Priateľ chodí von ako partia s kamarátkami a babami kúpať
Priateľ chodí von ako partia s kamarátkami a babami sa kúpať. Troška mi prekáža, viem, že na kúpalisku sú aj iné ženy ale on sa vyslovene chodí s nimi kúpať
@melanta Úbohá žena?
Žena na úrovni označí inú ženu za jej názor ako "úbohú"?
Inak si mi neodpovedala na otázku: považuješ za normálne, aby tvoj manžel chodil s cudzími ženami na kúpalisko bez teba? Nie sám. Nie s partiou, ale s cudzími ženami. Lebo na to som sa pýtala.
@viestta To presne som písala vo svojom prvom komentári. Ze môj muž je manžel, jej len priateľ, takže je to iné..
pane bože ako malé decko. Hádam môže ísť s partiou von? A čo keď sú tam aj iné ženy? Keby niečo chcel, tak to spraví a nemusí ísť ani s partiou von. Pred od takej stíhačky ako si ty
@retatka Ty si celé choré zmýšľanie.. Ženy vy sa už ani vyjadrovať bez urážok neviete, či čo?
Chceš povedať, že by bolo normálne, ak by tvoj manžel (nie priateľ) SAM chodil na kúpalisko s cudzími ženami? Bez teba. S inými? Lebo to som sa pýtala pani vyššie. Nechápem tie reakcie, však to som nepísala ako reakciu k téme ale ku komentáru istej pani.
Čítajte ľudia s porozumením
@kvetinka75 To malo byť mne? Ak áno, prečítaj si celý príspevok.
@lenkakravcova vezmem si to opacne. keby som sa chcela ist kupat a mojmu priatelovi (ci manzelovi) sa neda a kamaratovi by sa dalo, tak by som sla a ani by mi nenapadlo sa pytat niekoho, ci mozem. som dospela svojpravna bytost.
@soldi Ja osobne by som sa nešla sama kúpať s cudzími mužmi (s kamarátmi). Jedine ak s rodinou. Príde mi to divné.
Ísť sama je niečo úplne iné ako ísť s cudzími ľuďmi opačného pohlavia.
Ale to som ja.
@lenkakravcova bohuzial ja s rodinou ist nemozem. a nevidim dovod, preco by som mala chodit sama, ked mozem ist s kamaratom, pokial sa partnerovi neda. a moj partner s tym tiez problem nema, s mojim kamaratom s ktorym takto chodievam sa pozna a berie to ako uplne normalnu vec. nastastie 🙂
ale ano, kazdy sme iny a kazdy mame tie hranice tolerancie ine. ja som za tie roky dospela proste do stadia, kedy si vazim seba a svoj zivot a odmietam sa akokolvek obmedzovat pokial to nie je nevyhnutne 🙂
áno tebe
@kvetinka75 Tak si prečítaj ešte raz celý príspevok. Ja som mu nič nezakazovala a nevyčítala, tvôj komentár nie je namieste 🙂
ja netvrdím že si mu niečo vyčítala ale vadí ti to a to podľa mňa v poriadku nie je. Keď ide celá partia, prečo by nemal ísť. Lebo priateľke to vadí? Celé zle toto. Ke´d ja niekam idem s kámoškami a ich priateľmi, mužmi a môj muž nemôže, mala by som sedieť doma?
@kvetinka75 Prišla som sem pre podporu a ukľudnenie, keďže i sama viem, že mi to nemá prečo vadiť. Namiesto toho tu dostanem vyčítanie aké som decko a stíhačka, toto v poriadku je?🙂
napísala si do diskusie tak si tu každý píše svoj názor. V čom ťa máme podporiť, že ti vadí niečo čo je úplne normálne? ľudia majú vytvorené partie a spolu chodia von a zabávať sa. Ak 1 z dvojice nemôže, druhý má sedieť doma? Zrelá žena, ktorá má zdravé sebavedomie, by toto neriešila. Si ako malé decko ktorému človek nemôže rovno povedať čo si o tom myslí. Treba len pritakávať a dávať ti za pravdu? Pomôže ti to? Aj keď budeš počuť klamstvá, len nech to lahodí tvojmu uchu?
A prepáč ako čo si čakala, veď to je taký mizivý problém oproti niektorým ostatným, že sa nemáš čomu čudovať. Ber to proste tak, že idú ako partia a hotovo. Prečo nejdeš s nimi?
čo by si robila keby si mala priateľa alkoholika, podvádzal by ťa, alebo vážne choré dieťa. Toto sú také prkotiny ktoré riešiš. Nepodstatné veci.
Ty ešte vôbec nevieš o čom je život.
