Priateľ dostal sms s otázkou, či dotyčnú miluje
Chcela by som sa Vas opýtať aký mate na toto postoj priateľovi dosla dnes sms vo forme milujes ma?ozvy sa mi bojim sa o teba on mi nato povedal slovo ze to nič neznamená ze miluje len mna atd pritom mame spolu 8rocneho syna vybavujeme hypoteku na spoločné bývanie tak by som bola rada ze aký mate vy nato názor pretože ja tomu co mi povedal nechcem verit
@retatka veď ona sa v tej naivite evidentne ešte aj podporuje 🙂
Hneď by som stopla hypo
@barbina80 naozaj si myslis, ze vydata zena sa ti prizna ze je namotana na tvojho muza?
@number19 Toto snáď ani nemyslíš vážne, že mu ma “ navrhnúť “ sobáš ... že je (autorka prepáč - ale je to pravda) naivná a hlupa a všetko mu veri - a ojebavaju ju obaja - aj ta pani a aj on... treba to zaklincovat manželstvom 🙂 😂😂
Gratulujem popredu 😂🔝🤝
@malinoismum Ved nech ho vyzve, ked sa nemal k nicomu 17 rokov...netvrdim, ze si ho ma vziat ak by nejakym zazrakom suhlasil...ale teraz je to u nich dost na hrane, tak ked na hrane, tak na hrane....by ma cisto zaujimala jeho reakcia a nie blba smska z balkonu ako ma miluje...je zaujimave vidiet kam daleko moze chlap zajst...
@number19 ale veď u nich to vôbec nieje na hrane!! ;)
veď ma chalan naopak vyhraté, s takto naivnou partnerkou...akekolvek pochybovaniu a stresy z nevery “zadusila” láskyplná a dôveryhodná SMS z jeho “fajcpauzy” 😂🤣
@barbina80 to je dobre ze si zabezpečená . A na čo vytláčať správy? Aby si urobila zo seba ešte väčšiu trúbku???;(
Nemáš už dosť dôkazov? Fakt ti to ešte nedošlo? ;( on sa bude vyhovárať stále a ty mu stále takto bezhlavo dôverovať ;(radšej si pomaly začnú zariaďovať život bez neho, úprimne - on ma v tebe istotu fakt brutálnu... A keď istota trosku “kolíše” zapali si na balkone, popri tom napíše inej a tebe KRAAAASNU SPRÁVU. A tak dokola a teraz sa tvárme že je všetko ok, lebo sme šťastná rodina..
@barbina80 pokial viem správy nie je možné vytlačiť.iba čas odoslania.ci?
@barbina80 myslim, ze neuvidis texty sprav, len cisla a dni (asi aj casy), kedy z ktoreho cisla sprava sla.
Hlavne nechápem, prečo chlap v jeho veku ma o generáciu mladšiu "kamarátku". Veď oproti nej je to už starý chlap, 20 rokov rozdiel, otec jej už môže byť. O čom sa bavia, čo akože Majú spoločné?
Tak ako to tak čitam, chlap ma toho za usami asi viac 🤦♀️
Ako prepáč, ale žiadna kolegyňa žiadnemu kolegovi zo srandy nenapíše sms, typu "miluješ ma?
A už vôbec nie 34 ročná žena,!!!
A riešiť si to mala s klamárom doma a nie s ňou. Toto zbožňujem, keď podvedené oklamané idú oháňať nesprávne osoby!!!

Hm.. podľa mna zlý postup že si jej písala 🙂 sa z teba zasmeje... Som za to čo napísala @ibrunova
Ja by som neriešila ju...
s nou deti nemám...
Ale JEHO.
Ale to je taká klasika - že ona bude “ta zlá” a on ten chudacik, mojkacik 🙆🏻♀️🙈🤦🏻♀️