Priateľ je lakomý
Ani neviem ako začať. Mam ročný vzťah a mam pocit ze priatel je dosť lakomi. Bývam prenájme zozaciatku mi chcel priatel prispievať na nájom. Neprijala som to povedala som mu ci byvam sním alebo bez neho platiť budem rovnako. Ale môže kupovať potraviny ved aj stým mi dosť pomôže. No ale nakupuje občas zozaciatku kupoval trosku viac ale teraz fakt len maličkosti. Stále sme u mňa k nemu ani nechodíme a to býva na dome. Minule som mu povedala ze by mohol kúpiť napr toaletak ze ho viac mina ako ja a kúpil malé balenie 4 kotulky 🙄 a teraz nedávno som mu povedala ze by mi mohol zaplatiť aspoň jedno nájomné keď sa mi tak dávnejšie ponúkal. Povedal ze to bolo iné ze vidí ze to dávam a ešte si viem aj dopriať ze si stále niečo kupujem. A teraz najnovšie budem robiť oslavu a budeme si grilovať a ponukol sa ze mi nákupi, že mi dá potom blocik a že mu to vyplatím. Aj za mali kyblik na grilovanie bol schopný si vypýtať 7 € To ze sa u mňa sprchuje všetko naje aj to stojí peniaze dojal ma ze si dokáže vypýtať sprosých 7€ no hlavná vec vraví ako ma ľúbi ale asi sú to len slova. Láska podľa mňa vyzerá asi trosku inak. Ani nechodíme po restauraciach boli sme za ten rok vážne len pár krát možno len 5x. Aj to mi povedal ze by som ho mohla niekam už pozvať aj ja onemela som. Myslíte že toto je normálny vzťah na to ze on ma 35 rok
@scarletka34 ty si spravila chybu hned na zaciatku ze si mu povedala ze vsetko zaplatis on si na to zvykol.
@natalienka12 bože chráň to veru nemá 🙏 stakymito vecami sa ja neponáhľam
A podľa mňa chlap držgroš to je teraz horšia pandémia ako covid. A vyberajú si dievčatá, čo sú skromné, v reštike ak pozve pozerajú ceny a nechcú mu urobiť výdavky, platia si veľa vecí samé a tak... Podľa mňa aj ked proti gustu aj mňa je najlepšie sa premôcť a zahrať sa trochu na "zlatokopku" a dopriať si ked pozve, chcieť niečo od chlapa (drahšie výlety, akcie a tak). A uvidí žena ako sa chlap zachová. Lebo pokým žena je skromná, držgroš sa snaží na začiatku zamaskovať tiež tak sa to odhalí až po polroku-roku vzťahu ked to žene dopne a zapadne všetko ako kúsky puzzle.
@ninusa221 podnájom ze si zaplatím a on ze bude kupovať potraviny keď bude u mňa bola dohoda. Ale on kúpi potraviny občas alebo príde takú hod ku mne aby nemusel jest alebo si dá stoho co mam nakúpené ja.... Alebo zje sladkosti co mam aby sa umelo nasitil
@scarletka34 no... Zlatokop. Tak ho vykopni. Bude to iba horsie....
@scarletka34 a to načo ti takého debila? Čo z neho máš akože? 🤔 Iba výdavky a starosti. Nič iné.
@scarletka34 tak ho vykopni, neotvor mu dvere a ak nebodaj u teba má nejaké veci, vyhoď mu ich pred dvere
@hylary Véd toto si uvedomujem nič sneho nemám. Predstava o spoločnom bývaní a budúcnosti nehrozí...
@scarletka34 bud drza pijavica ako on a hned sa ho zbavis. Pekne mu napis poriadne dlhy zoznam potravin aspon za 100€ nech ti dokupi. V chladnicke nedrz nic pre hentaku vyzirku a za 2 dni ani o nom nevies. Hovado jedno.
Moja bývalá kolegyňa , postaršia dáma nás vždy vyprevádzala na rande po práci so slovami,
" Hlavne zisti či nieje lakomý! S takým sa len trápiť budeš" ty už si zistila že lakomý je, tak ti zostáva len sa ho nejako elegantne prípadne menej elegantne zbaviť 😀
@0silvia0 on by kúpil ale mával by s blokom v ruke 🤣🤣🤣 a že ženy sú zlatokopky vidím ze aj muži svojim spôsobom
@scarletka34 on nie je zlatokop. To by chodil za staršími bohatými dámami nosil by elegantné oblečenie a bol by spoločensky a dobrý v posteli. Zlatokop musí niečo ponúknuť. On ti ponúkol iba : veď ja ťa milujem tak mi nedávaj kopačky . To ako keby povedal - chcem na tebe visieť tak buď rada a nezbavuj sa ma. Chlap ktorý je tak závislý na peniazoch ťa bude hrozne obmedzovať. Nezhody s hospodárením s financiami je jedna z hladín vzťahu ktorá keď nefunguje môže sa manželstvo aj rozviesť. Poznám pár kde sú obaja skrblíci. Keď nemôže manžel piť na návšteve lebo šoféruje, nechá si odliať vodku na doma. Taký pár si krásne rozumie a všetko je ok. Našťastie nemajú deti. Dúfam že nie kvôli šetreniu. Chlap ktorý šetrí na partnerke sa nemôže cítiť eroticky príťažlivý. Veď chlapi kvôli ženám si kupujú drahé auta, rozhadzujú peniaze len aby sa zapáčili. On sa ti nechce zapáčiť? Byť veľkorysý? Gentleman? Frajer? Ženy si vyberajú muža aj podľa toho aké má zdroje a ako sa vie o nich podeliť. Čo máš z milionára ktorý ti nedá ani na hajzlák? Ale šikovný zručný alebo múdry chlapec, ktorý vie zarobiť a nepozera koľko púšťa žilou je záruka zabezpečenia a bezpečného materstva. Kľudu. Proste nemusieť riešiť peniaze. Nie že ich mat veľa. Ale tolko aby stačili môjmu levelu skromnosti.