Preboha ženy 🙂 Ja som malé decko, no to, že “dospelé a vyspelé” ženy sa tu ponižujú len preto, lebo jedna to vníma inak, to je veľmi v poriadku 🙂 Neberiem ti tvoj názor avšak nazývať niekoho deckom a stíhačkou len preto, lebo chcela podporiť resp.vypočuť si názor niekoho iného /slušný názor/ , mi tiež nepríde vhodné správanie na vyrovnanú ženu 🙂
@kvetinka75 Som veľmi rada, že ty ako 22 ročná si vedela o čom je život 🙂 Dúfam, že ak tvoje dieťa sa obráti na teba s problémom, ktorý je pre teba prkotina, dostane viac podpori a pochopenia 🙂
@lenkakravcova nie, nevadilo by mi to, tak ako jemu nevadí, že idem na kupko s 2 kamarátmi, ak on je mimo. Pretože vie, že tam s nimi idem ako s kamarátmi, nie ako s objektmi, ktoré chcem sledovať. Tak ako mi nevadí ani to, že je každý deň niekoľko hodín so svojou asistentkou, ktorá je fakt kus peknej ženy, je odo mňa mladšia o 10 rokov, má väčšie prsia ako ja. Čo mu mám povedať, že ju má vyhodiť a najať si staršiu pani na dôchodku? Ak by som svojmu mužovi neverila, tak by som si ho nielenže nezobrala, ale nebol by ani mojim partnerom. Manželstvo nie je dôvod, aby sme zahodili pôvodné kamarátstva, bez ohľadu na pohlavie. Takže áno, považujem za úbohé, ak si niekto myslí, že manželstvo znamená prestať žiť život mimo manželky/manžela a s inými ľuďmi netráviť čas.
@mamkalentedkova presne moj nazor... ked je chlap vyrovnaný a vie co chce (v mojom prípade rodinu) tak moze skusat aj neviem kto na neho.... ked je chlap celozivotny suknickar tak si aj po svadbe nezavazne vrzne ked pride prilezitost🤷♀️
mne teda určite nevadilo že môj priateľ išiel niekam s partiou kde sú aj ženy. Takisto som aj ja chodila keď on nemohol ísť. A to isté vysvetľujem aj mojej 21 ročnej dcére. Že nikto nie je jej majetkom. Ak jej na niekom niečo vadí, treba si to vydiskutovať a ona sa musí rozhodnúť či sa prispôsobí alebo nie, či to bude tolerovať alebo nie. Buď zostanú spolu alebo nie. A taktiež ak má ona svoju partiu, kamarátky, záujmy a chce sa aj im venovať, priateľ nie je stredobod, aby mu všetko obetovala. Je to o hľadajú kompromisov. Tiež má priateľa, ktorý chodí so svojou partiou a sú tam aj priateľky a spolužiačky a ona s nimi, ke´d nemôže nejde a ona zase chodí tiež s nimi keď on nemôže. Nie sú na sebe nalepený ako žuvačky.
nikto ťa tu neponižuje ale vyjadrujeme svoj názor. to že to ty berieš ako ponižovanie je tvoj problém - ty to tak vnímaš. my sme ti tu napísali svoje názory. Ale klasika - ak autorke niečo nie je povôli, tak to berie ako osočovanie, ponižovanie.
@kvetinka75 tak keď už autorke vadí priateľka jedného z kamarátov a je to hrozba pre ňu, tak to zrejme hovorí za všetko.
@lenkakravcova Samozrejme ,žeby to bolo normálne keď by išiel s partiou ,vrátane báb na kupko .Alebo aj sám .Nie je môj majetok .Nemám právo iného človeka obmedzovať ,je svojprávny a vie čo robi .Ak muž chce podvedie ťa i cestou z roboty .Môžeš mu zakazovať koľko chceš 🙂Skôr podvedie ten ,čo je obmedzovaný vo vzťahu ,ako ten ktorý sa ,,smie ,,voľne pohybovať . Dôvera je vo vzťahu dôležitá .Ak svojmu mužovi nedôveruješ ,máte problém a vzťah skôr či neskôr skončí .
@melanta tak tu už ide o žiarlivosť a ak je autorka žiarlivá, vždy sa nájde nejaká žena, ktorá jej bude vadiť.
@lenkakravcova a ja by som sa úplne v pohode šla kúpať s tou spomínanou partiou. Je to partia kde sú aj muži aj ženy, takže žiaden problém. Rovnako bez problémov by som s takou partiou šla na grilovacku, túru, poznávací zájazd alebo na hokej. A vôbec by som nemala problém ak by s takou partiou šiel môj chlap bezo mňa ak by sa mne ísť nedalo. Nastastie, my sme si navzájom nezakazali žiť aj tam, kde ten druhy nie je.
Mimochodom bolo všetko v poriadku🙂 Zaplávali si a vo štvrtok idem ja s priateľom a asi aj kamaráti ak budú mať čas 🙂
Prosím čítajte s porozumením, je to pre mňa nezvyk ale vôbec nejde o to, že by mi tie baby vadili alebo žiarlím 🙂. Nerobte z komára somára. Nechápem prečo niektoré vedeli pochopiť čo sa snažím povedať a iné to úplne prekrútili 🙂
Hlavne, že s tebou lomcovaka ziarlivost. A ten tvoj už vie, že ti to spôsobovalo neistotu? Mal by o tom vedieť aby sa vedel zariadiť.

@lenkakravcova tvoj je manžel, slečna ma len priateľa. Zásadný rozdiel. Zásadný rozdiel je aj to, že chodí tam s celou partiou, kde sú aj ženy, on vedome nevyhladáva dievčatá, s ktorými by išiel na kúpalisko.