Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert
Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?
@wanda12 samozrejme, že máš čo schovávať. Svoju adresu, adresu školy, kam ti chodí dieťa, svoju aktuálnu polohu, svoje osobné údaje... miluón vecí... a to ti píše človek, čo FB používa ako osobný fotoalbum. Ale sú veci, čo nepíšeme a nepridávame nikam, ak máme trochu zdravého úsudku.
@wanda12 podla tel. cisla ktore si tu zverejnila sa ta da velmi lahko dohladat.. mne to trvalo par sekund
mozno aj preto by bolo dobre dobuducna zvazit ci ho takto verejne davat..
k tomu chlapovi poviem len tolko ze ocividne ta zneuziva mozno aj preto z akej rodiny si, preto chapem aj tu minulu diskusiu kde si pisala ze ta nechava platit..
a ze ste sa dlho nevideli, chces ist snim vo dvojici niekam a on by chcel dotiahnut aj kamarata ?
maj hrdost, zbav sa ho, nestoji za to..
@wanda12 úprimne, viem tvoje číslo, odkiaľ si, kde si kedy bola na výlete, či máte psa, kto pridáva viac fotiek, či ty, či fešák, viem, ako vyzerajú a ako sa volajú tvoji príbuzní, keby chcem, túto tému rovno prepošlem spoločným známym... a to všetko bez akejkoľvek námahy, pozerám pri tom rozprávku a jem čokoládu.
@wanda12 dievca, uprimne ti hovorim, ze sukromie si treba strazit. Takto sa na teba fakt zas nalepi len nejaky blb a to veru nepotrebujes.
A teraz mám na teba poslednú otázku, potom pre dobro všetkých tému opúšťam a nahlasujem, aby ju zmazali. Si toto naozaj ty a tvoja osobnosť, alebo nejaký čudný "pokus" online z psychopédie? Prosím si reálnu odpoveď.
@wanda12 môj priateľ, keby sa takto zachová, lístky beriem a idem s kamoškou on nech si správe večer zo svojim kamarátom, nevnucuj sa mu , a ešte by som mu vynadala že či s Paĺkom spáva alebo somnou a už by odomna nedostal nič, aby som sa ja snažila a on chce stále Pálka na koncerte to by mi inak rupli nervy
@natalka13 ale to nie je vina jej otca
No zbohom..tu končí všetka sranda..človek nevie či sa má smiať, či plakať..ale asi skor plakať..
@martinkatinka jej otec to nebude.
Jeho dcera by toto nikdy nenapisala.
@natalka13 nerada to pisem,ale toto nevyzera veru ako fake, staci pozriet fb
@nikolka1986 "...Nech ide do riti aj s Paľkom..."
😂😂😂 ono to asi presne takto skonci
@kristiii 😂 inak to ma aky vyznam pre toho objednavajuceho, ze nepreberie dobierku?
@anabel2341 tu zjavne ale nieco nehra a isto nie je v tomto pripade priatel ako priatel. mne skor pride ako keby ho autorka teda uhanala aj ked vie, ze o nu proste tak ako by chcela zaujem nema