@marsmykkok to ste veru správne vystihla
@slovakboy výstižne napísane 👌
@scarletka34 povedala by som mu na rovinu,však to je príživník.Ešte 7€,si mu musela dať,však by som sa hanbila.Poslať takého chlapa preč.
@haanovajana to aj ja by som sa hambila nevedela by som si ich vypýtať zvlášť keď aj on stoho bude jesť keďže je to moja oslava
@scarletka34 no hrozné, on si pekne šetrí pre seba určite všetko možné dopraje a teba chodí obžerať. Vieš čo, nabudúce keď ma dôjsť tak nemaj nič navarené, chladničku prázdnu, skryj sladkosti a také. Nech žerie to čo sám kúpi a navarí, a keď sa bude pýtať že prečo nič nemáš tak mu kľudne povedz že iba pre seba máš, ale živiť ešte 35 ročného kóňa nemáš záujem.
@scarletka34 mala si ho vtedy za tych 7 euro vysmiat, a ty si mu ich asi poslusne vyplatila. Aspon darcek ti dal ked si uz mala oslavu?
@scarletka34 neviem, sama si si ho zle poňala ty od začiatku. On sa ti ponúkol, že ti zaplatí nájomné. Mala si ho nechať a videla by si. Možno teraz by si nebedákala. Potom si to zase spätne od neho pýtala. .... nariadila si mu kupit toaletny papier, kupil malé balenie, typicky chlap.... berem to tak. V každom vzťahu bývajú aj schádzačky, aj rozchádzačky, tie uz ste mali - si to opísala. Ja by som to ešte tak nechala, tie narodeniny, uvidíš, ako sa zachová, ...., ak sa ti žiada ísť do reštiky viacej - si písala, alebo aj inam - nejako mu to skús nadhodiť - uvidíš, ako sa zachová , ale už si vlastne písala, že ti navrhol, že ho máš niekam pozvať. Ty cítiš, ako sa pri ňom cítiš. Mňa zaujalo aj to, prečo na návštevy nechodíte k nemu..... , je dobré, že chlap chodí za ženou, ale zasa spoločne ísť aj k nemu je tiež nie na škodu. O to by mal chlap dbať aspon pocas toho chodenia, aj ked upratovat sa mu nechce, ale tento tvoj sa nejako obetovať nechce. To, že ti dal preplatiť kýblik do desat eur, uz celkove nevrhá nejaké dobre svetlo na neho. Rozist sa da predsa aj v pokoji, ale hlavne musis byt s tym zmierena a vyrovnana sama so sebou. Tak ti drzim palce a hlavne, nech sa najde do buducnosti niekto, kto ta s radostou pozve do restiky kazdy tyzden🙂)), rad ti kupi to i ono a pripadne aj nieco zaplati sem tam vacsie, pozve k sebe castejsie a ty budes mat dobry pocit, ze tu nie je ziadny problem, iba radost.
@scarletka34 a ako si reagovala na poznamku, ze by si ho aj ty uz mohla niekam pozvat? Miesto onemenia si mala povedat, ze moj zlaty, ty sa pozyvas aj sam do mojej chladnicky, takze ja ta do restik pozyvat nebudem. Kvoli proporcnosti ma do restik budes pozyvat ty a to kazdy tyzden, lebo to, co prinesies do chladnicky staci akurat tak tebe na ranajky.
S takýmto človekom fungovať to by som asi nedala. Veď to sa len priživuje.
Dobré je keď je to také vyvážené vo vzťahu aj v tomto smere, aby proste neboli nejaké veľké rozdiely.
Prepáč.si hlúpa.Spocitaj si koľko si už mohla mať ušetrené ak by si ho nezivila.
@scarletka34 ak ho mas rada, este by som s nim hodila reč. Ze takto,ako si to on predstavuje to nepojde. Ak s ním nevidíš budúcnosť, načo stáť na mieste,a čas zabíjať.
uprimne utekaj a pošli ho veľmi rýchlo kade ľahšie...čistý prížívník...toto sa tu nemusíš ani pýtať...viditeľne pri tebe totálne spohodlnel a ešte ide tebe vyčítať, že si dopraješ za svoje vlastné zarobené peniaze? uffff tak toto nie
😀 ach skvelý chlap, dobre to má premyslené. Veď jemu je určite skvelo, aj sa naje, aj umyje a ešte svoje € ušetrí.
@zmrzlinka2021 vlastne ani neviem ci je toto vzťah 🙈
@scarletka34 mne z takých príspevkov vlasy dupkom stoja.Si samostatná, rozumná, finančne zabezpečená ženská.Naco ti takého človeka do života????Zbal mu veci a posli ho prec.

@scarletka34 posli ho prec, cim skor hanba....