Priateľ je na zoznamke
Ahoj, potrebujem zdravý názor na otrepanu tému, priateľ na tajnáša na zoznamke... Vypisovanie ženám, vymieňanie telefónnych čísiel, skrátka brali by ste to ako podvod a mam sa rozísť? Štyri roky sme spolu, on býva u mňa, a zistila som to náhodou...
Otazka pre autorku.....dajaka zmena?? Ako sa to poriesilo?? Dufam ze si ho trochu pomucila 😉
Vedela som ze určite nás bude viac s touto skúsenosťou, s priateľom som sa koli tomu pohádala, povedala som mu, že pre mňa je to podvod, a nech si rieši svoju bytovú otázku.. Doma sa obchádzame... Prišiel samozrejme veľký účet od operátora za internet, nema v práci WiFi, tak si tie slečny chalan zaplatí... Nikdy si nenastahujem k sebe chlapa, až by som mala ešte niekedy známosť... Dnešná doba je skazena
Ja som sa s partnerom zoznámila na pokeci kde som tomu absolútne neverila. V živote som nestretla lepšieho muža. Sme tam naďalej registrovaný aj keď sme spolu rok ale na pokec chodím len už občas pozrieť ale keď tam nie je on není som tam ani ja lebo buď si píšeme cez mobil sms-ku alebo voláme. Keď budeme bývať spolu naraz si smažené profilu. Ja používam FB kvôli práci o čom vie aj môj partner ale vždy si plánujeme spoločný víkend takže nemáme čas tráviť na pokeci alebo FB a keď aj hovoríme si čo a ako.
Drž sa maj úctu voči samej sebe a neboj nájde sa aj pre teba aj synčeka ten pravý.😉
@mandala77 toto je obrovska pravda. Ja som s partnerom 10 rokov zoznamili sme sa na zoznamke a on s tym zial doteraz neprestal. Mame uz dve deti. 1x ze stale chodi som zistila po 2 mesiacoch ako sme sa zoznamili. Okamzite som ho poslala do certa ale po mesiaci prisiel s kyticou atd.a ja som podlahla. Toto sa opakovalo velax pocas vzťahu ale on je obrovsky manipulator a vzdy som mu uverila. Ale nemam ziadny dokaz ze sa aj stretol. Vravela som mu ze je zavisly a ze vsetko ničí ale on to tak nevnima. Ako otec je skvely aj ku mne a stale chce sex. Takze neviem ako chlapi rozmyslaju ale urcite hlavne penisom. Neviem co bude do buducna ale je pravda ze ma to nici a dlho uz takto nevydrzim. A hlavne odist z kratsej cesty ako mne hovorievala babka mudra.
Vykopnuť
keby si chytrá založíš si tam profil šlohneš dakde americku fotku počkáš par dní či tyžden dva ...a len tak mu napíšeš a logicky začneš otazky typu či je slobodny atd ....dnes je situacia taka že napr na azete kraluju fakt humusáci..doma žena deti a oni ponúkaju na pokeci odmeny za sex a to v extremnych číslach cez 500e ...a keby len odmeny ešte i darčeky atd ....ja by som takému chlapovi vyhádzala veci ven oknom či dverami a že pál do riti a dovi dopo...
Tovar, ktorý mal v popise na predajni isté funkcie a po kúpe sa zistilo,že nedisponuje ani tými základnými funkciami treba urgentne vrátiť vyrobcovi or predajcovi a nie cakat, že sa u výrobku tieto funkcie odrazu objavia😝
ja som svoju lásku našla tu a som už niekolko rokov štastne a bezhlavo zamilovaná http://evropska-seznamka.cz/ a tiež poznám par ludi, ktorí si tu našli svoj osud ❤
ak možem doporučit, poradit, ženy žijuce na SR skuste slovensku verziu tejto stranky europska-zoznamka.sk
prečo by zoznamky mali byt podvod? Na ten prave o tej europskej zoznamke som dost čitala že je vlemi dobrá a su na nej z 90% cidzinci, muži dobreho postavenia
@gab_riella Tu šlo o to, že autorka zistila, že jej priateľ ju ,,podvádzal,, tým, že chodil na zoznamku a vymieňal si tam čísla s cudzími babami...🙂
ak je dvom ludom sudene najst sa na zoznamke, tak prečo nie. Ja osobne proti tomu nič nemam . Niekedy je to lepšie ako v bare
@janane03 ako si to vyriesila? Ostali ste spolu?
jednoznacne rozist sa, ak ma priatelku, nepotrebuje lozit na zoznamky...a co je to za chlapa, ze sa nasuchori do bytu zeny? Takeho by som nebrala ani za nic.

@janane03 podobne ako u @nikaeli , u nas to tiez skoncilo rozvodom.
Moj ex bol na pokeci dlho, s kym a o com si pisal neviem. Po par rokoch narazil na taku, ktorej nevadilo, ze je zenaty a ma 6r dieta, a odisiel kvoli nej of nas.
Inak, este k tomu, ze je na tej zoznamke od septembra. Moj ex mal na pokeci minimalne 6 nickov, zalozene v rozmedzi 4 rokov. Takze ktovie, mozno aj ten tvoj tam ma viac identit 🙂, mozno je tam cely cas co sa poznate.
Silno ti odporucam poslat ho do kelu.