icon

Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert

wanda12
27. feb 2023

Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?

veronikaszabova
28. feb 2023

Ja umrem... Uz maze komenty 😂😂😂😂😂

kristiii
28. feb 2023

@karolinakr to by ti musela ona vysvetliť, možno len rada robí ľuďom nervy 🤷

karolinakr
28. feb 2023

Inak autorka, ked ma chlap v statuse slobodny a žena zadana, to je zle znamenie.Mna by to ponižovalo a proste nehlasi sa hrdo k tebe, možno ani nevie, že spolu chodite.Treba oddelit - partner - milenec - kamarat s vyhodami..Nie každy sex znamena aj vztah, možno vo vašom pripade je laska len z tvojej strany - jednostranna.Aj to sa vela krat stava, ale zas neni taky čavo, aby si mala za čim banovať..To aj vysvetluje, prečo si necha od teba platit, lebo ta zrejme neberie ako partnerku..Ale na to musiš sama prisť, nie aby ti to cudzi ludia pisali..Kto nechce vidiet a počut - neuvidi, akurat, že tym škodiš sama sebe len

sweetlife001
28. feb 2023

Tiež som si pozrela Facebooky a som zhrozená.
Raz tu jedna ťapa tiež pridala nejakú konverzáciu aj meno priateľa a milé dievčatá odtiaľ mu to potom preposielali na FB..
Prosím ťa poziadaj o vymazanie diskusie, nestrapnuj sa tu viac a nerob hanbu svojej pomerne známej rodine a hlavne svojej dcére. Nechcem ťa urážať a je mi to ľúto, ale ty absolútne nie si v poriadku, snáď ti niekto pomôže..

karolinakr
28. feb 2023

Majuško zlatičko - to je uplne presladene oslovenie, mala som apolužiaka Maja ale toho snáď ani matka tak nevolala, že Majuško brrr..

maca1984
28. feb 2023

Som myslela, že do rána to bude zmazané...
Neblázni žena, daj to zmazať.

karolinakr
28. feb 2023

@kristiii to robi od roku 2017, 6 rokov čiže žiadny progres smerom - polepšil som sa

miskakyska
28. feb 2023

Baby ja zíram koľko ľudí jej poslalo balík skôr,ako ona peniaze..aj napriek tým hodnoteniam😳

pavica236
28. feb 2023

Dievcata podla google je slecna Wanda vystudovana psychopedka. Takze neviem co sleduje touto temou…

miskakyska
28. feb 2023

@pavica236 to čo aj s ostatnými "zaujímavými" témami..ako ľudí odr*ať..aj v tortičkarkach na ňu upozorňovali, aby na ňu dávali baby pozor..
Ešte si tu aj fotku vycapi, že sa nehanbí

pavica236
28. feb 2023

@miskakyska ved hej, ale hlava mi to neberie. Je zo znamej rodiny, studovana a toto je spravanie hodne cloveka, co nema ani zs skoncenu. Vcera ma zaujala tato tema, ako moze byt dospela zena taka strasne naivna a hlupa a dnes ked som prisla na to z akej je rodiny tak to nechapem ;)

pavica236
28. feb 2023

@miskakyska co fotku, ale vcera 3x aj telefon ;) ak teda je jej.

yvanielka
28. feb 2023

@pavica236 Možno počas štúdií ešte bola v poriadku, lebo však pedagogika mentálne postihnutých ľudí nie je tiež jednoduchá na štúdium ale to ako teraz vystupuje a prejavuje sa je prinajmenšom.. podivné

lenkasarka
28. feb 2023

@pavica236 v niektorých prípadoch na titul stačia aj Eura

lenkasarka
28. feb 2023

@pavica236 keď si dáš ten tel do vyhľadávača hneď ti vyhodí niekoľko zlých recenzií aj s jej menom

pavica236
28. feb 2023

@yvanielka alebo ma sama bohuzial nejaky zdravotny problem a nelieci sa

karolinakr
28. feb 2023

Mne čo dost lezie na nervy; každemu vinšovat a priat každe 2 sekundy na všetky strany a pisat aj na uražlivu kritiku - ty si zlata..Toto mi pride uplne odveci

pavica236
28. feb 2023

@karolinakr hej to bolo tiez zvlastne. Uplne od veci. Fakt asi to nema bohuzial v hlave v poriadku.

veronikaszabova
28. feb 2023

Baby, mne toto fakt rozum neberie...

januska12323
28. feb 2023

To bude nejaká diagnóza, ďakujeme za spríjemnenie dňa, wanduska, maj sa peknučko cmuk cmuk

guliver19
28. feb 2023

@wanda12 precitaj si po sebe svoje pisania a zistis ze ten primitiv si ty🙂

nini1978
28. feb 2023

@pavica236 čo znamená "zo známej rodiny"?

karolinakr
28. feb 2023

@januska12323 😀 srandičky, srandičky

januska12323
28. feb 2023

@nini1978 nebudem konkretizovať aby tu jeho meno nenašiel Google ale otec je veľmi známy slovenský lekár (iniciály P. T.) a podľa mena je to naozaj jeho dcéra

matabb73
28. feb 2023

Ženy, Vy ste riadne špiónky. Už som ju podľa indícií našla aj ja. Len by ma zaujímalo či to má byť štúdia na ľuďoch, ako budú reagovať, alebo je naozaj tak mimo, ako to vypadá z tejto diskusie.

pavica236
28. feb 2023

@matabb73 no ked som uz videla fb a komentare pod kazdou jej foto same srdiecka a podobne ako tu, tak asi ta druha moznost. Dokedy som nevidela fb, som tiez rozmyslala nad prvou, ze nieco skusa.

nnnuuunnn
28. feb 2023

Baby, koho je to dcéra, veď teraz nezaspím ani ja 🙈🤣😃

pavica236
28. feb 2023

@nnnuuunnn staci sa jej pozriet do inzeratov a hodnoteni a hned v prvom je napisane jej priezvisko ;)

maca1984
28. feb 2023

Je fuk že je to dcéra niekoho známeho, aj čo má vyštudované.
Očividne to nemá v hlave " s kostolným poriadkom" a táto diskusia už mala byť dávno zmazaná.

veronikaszabova
28. feb 2023

@maca1984 tiez sa cudujem, ze to tu este je.