ja nevydržím očný kontakt, pretože mám pocit akoby ma vysávali. Pár krát mi bolo aj celkom slušne nevoľno.

marca12
21. dec 2022

Tiez by som mala na salame osobu,ktora ma nema rada. Neznasas ju a dozadujea sa kadejakych nezmyselnych ukonov,venovaniu pozornosti,ocnym kontaktom. Mozno ma z teba z oci,tak sa ti nepozera priamo do oci

andrejka1974
21. dec 2022

Je to v človeku a nie každý to vie ja som sa dlho nikomu do očí nepozerala proste som to tak cítila naučil ma to až môj manžel aj to často uhybam pohľadom mne to bolo vždy nepríjemné pozerať niekomu do oci

lulula12
21. dec 2022

AKo nemusi to ale nic znamenat. Neviem ake mate medzi sebou vztahy, no sipim, ze ani z tvojej strany k jej to asi nie je nejak moc ruzove. A vies ak je to tak, tak by som sa any neculdovala

25daniela
21. dec 2022

Ja sa ľuďom o oči nepozerám, iba výnimočne. Je mi nepríjemné nadväzovať očný kontakt. Nerobí mi to dobre. A? Nic to neznamená a o ničom to nevypovedá vzhľadom ku vzťahu k ľuďom, s ktorými sa zhováram..

slovakboy
21. dec 2022

@viestta aký máš dôvod? Tiež nepozerám do oči keď ja rozprávam. Som introvert. Ale neutekam pohľadom úplne do strán. Otočený som k tomu človeku a občas mu do oči pozriem počas toho ako hovorím. Akurát nepozerám súvislo uprene. Považujem to za agresivne. Ak mne niekto pozerá pri rozhovore stále do oči vnimam to ako nátlak. Nemôžem vtedy uhnúť lebo dotyčný si vyžaduje pozornosť. Akoby kričal - počuvaj len mňa. Poznal som ale aj človeka, ktorý keď s niekym hovoril otočil sa od neho bokom a dokázal pri tom pozerať do oči inému človeku s ktorým nehovoril. To bolo divné. Keď počúvam dotyčného tak do oči pozerám. Dávam mu najavo, že ho počúvam. Možno je to aj akt dominancie a submisivity. Neviem , doteraz som o tom veľa nepočul ako sa to má robiť.

slovakboy
21. dec 2022

Ak ti nepozera do oči pri konflikte a ty jej áno, tak to znamená podľa mna, že ty si agresívna a ona sa ťa bojí.

svokrinjazykmonika
21. dec 2022

Ona neznáša teba a ty ju. Tak jej daj pokoj, na čo sa jej vypytuješ blbosti? Robíš sa chrumkavá pred zvyškom rodiny že ty nič, ty si tá dobrá a milá? A ona zlá a drzá? Ty si podľa mňa len falošná a ona má aspoň toľko chochmesu že ti dá normálne najavo že ťa nemá rada a nepotrebuje s tebou komunikovať. Ona cíti tvoju pretvárku a odmieta hrať tvoju hru.

viestta
21. dec 2022

@slovakboy nebudem to verejne riesit

ckocka
21. dec 2022

@slovakboy Pretože to agresívne je, u zvierat naprieč spektrom je priamy pohľad do očí vyhrážka.

kiki234
21. dec 2022

Nemusi to znamenat nic, ja sa ani pri rozhovore nepozeram do oci. Jednoducho to som ja, a ano ludia sa ma na to casto pytaju. Pocuvas ma vobec? Preco sa pozeras do blba..a podobne.. Ale naozaj pocuvam len na sustredenie mi je lepsie si drzat taky maly odatup, neviem to inak vysvetlit.

jennky13
21. dec 2022

Uprimne ? Z tvojich slov citit, ze ju nemas rada. Si o 15 rokov starsia, tak sa snaz mat nadhad. Ty si uz skoro 40 tnicka, mozno si matka ( to nepises), ber to ako trening na pubertu svojich deti.
Ma 23 , ma dobry vztah s bratom a zly s tebou. Co je na to nejasne? Ale asi si jej to ani ty neulahcila, kedze tu na konikovi si vylievas svoj hnev na nu.
Skus popracovat na sebe, na svojej zrelosti a mozno sa vas vztah upravi. Ona sa vyda, bude mat deti, mohla by si jej vela pomoct.
Ale najprv musis aj ty dozriet, aby ta poznamky typu : Evka ma dnes slinu ! Nepohoršovali, ale pobavili. Problem mas niekde vo svojom vnutri. Keby si bola vyrovnana a nad vecou, tak ju chapes a beries ako svoju mladsiu sestru.

Problem je ten, ze chybu vidis len v nej, ale v sebe nie.
Vyber brvno zo svojho oka a potom pomoz vybrat smietko z oka toho druheho. 🙂

darius_a
21. dec 2022

Nechce s tebou hovoriť, nechce ti odpovedať, pripadne odpovedá ale je jej to nepríjemné a možno aj klame.
A možno ma len PMS a obťažujes ju😬

akje
21. dec 2022

Ja napriklad tomuto nerozumiem. Ked sa ma niekto nieco opyta, tak netresnem prvu blbost, co mi napadne, ale zacnem rozmyslat, na ktoru vec sa pyta a co sa vtedy stalo a nasledne zo seba vydavam odpoved. A uprimne, neviem roznyslat, ked na mna niekto civi, tak sa pozriem do boku, aby som odpovedala co najpresnejsie..

Strana
z3