icon

Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert

wanda12
27. feb 2023

Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?

martinkatinka
27. feb 2023

No neviem co na tebe ti sledovatelia sleduju

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
martinkatinka
27. feb 2023

@wanda12 ved chod na pokec....

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
27. feb 2023

Ináč odkiaľ ste ?

martinkatinka
27. feb 2023

Ja som odtialto, momentalne z gauca.

michmich
27. feb 2023

Neviem, ci to bude mat zmysel... Ale prosim bud viacej opatrna. Ked vidim aku mas peknu dcerku a kolko uchylakov je na nete. Nechcem byt paranoidna ale s tvojou neopatrnostou a naivnostou... Ked tu das este aj číslo a vidia aka si zufala... Kym Majko zneuziva takto len teba tak to nie je ziadna katastrofa. Ale fakt takto si moze najst cestu k vam aj nejaky psychopat a ty fakt nemas kapacitu odhalit cloveka bohuzial. Nemyslim to v zlom 🙏 Skus sa nad tym zamysliet.

wanda12
autor
27. feb 2023

@martinkatinka najlepšie

wanda12
autor
27. feb 2023

@michmich áno moja dcéra Tamarka je pre mňa všetkým, a mam o ňu ako každá matka prirodzený strach samozrejme ,že sa bojím a ďakujem za milé slová a prajem tebe aj celej rodinke len to najlepšie 💖💖

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
27. feb 2023

Ste zlaté žienky, ďakujem vám ,aj keď vás osobne nepoznám prajem vám a vidím blízkym len to najlepšie hlavne pevné zdravie

veronikaszabova
27. feb 2023

@wanda12 prepac, ale ty na mna tvojimi komentarmi posobis strasne divne...

michmich
27. feb 2023

@wanda12 na to som ani nepomyslela, ze si lesba 😃🤔 Ta by nemala takú túžbu vydat sa 🙂

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
27. feb 2023

@wanda12 ak sa spravas v real zivote tak, ako sa tu prezentujes, tak sa velmi necudujem, ze nemas kamaratky a si chorobne upnuta na nejakeho divneho chlapa.

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
27. feb 2023

@wanda12 skoda slov. Koncim. Nezabudni "priatela" vystiskat, ked ta dojde pouzit ako madrac. Nemyslim si, zeby si mala gule na to, aby si ho nechala.

wanda12
autor
27. feb 2023

@veronikaszabova a ja nemyslím, že by mi mal niekto radiť kto ma prázdny profil a sleduje druhých a komentuje, papa a ži ako najlepšie vieš

veronikaszabova
27. feb 2023

@wanda12 ja nepotrebujem vsetko vesat na internet. Tomu sa vravi sukromie.

michmich
27. feb 2023

@veronikaszabova aj ja koncim 😅 To sa neda toto 😃

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
veronikaszabova
27. feb 2023

@wanda12 🤦🤦🤦

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
galganka
27. feb 2023

Veru, dobre ti radia, ze bacha na súkromie. Napr ja som prave zistila, že mame spoločnú známu. Ktovie, či aj ona vie, čo riešiš... 🤷‍♀️

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
galganka
27. feb 2023

@wanda12 môžeš. Ale neodpoviem ti. Iba dodám, že naozaj nie je problém komplet si čokoľvek dohľadať, ty sa ani nesnažíš mať sukromný profil. Za pár sekúnd mám meno tvoje, fešáka, jeho priateľov, zase sú tam ľudia, ktorých poznám napr. Máš tam fotky dcéry, svoje...

martinkatinka
27. feb 2023

@galganka tito bude nejaky druh psychickej nezrelosti....