icon

Priateľ chce ísť s kamarátom na koncert

wanda12
27. feb 2023

Ahojte bábiky, krásny deň, čo by ste si mysleli, keby ste kúpili priateľovi lístok na koncert a on chce ísť s kamarátom?

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
galganka
27. feb 2023

@wanda12 samozrejme, že máš čo schovávať. Svoju adresu, adresu školy, kam ti chodí dieťa, svoju aktuálnu polohu, svoje osobné údaje... miluón vecí... a to ti píše človek, čo FB používa ako osobný fotoalbum. Ale sú veci, čo nepíšeme a nepridávame nikam, ak máme trochu zdravého úsudku.

flofi
27. feb 2023

@wanda12 podla tel. cisla ktore si tu zverejnila sa ta da velmi lahko dohladat.. mne to trvalo par sekund
mozno aj preto by bolo dobre dobuducna zvazit ci ho takto verejne davat..
k tomu chlapovi poviem len tolko ze ocividne ta zneuziva mozno aj preto z akej rodiny si, preto chapem aj tu minulu diskusiu kde si pisala ze ta nechava platit..
a ze ste sa dlho nevideli, chces ist snim vo dvojici niekam a on by chcel dotiahnut aj kamarata ?
maj hrdost, zbav sa ho, nestoji za to..

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
flofi
27. feb 2023

@wanda12 drzim palce

galganka
27. feb 2023

@wanda12 úprimne, viem tvoje číslo, odkiaľ si, kde si kedy bola na výlete, či máte psa, kto pridáva viac fotiek, či ty, či fešák, viem, ako vyzerajú a ako sa volajú tvoji príbuzní, keby chcem, túto tému rovno prepošlem spoločným známym... a to všetko bez akejkoľvek námahy, pozerám pri tom rozprávku a jem čokoládu.

martinkatinka
27. feb 2023

@wanda12 dievca, uprimne ti hovorim, ze sukromie si treba strazit. Takto sa na teba fakt zas nalepi len nejaky blb a to veru nepotrebujes.

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
galganka
27. feb 2023

@wanda12 psa Milky-ho som napr. teraz myslela, keď už to takto rovno potrebuješ vedieť. 🙈

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
galganka
27. feb 2023

A teraz mám na teba poslednú otázku, potom pre dobro všetkých tému opúšťam a nahlasujem, aby ju zmazali. Si toto naozaj ty a tvoja osobnosť, alebo nejaký čudný "pokus" online z psychopédie? Prosím si reálnu odpoveď.

wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
wanda12
autor
Autor odpoveď zmazal
natalka13
27. feb 2023

@galganka vsimla si si meno otca?
Ona nebude celkom OK.

anabel2341
27. feb 2023

@wanda12 môj priateľ, keby sa takto zachová, lístky beriem a idem s kamoškou on nech si správe večer zo svojim kamarátom, nevnucuj sa mu , a ešte by som mu vynadala že či s Paĺkom spáva alebo somnou a už by odomna nedostal nič, aby som sa ja snažila a on chce stále Pálka na koncerte to by mi inak rupli nervy

martinkatinka
27. feb 2023

@natalka13 ale to nie je vina jej otca

miskakyska
27. feb 2023

No zbohom..tu končí všetka sranda..človek nevie či sa má smiať, či plakať..ale asi skor plakať..

natalka13
27. feb 2023

@martinkatinka jej otec to nebude.
Jeho dcera by toto nikdy nenapisala.

yvanielka
27. feb 2023

@natalka13 Je to jeho dcéra....
Mne už normálne vybilo poistky z tejto témy, ani neviem čo napísať ...

rebellefleur
27. feb 2023

@natalka13 nerada to pisem,ale toto nevyzera veru ako fake, staci pozriet fb

natalka13
28. feb 2023

@yvanielka ty brdo ja som k jej segre chodila ako pacos. Ale toto musi byt diagnoza.

michmich
28. feb 2023

@natalka13 koho dcéra? Pls, napiste mi to niekto do spravy 🙈 Nemam fcb a neviem si to zistit a celu noc som kvoli tomu nespala 😃

tykat
28. feb 2023

@nikolka1986 "...Nech ide do riti aj s Paľkom..."
😂😂😂 ono to asi presne takto skonci

kristiii
28. feb 2023

Na jednej strane naivka, na druhej podvodníčka. Možno preto tu tak naháňa "kamošky", aby si mohla poobjednavať veci na dobierku, ktoré nepreberie. Či ako je to @wanda12 ?

karolinakr
28. feb 2023

@kristiii 😂 inak to ma aky vyznam pre toho objednavajuceho, ze nepreberie dobierku?

aneetra
28. feb 2023

@anabel2341 tu zjavne ale nieco nehra a isto nie je v tomto pripade priatel ako priatel. mne skor pride ako keby ho autorka teda uhanala aj ked vie, ze o nu proste tak ako by chcela zaujem nema