Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert
Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?
@wanda12 ved chod na pokec....
Ináč odkiaľ ste ?
Ja som odtialto, momentalne z gauca.
Neviem, ci to bude mat zmysel... Ale prosim bud viacej opatrna. Ked vidim aku mas peknu dcerku a kolko uchylakov je na nete. Nechcem byt paranoidna ale s tvojou neopatrnostou a naivnostou... Ked tu das este aj číslo a vidia aka si zufala... Kym Majko zneuziva takto len teba tak to nie je ziadna katastrofa. Ale fakt takto si moze najst cestu k vam aj nejaky psychopat a ty fakt nemas kapacitu odhalit cloveka bohuzial. Nemyslim to v zlom 🙏 Skus sa nad tym zamysliet.
@martinkatinka najlepšie
Ste zlaté žienky, ďakujem vám ,aj keď vás osobne nepoznám prajem vám a vidím blízkym len to najlepšie hlavne pevné zdravie
@wanda12 prepac, ale ty na mna tvojimi komentarmi posobis strasne divne...
@wanda12 ak sa spravas v real zivote tak, ako sa tu prezentujes, tak sa velmi necudujem, ze nemas kamaratky a si chorobne upnuta na nejakeho divneho chlapa.
@wanda12 skoda slov. Koncim. Nezabudni "priatela" vystiskat, ked ta dojde pouzit ako madrac. Nemyslim si, zeby si mala gule na to, aby si ho nechala.
@veronikaszabova a ja nemyslím, že by mi mal niekto radiť kto ma prázdny profil a sleduje druhých a komentuje, papa a ži ako najlepšie vieš
@wanda12 ja nepotrebujem vsetko vesat na internet. Tomu sa vravi sukromie.
@veronikaszabova aj ja koncim 😅 To sa neda toto 😃
@wanda12 🤦🤦🤦
Veru, dobre ti radia, ze bacha na súkromie. Napr ja som prave zistila, že mame spoločnú známu. Ktovie, či aj ona vie, čo riešiš... 🤷♀️
@galganka tito bude nejaky druh psychickej nezrelosti....

No neviem co na tebe ti sledovatelia sleduju